FIV cu ovocite donate(7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Buna fetele va multumesc ,conteaza mult sa ai sprijin moral si ganduri pozitive ,va pupicesc pe toate si va asigur ca aveti si din partea mea sustinere morala si ganduri bune.Eu am sunat azi la clinica ,din 12 foliculi ,sunt 10 ovule din care s-au feritilizat 9 ,deci avem 9 embrioni ,maine voi stii cum evolueaza ,cate celule si ce cal;itate au .Eu sper sa mearga totul la fel de bine cum a mers saptamana asta .Intr-adevar asteptarea e tare grea ,azi stateam cu ochii pe ceas sa se faca o data ora 1 sa pot suna ...dar acvum sunt mai linistita .Continui medicatia cu estrofem 3 pe zi ,deci mie mi-au ajuns cele doua cutii cumparate initioal pentru ca la endometroiu meu smecher n-a mai trebuit marita doza , iar de ieri am inceput utrogestan 800mg pe zi Am luat oral pentru ca sunt asa mici bobitele alea ma gandeam cum sa le iau intravaginal ,dar te ametesc de nu stii pe ce lume esti ,asa ca de maine voi incerca sa le schimb calea sa vedem tot asa voi fi? am dormit o juma de zi azi .E un timp aiurea azi si e rece ,bate vant ,asa ca am facut o plimbarica doar in zona ,maine sper sa iesim mai la centru,daca nu dorm si maine pana la amiazxa. Va pupsi va doresc sa se implineasca asteptarile si visele ,mai cititi cate o rugaciune ,DD face minuni sunt sigura .Capul sus si mergem inainte .O seara faina va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Apalina superrrrrr ,mai bine nici nu se putea....ce ma bucur ca ai scris si ai asa vesti bune .Dorim,odihneste cit poti ,continua cu trat.mai departe ca esti pe drumul cel bun
Te rog mult ca tot esti acolo la ei ,daca poti numai ca stiu ca e greu si pt tine cu limba asta la ei ,sa le pui o intrebare pt mine.Eu am incercat azi sa-i scriu un email lui Svetleana legat de mutatie mea cu singele adica am intrebat daca ei au Homatolog in clinica lor pt ca mie trebuie sa-mi dea Heparina .Si as vrea sa stiu daca ei i-mi dau protocolul si pt Mutatia mea legat de Trombifilie.
Nasol la mine pt ca nu gasesc pe o raza de o 100 km nici un Dr.Hematolog in zona mea in Germania...ma chinui de mult timp,am intrebat si Gineocologul si da din umeri. mie i-mi ar fi bine daca ei i-mi da totul complect protocol pt ET si pt Mutatie.
Reteta tu cind ai primit-o de la ei ,cu cit timp inainte de avea nevoie de medicamente,pt ca cred ca trebuie sa le si gasesti intre timp.
O seara frumoasa iti doresc cu vesti la fel de bune
Fetelor voi ce face-ti?????

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna seara fetele
apalina "good job"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Apalina
Numai vesti bune ai
Asa de mlt ma bucur pentru tine. Intai mami_vreau, acum tu....ma faceti din ce in ce mai optimista
Bafta multa in continuare si asteptam cu sufletul la gura vestile cele mai bune din lume :)
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Looana ,Smaick ,Alina si restul fetelor .Looana eu abia sambata daca ma mai intalnesc cu Svetlana ,pana atunci tin legatura telefonic dar nu cu ea ,daca nu rezolvi pana sambata o sa intrreb fii linistita .Ma descurc eu cumva cu limba asta ...n-am zios nici o boacana inca.Abia astept sa vina maine sa vad ce fac embrionasii nostrii Mami Vreau sper ca sunteti bine o seara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

apalina sa creasca mari si sa fie lipiciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

roadetot, smaick vad ca suntem "consatence",
vreti sa ne cuplam la o comanda de Estrimax 2mg, cite 2cutii=2*3*28=168pastile = pret 21+21+8 euro=220lei, cred ca ne ajung in prima faza. La noi gasim Climen, 11pastile+15cutii=165 pastile albe pret 27 lei*15 cutii=405 lei.

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Fetelor, cocolino,alina,smaick voi ati primit deja protocolul pe care trebuie sa-l urmati.Pentru ca eu nu am primit decit o lista imensa cu ce dau dr.din clinica in protocoale.Daca am inteles eu bine.

Nachstehende Medikamenten werden zur Eizellspende-Behandlung benötigt; bitte fragen Sie Ihren Arzt, um Ihnen das Rezept für die Medikamente, die in Ihrem Land vorhanden sind, auszustellen.

• Östrogene

Die Östrogene können in Form von Tabletten- oder Pflaster eingenommen werden; wir ziehen jedoch vor die Einnahme in Form von Tabletten.

Tabletten: #8203;Estrofem 2mg, Provames 2mg, Progynova 2mg, Climaval 2mg, Estrace 2mg, Estrimax 2mg
Pflaster:#8203;Estraderm TTS 50,100ug , Estrahexal 50,100ug

• Gestagene

Die Gestagene können in Form von Kapseln-, Zäpfchen-, Gel- oder in Form von intramuskulären Injektionen eingenommen werden.
Kapseln: #8203;Utrogestan 100 or 200mg , Prometrium 100 or 200mg
Zäpfchen:#8203;Cyclogest 400mg
Gel:#8203;Crinone 8%
Injektionen:#8203;Geston, Agolutin

• GnRH analog Depot injektion

Injektion:#8203;Decapeptyl depot 3,75mg , Diphereline depot 3,0 mg
Lupron depot 3,75mg, Enanton depot

• Andere Medikamente die zur Behandlung zusätzlich eingenommen werden können:

Prednisone 5mg tbl
Baby Aspirin 40-100mg tbl,
Folic Acid,
Heparin (Low molecular weight )

(Wir bitten Sie die Einnahme der zusätzlichen Medikamente mit Ihrem Gynäkologen bzw. einem IVF-Spezialisten zu konsultieren und berücksichtigen Sie auch die evtl. vorherige Behandlungen.

Asa a arata ce am eu in email.Voi cum procedati????
O seara frumoasa sa aveti

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna dimineata fetele
cocolino ne cuplam, ne cuplam. si eu vreau tot estrimax
looana eu nu am primit inca protocolul final dar eu mai am. ce ai tu acolo cred ca este lista generala pe care o avem toate.
o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna dimi fetelor...servim o cafea?

apalina ce ma bucur pentru tine...sa de-a DD sa fie toti 9 embrionasii buni, si sa puneti din ei si la pastrare.......o sa vii cu ei in burtica si sigur la cum e corpul tau de pregatit se vor prinde!...odihna multa !!

pup toate fetele!

Mergi la inceput