Bulgarasi de ian-feb'12(51):Bv.SimonneL& ALTESA!!!
Raspunsuri - Pagina 9
happymumy spune:
Anessi , scot motatele pentru tine, ca esti deja la spital ;
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
sara_ spune:
ALTESA FELICITARI!!!! BUN VENIT RAFAEL IOAN!!!!
ai nascut natural? asteptam povestea
Faith, eu nu am facut vergeturi pe abdomen nici la prima sarcina, nici acum. sunt norocoasa, nu am niciun merit, m-am dat cu creme rar, cand imi aduceam aminte In schimb am pe sani cateva vergeturi, dar nu ma deranjeaza ca nu le vede decat sotul si acum Saruca mea
Lady, inca o bila alba pt cezariana e ca nu ai lohii asa abundente ca la naturala, nici nu ai nevoie de torsoane, eventual daca vrei doar o zi dupa operatie. Eu azi la o saptamana nu mai am nicio scurgere.
Alina, Annesi
Gianina, hai ca motatele sunt incalzite si pt tine
HAI ALINA HAI ANNESI
cu baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara
Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Iaura, eu daca scriu asa scurt si la obiect nu o fac pt ca ma cred mai desteapta ci pt ca ori sunt cu copilul in brate ori ma alearga mara prin casa. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
sper ca nu s-a inteles asta din post-ul meu,daca da ,imi cer scuzesunt si eu mai sensibila acum...
mami de printesa ,flavia ( 27. 12 .2011)
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
annesi spune:
Va salut si va multumesc pt sustinere si ca va ganditi la mine.
Eu sunt in spital dupa cum bine stiti si ma tot mir de indiferenta personalului. Multe chestii ciudate am vazut de ieri dar mai bine nu va povestesc. Nici pe mine nu m-au bagat in seama, azi am intrebat ce se intampla cu mine daca trec de termen si mi-au zis ca eventual vor interveni cu o inducere. Dar inainte de 40 de sapt nici nu discuta.eu una nu maai pot,, simt ca imi creste burta incontinuu, copilul e deja acum mai mare de 4kg si daca mai si sta... No comment.
Toate asistentele si toti medicii ma intreaba daca am gemeni, asa ca va dati seama ce burtoi am. Nu stiu cat mai rezist. Fizic ma simt ok dar psihic simt ca ajung la limita imposibilului.
Va citesc zilnic dar va raspund rar ca mi-e greu sa scriu asa de mult de pe tel.
Recunosc ca mai repede intru pe facebook
cand vad ca multe mai aveti doar 5 zile pana la ceza, ceea ce e o certitudine, imi vine sa plang, ca eu tot astept si nu stie nimeni pana cand.
Mi-e greu si cu conditiile de aici ca nu au locuri in rezerve si trebuie sa folosesc baia de pe hol care e si mica de ma lovesc la burtica cand deschid usa la wc iar dusul e sub orice critica. Vechi, mizerabil si temperatura ca afara. Astea nu-s conditii pt femei gravide.
Acum astept sa ma viziteze medicul meu ca e de garda azi.
Va las cu bine si va dau de veste daca se intampla ceva.
Succes fetelor care asteapta bulgarasii zilele astea.
Anne 38+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/
Annisia spune:
Ha, ha, ha a nascut Altesa!!!! Bravos natiune! Te pomini ca a rupt pijamalele aseara de pe sot. Macar sa ne spuna si noua daca asta a fost formula magica, in caz ca mai sunt doritoare de nascut rapid. Hihihih... Bravo ei. Sa aiba un bebe cuminte, sanatos si plin de noroc! Iar ea sa se refaca iute si frumos dupa sarcina!
