FIV cu ovocite donate(7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Multumesc frumos, Laura! Dar, permite-mi sa spun, cat esti de organizata. model, nu alta!
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Apalinabravooo...ai vazut ca totul e bine?...ti-am zis toate sa te linistesti si sa te concentrezi ...ca totul va fi bine...si uite ca am avut dreptate!...cu gemeni vii acasa la ce productie buna a avut donatoare si la ce endo ai!!!....super super super....habar nu ai cat ma bucur pentru tine....si ne rugam in continuare la DD!!....sa nu ne uiti cand vei avea sarcina confirmata, sa mai intri pe forum sa ne incurajezi si pe noi, astea care mai "cadem in butoi", vorba lui mami_vreaute pup si multa odihna!!

mami_vreau ...nici nu ma asteptam la alta reactie din partea ta, eram sigura ca o sa ma certi, dar pe urma ma ajuti sa ma ridic, esti o scumpa!....stai la caldurica, ca bebe tre sa creasca mare mare!

clausim nu pot sa-ti zic bine ai venit in club, pentru ca cu cat am fi mai putine cu atata mai bine! dar ce sa facem, asta ne-a fost scris! suntem aici una pentru cealalta, pe sustinem si nimeni nu iti intelege mai bine durerea decat cine trece prin ce treci tu!...curaj, fii increzatoare si nu te lasa coplesita de gandurie negative!...eu am fost diagnosticata cu insuficienta ovariana prematura, adica nu mai am ovule, , am 26 de ani, nici o sarcina si nici o pro blema medicala grava, doar ca nu mai aveam ciclu regulat, am aflat diagnosticul la 6 luni dupa nunta, a fost cumplit si pentru mine si pentru sotul meu care isi doreste f mult un copil!singura speranta este fiv cu ovocite donate, cum fac si celelalte fete de aici si uite ca se intampla si miracole, cum imi place mie sa le spun!am ajuns la concluzia ca totu depinde de mine, voi avea un copil, sunt sigura de asta...cu rabdare si incredere in Dumnezeu!

ella43 te pup si capul sus...sa speram ca va fi un an plin de prichideii pe forum!

pup toate fetele!noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

apalina minunate vesti asteptam tot asa.
clausim bine ai venit! aici ne sustinem una pe alta in lupta asta grea pe care o ducem pina la implinirea visului nostru. Fiecare dintre noi a trecut prin clipe grele de dezamagire, am plins amarnic apoi ne-am ridicat sa o luam de la capat, de fiecare data, cu credinta ca DD ne va ajuta sa ne implinim visul.
pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput

clausim nu vreau sa imi intelegi gresit mesajul, nu am vrut sa scriu ca nu esti bine venita in club, ba esti!, dar m-am referit ca daca am fi mai putine, aia insemna ca sunt putine femei cu probleme, si restul pot sa-si intemeieze o familie cu bebei pe cale naturala...din pacate, tot mai multe cupluri se intampina de probleme de procreere...si multe la varsta sub 30 de ani, cum sunt si eu......m-i se rupe inima cand intru pe forum si vad fete noi cu problemele pe care le avem si noi...pacat...

scuze inca o data, ma cam lasa puterile ma duc la somn...sunt destul de obo...se vede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dimineata, va poftesc la o cafea

Da ce-mi vad ochii.....vesti BESTIAL de bune de la Apalina
Hai Apalinaaaa.
Vezi...si tu ziceai ca ai inceput cu stangul, uite ce ti- a pregatit DD pentru tine. Endometrul tau e bestial, eu niciodata nu am ajuns la 10 mm cu toate smacurile pe care le- am luat. De acum cred ca au plecat piticii din capusor si esti mult mai optimista...da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

apalina draga, ma bucur sa aud ca endometrul tau e f bine, ca cei de acolo sunt profi... tine-o tot asa!
Cum e vremea, e frig tare sau e cat de cat acceptabil. Sa ne zici cum e orasul si ce mai faci intre timp.
Din cate vad coordonatoarea mea s-a intors din vacanta, nu mi-a raspuns inca la mail, mai astept...

o saptamana buna fetele!

roadetot

Mergi la inceput

Clausim bine ai venit in grupul nostru si sedere cat mai scurta. Toate am trecut prin deceptii pana am ajuns aici, important e sa stii sa-ti acorzi ceva timp de refacere si apoi sa o iei de la capat. Trebuie sa multumim ca procedurile au avansat f mult si ca avem si posibilitatea asta. Pe timpul parintilor nostrii nici nu se auzise de asa ceva si trebuia sa traiesti si sa accepti ca nu se poate. Intr-adevar sunt foarte costisitoare dar facem tot posibilul si toate sacrificiile necesare, nimic nu e mai important decat sa ai un sufletel mic langa tine.
Curaj ca pana la urma toate vom reusi

Mergi la inceput

Miracol....vin si eu si asa bataita iti dau. E normal sa ai gandurile astea, cand ma gandesc ca si la mine problemele au inceput la 25 ani...dar ascundele undeva. Cum ii spuneam si lui Clausim...gandeste-te ca daca te nasteai pe vremea parintilor nostrii trebuia sa te impaci cu ideea ca nu poti avea copii. Asa, tehnologia asta a evoluat f mult si aveam posibilitatile astea, chiar daca sunt f scumpe. Poate ca DD vrea sa vada cat de tare ne dorim un copilas .Noi trebuie doar sa perseveram si sa ne rugam.

Mergi la inceput

Mami_vreau ti- am trimis PM.
Stai linistita, am inteles ca ai luat de capul tau si eu am luat tot felul de vitamine la FIV-uri...tot de capul meu.
Multa sanatate iti doresc

Am mai vrut sa mai zic ceva.....da nu mai stiu cui si nici ce...revin cand imi aduc aminte
O zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Buna fetelor...si eu sunt prezenta la un ceai, pentru cafea deja e tarziu!

irilac31 ai dreptate, daca ne nasteam in anii parintilor...trebuia sa ne acceptam soarta, si ca nu se poate face nimic!....dar medicina a evoluat si avem toate cate minim o sansa pe care nu trebuie sa o ratam!...incerc sa nu ma mai gandesc...e f greu...dar ma straduiesc, sa vedem ce facem si cu facem anul asta sa strangem bani pentru un fiv!...vreau sa fiu si eu mamica!

apalina, cum esti?e grea asteptarea? tepup...si ma gandesc la tine...

pup toate fetele...

Mergi la inceput