Bulgarasi de ian-feb'12(51):Bv.SimonneL& ALTESA!!!
Raspunsuri - Pagina 12
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dari_nanau Fetelor, am pus poze de la intalnire pe picasa in contul comun. Va pup O seara buna sa aveti! Dariana +33 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007) |
Fug sa le vad, caci vreau sa o vad si pe micuta Sara.
Olga, mamica lui David iepurasul si 34+
tebligia spune:
Alina mamai frumoasa
fetele din timisoara ma bucur k v-ati distrat la intalnire poate ultima 2 in 1
aerlilian iti tin pumnii noi ieri am facut patutul si dulapul baiatului patul a mers repede dar dulapul vreo 3 ore noroc cu nepotica mea k a ajutata eu am fost coordonator la citit prospectul de montare
olishka spune:
Bravo fetelor pentru intalnire!!! Sunteti frumoase burtici
Sara este o scumpa si tare eleganta
olishka spune:
citat din mesajul lui alina_anto Am facut azi cateva poze cu "burtoiul" meu (asa cum ii spune Sara ) aici Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) AMR 4 ZILE!!! |
Ce burtica mare si frumoasa ai Tu arati ff bine
Acum m-a sunat si pe mine o prietena si m-a sfatuit sa dau o tura pe la Z. Cred ca imi fac maine timp, caci astazi sunt cam praf. Nu chiar praf cum eram ieri, caci ieri mi-a fost rau toata ziua, ci de la oboseala.
gianina1983 spune:
Alina e mult spus doctorita ca de fapt e un soi de moasa,asistenta care oricum ma lasa rece ca uneori vb mai mult aiurea,,eu intreb una ea zice alta si tot asadar acum sa dea domnu sa fiti voi pocite si sa va pun de o surpriza ca vorba la una din fete nu mai am stare pana la 40de sapta daramite sa mai si depasesc.
Mai fetelor eu creca o sa raman fara sa vad zare de poza de la voi ca nu pot intra neam pe contul comun imi tot freaca icrele cu o intrebare de securitate sau un nr de tel asa ca eu vad doar pozele care le puneti direct pe forum,
ALINOOOO mama da ce burticuta uriasa ai si tu
Fetele poop si ne mai citim
+39 de FETITA inca un pic si vine si la noi barza....:P
olishka spune:
citat din mesajul lui aerlilian Puiutza... Da, probabil daca ne lasa bebeii, intram in recuperari... La mine in seara asta se monteaza patutul lui bebe!Cred ca va fi destul de complicat pentru ca avem doua cutii enorme pline de placi si suruburi.Sa ne tineti pumnii sa nu ramana piese in plus! 36+ http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
Bafta!!! La noi s-a montat ieri si inca si f repede caci deja avem experienta
My_Lady0091 spune:
Alinuta...ai burtica cat a mea
36+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alina_anto spune:
Am pus si poze cu Sara, facute tot azi :
https://picasaweb.google.com/115241595563205697259/SaraIan2012#aici
Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
AMR 4 ZILE!!!
alina_anto spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 Alinuta...ai burtica cat a mea 36+
|
Cred ca o sa am ditamai bebelunul
Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
AMR 4 ZILE!!!
olishka spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 Matza e moracanoasa. A stat trei ore la medicul de familie dupa care a ajuns acasa si a dormit pana acum. Yupeeeeeeee! Felicitari Altesa!!!!!!!! +36 |
Da ce ai facut 3 ore la medicul de familie? Si eu trebuie sa merg maine si nu am fost niciodata pana acum. Imi trebuie adeverinta pentru concediu medical. Stiti cumva daca mai trebuie vizata undeva sau mai trebuie alt act, caci trebuie sa le trimit la DEva.