Al meu a venit aseara obo rau de la job si zic stai sa-i fac o surpriza. Cat a fost cu piticii afara, am pus repede de mancare si i-am pregatit o cada cu spuma, uleiuri, lumanari, sampanie, ceva de vis. Nu au trecut 5 minute de relaxare ca numai ce-l aud pe Yanis ca vrea si el baie si se si instaleaza in cucul gol in fata usii. Pfiuuu s-a dus naibii romantismul, ca mi-a stat in gat. Cu toate desenele (desi in mod normal nu-l las decat cu ochii pe ceas la televizor) nu am reusit sa-l induplec. A trebuit sa cedez cada copilului si ratustelor lui. Macar facura si ele o baita parfumata la lumina lumanarilor. Mama lor...
Dept urmare ne-am gandit ca o sa punem cada iar si in cealalta baie (am scos-o si am montat cabina de dus). Eu sper ca atunci cand va mai creste Fabi sa se joace amandoi si sa nu mai stea in fundul nostru zi lumina. Cel putin Yanis nu suporta sa stea singur deloc, deloc. Si, nu stiu cum ganditi voi, dar eu vreau sa mentin flacara vie si cu berbantul, nu sa ma ascund dupa copii si pe el sa-l dau la spate.
Mintiti-ma frumos si spuneti-mi ca, daca sunt doi, parintii au si ei jumatate de ora de liniste pe zi pentru giugiuleala. Ca tot vorbeam ieri de scurtat, taiat, ciopartit, delete preludiu. pai cum bre sa mearga draganeala a la long cand stii ca dupa cinci minute apare Prichindel in fata usii sa va jucati cu masinutele sau sa construiesti ferma animalelor. De altfel tu foarte doritoare de joaca...dar nu cu el!!!!!
ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
alina_anto spune:
Anne, te inteleg ca ti-e greu..mai ales in conditiile descrise... Cu partea psihica am inceput sa stau si eu destul de prost...dar, asa cum ai spus, stiu ca mai am doar 4 zile..Am o certitudine.
Offf as vrea sa aud vesti bune de la tine, ca azi, maine nasti si scapi de tot, ca iti tii puiul in brate.
Sa ne spui ce iti zice dr. Poate totusi nu te mai lasa asa, mai ales ca pt o nastere naturala e deja f mare bebelunul.
Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
AMR 4 ZILE!!!
jessamine spune:
FELICITARI ALTESA !!! BINE AI VENIT BEBE RAFAEL !!!
AMR 5 ZILE
Livia 38 + Stefan Matei
puiutza27 spune:
Annesi, rezista, ca nu mai este mult, imi imaginez cat de greu trebuie sa iti fie. Te pup si sa ne dai de veste!
Annisia esti fenomenala... Eu nu stiu cum este cu bebe, dar ce stiu foarte clar este ca abia astept sa imi revin si sa il tavalesc un pic pe al meu ca ... imi e un dorrrr .... Si acum imi uit asa de la distanta si mi vine sa sar pe el, dar nu ma pot urni, am o singura viteza - foarte incet!
33+
iaura21 spune:
no, am reusit sa citesc si eu din urma...
Felicitari Altesa si bine ai venit bebe Rafael ,asteptam detalii.
Sara ,bravo mamico pt. laptic si pup fetita frumoasa si mancacioasa.
Lady dar ai un grasunel acolo...hai ca nu mai ai mult si scapi si tu de temerile tale.
Anne imi pare rau sa aud asta despre spitalele de stat dar asta este,nu avem ce face decat sa asteptam sa treaca timpul...sper sa nasti cat mai repede , sa nu stai mult pe acolo ,dar dupa ce nasti ai rezerva sau salon cu baie , nu?
eu sunt paralela cu zodiile ,dar am inteles de la altii ca ar fi capricorn fata mea(cu ceva timp inainte de nastere)...dar am un album al fetei in care tre' sa scriu ce semn zodiacal are ,asta il stiu deja ,zodiacul chinezesc si piatra zodiei,poate ma ajutati voi
mami de printesa ,flavia ( 27. 12 .2011)
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
puiutza27 spune:
Vreau sa vad si eu pozele cu bebe Sara. Unde le gasesc?
Jessamine, Alina cat de putin mai este pana va tineti si voi puiutii in brate! Scot si eu pentru voi
Chiar sunt curioasa cine o sa nasca ultima... sunt printre candidate..
33+