Bulgarasi de ian-feb'12(51):Bv.SimonneL& ALTESA!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Altesaaaaaaaa,sa va traiasca bebe,sa fie sanatos si sa fie cuminte!Sa te refaci repede!
Anne,fii tare sigandeste-te ca mai e putin si tii pe bebe in brate si o sa uiti toate neplacerile!
Annisia,mi-ai facut pofta de sot!!!Si asa sunt la limita ca mi-e dor de momentele intime petrecute pana mai acum 3 sapt!
Pup toate fetili!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

mrg, trei saptamani???? Pai sa fii fericita, eu nu am vazut-o de sapte luni de mai am un pic si o uit de tot

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

annesi, hai ca nu mai e mult .. io sper ca maine sa primim si de la tine vestea cea mare
daaaaa, si io zic ca sagetatorii sunt cea mai norocoasa zodie , sunt si isteti,placuti si f sociabili

nici noi de haaaahaa vreme (adica cca 38 sapt), nu ne-am mai "vazut" , dar acum ne dragalim toti 3 prin buricel cu pisco si face cat tot sexul de pe lume

io am o energie de numa, ieri am calcat pt al meu , azi as vrea sa mai calc una alta pt bb si de prin casa ce mai am

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Felicitari Altesa,multa sanatate, refacere grabnica, pupici voinicelului si te asteptam pe forum!
Sara, ma bucur ca sunteti bine, ai o fetita dragalasa foc!
V-am citit dar nu mai stiu cui si ce voiam sa raspund... Unele fete mai aveti asa putin, curaj si rabdare, trec si zilele astea grele..
Anne, multa putere iti doresc, citind postarea ta, m-am regasit in ea din perioada de internare, cu exceptia indiferentei personalului medical, la mine au fost f draguti, dar conditiile erau la fel.. Asta pana am nascut pt ca mamicile beneficiau de rezerve si acolo chair a fost bine. Lasa ca nu mai e mult, iti doresc multa putere, rabdare si totul va fi bine. Cand iti vei tine puiutul in brate, vei uita de toate neplacerile.

Poze noi la semnatura!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150558884612392.437380.624067391&type=3

Mergi la inceput

Matza, unde esti?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anne, tare dureros e ce spui tu acolo...Mai ales faza cu wc-ul.Eu am un adevarat complex legat de chestia asta, asa ca indiscutabil te constipi...psihic.Curaj si putere iti doresc, sigur nu mai e mult!
Annisia, probabil te-ai straduit prea mult...sau, asta este, se duce de rapa intimitatea, sau e pe furate, ceea ce mi se pare si mai interesant.Oricum, eu zic sa nu disperi, sigur o sa mai fie multe momente bune de speculat de acum incolo.
Puiutza...ma uimesti!!!. Ca sa intelegeti, Puiutza este genul de printesuca delicata in preajma careia te jenezi sa scapi vreo injuratura...Toate suntem cu hormonii in varful unghiilor, e clar. Si nu fac exceptie nici eu, caci salivez dupa al meu sot de cand intra pe usa, iar el imi spune " nu ma mai dragali atata, vrei sa fac pe moasa in dormitor?"

36+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Mai da nastrusnice mai sunteti voiacu sa nu credeti ca eu nu mor de pofta sotuluila noi problema e ca saptamana asta abia are timp sa manance si sa doarma vreo5ore pe noapte asa de haos e in programul lui
ANNE offff cand aud povesti dintrastea horor din sistemu romanesc mor de nervi dar ce sa faci pt puiutu din burtica tre sa rezisti,sa fii tare si in curand totul va fi binesi mult curaj inca un pic.
Eu fusei la un asa zis control adica test de urina,tensiune,cantarit si masurat burtica.Mare lucru nui de zis toate bune si frumoase cica bebe e coborat jos jos,are capusorul fix lipseste doar sa se supere nitel si sa faca poc,,dar pana una alta imi vad de treburile mele prin casa ca madam de la circa nea dat intalnire si pe 18iandesi eu sper sa nasc pana atunci.Asa ca in alta ordine de idei momentan putem ancora motatele pt restu doritoarelor la bulgarasi.Pooop si aveti grija de voi

+39 de FETITA inca un pic si vine si la noi barza....:P

Mergi la inceput

aerlilian multumesc pentru descriere gingasa, dar oamenii se mai si schimba, mai ales cand sunt fortati de imprejurari. Si cred ca nu o sa mai fac niciodata figuri de genu "lasa-ma ca ma doare capul" sau "sunt obosita, hai sa o lasam pe dimineata"..... Sa inteleg ca la 2-3 luni dupa ce vin bebelusii nostri, o sa cam bata vantul seara pe aici?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

hello...
- ALTESA..felicitari mamicooo...!!!!sa fie bebe sanatos, frumos, voinic, sa va bucurati de el!!!
- anne....o sa treaca...mai ai putina rabdare, stiu ca nu-i ushor....roaga-te la Bunul Dumnezeu sa-ti dea rabdare sa treci peste toate....o sa fie bine
- am fost si noi ieri la ecografie...am stat o gramada acolo, cat am asteptat...cat m-a consultat..cat am stat de vb...colul este inchis, se tine bine de tot, fetitza e ok, are si o circulara acum....nu a mai crescut mult...ma rog...ce arata ecograful acolo...insa am discutat mult cu doamna doctor si am ajuns la concluzia ca voi naste prin cezariana, saptamana viitoare, luni pe 16...initial trebuia joi acum, dar am hotarat sa mai stam o saptamana, sa am 39 de saptamani implinite....e mai greu sa nasc natural, sunt mai multe riscuri...am o problemutza la inima, apoi sunt tare mica in bazin, am niste dureri mari permanente care au pus-o pe ganduri si nu risca sa ma lase natural...mi=am modificat si mersul...mi-a zis ce fel de durere e dar nu am retinut....a mai avut o pacienta care saraca ajunsese in cadru de la acele dureri si vroia si aia sa nasca natural...ma rog...toate adunate au dus la concluzia ca cel mai sigur si bine e sa nasc prin cezariana..asha ca...lunea viioare o sa ne vedem si noi bebitza..am asha o stare, de nici nu pot explica,ba emotii, ba pur si simplu nu pot gandi....uneori mi-e frica...alteori sunt ok....acum tre sa stau cuminte toate saptamana, sa stau mai mult in pat...acum na...se poate intampla asha deodata, niciodata sa nu zici nu...dar asta e...cu Dumnezeu inainte...
- my lady...inteleg ce sentimente te cuprind...si emotii si temeri...o sa fie bine
- ma bucur pt mamicile care isi tin acum puiutii in brate....abia astept si eu sa ne vedem fetitza...asta conteeaza cel mai mult acum..

38+cu
AMR 5 ZILE.......

Mergi la inceput

Mady felicitari pentru vestile bune, asteptam inca o fetita pe 16 deci!

33+

Mergi la inceput