FIV cu ovocite donate(7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

salutare fetele!

apalina, good news, ma bucur!
cocolino, as fi intrat la estrimax dar l-am cumparat deja, daca propunerea ta venea acum cateva zile as fi mers...
looana, ieri am primit schema de tratament, e un tabel colorat, tine cont ca ET-ul meu e 1-3 martie.
mami_vreau, apalina, in plan era si prednison, pe schema lipseste insa, trebuie sa merg la medic sa-mi prescrie, voi de cand ati inceput prednisonul?

saptamana buna in continuare va doresc!
roadetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

salut iarasi
luck, sper, Am repetat analizele hormonale la sugestia medicului si mi-au iesit astfel: TSH in limite adica 1.95, FT4 = ok, numai Anti tpo mare, eu nu i-au nimic, medicul a zis ca e tiroidita cronica cu eutiroidism functional.Voi aveti acelasi diagnostic si luati eutirox?
Asta ma pune pe ganduri.
pls raspuns.

raodetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

apalina vestile pe care ni le-ai adus sunt minunate!!! felicitari!!! tine-o tot asa!!!

roadetot predinsonul se da pentru probleme imunologice si nu se da in general de ginecolog... ii poti intreba daca nu-ti recomanda ei prednison, totusi...

eu am luat din ziua urmatoare punctiei, prima zi un sfert, a doua zi jumate, si din a treia zi o pastiluta, pana in sapt 9 cand le-am oprit tot treptat...

looana aceea este lista pe care am primit-o toate... alta reteta nu am primit... tu trebuie sa iti cumperi din fiecare grupa unul dintre medicamentele specificate acolo, in functie de ce vrei sau gasesti la tine in tara (germania )... reteta mi-a dat-o ginecologul din romania iar cand am avut dubii in privinta cantitatilor de medicamente, am trimis mail la reprofit...

va pupacesc pe toate!

Laura

23+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata!
Gata cafeluta! Eu pauza azi de dimineata ,daca treceti la a doua cafeluta sa va gintiti la mine
Eu nu am voie nimica pt ca am azi histeroscopia la ora 11'asa ca nu beau nu mâninc...nimic.Ma pregatesc pt Cehia cit pot de bine.
Smaick poate primesc si eu azi protocolul pt ca eu sunt dupa tine cu ET 03.-05 martie....eu am dat fax azi 9 pagini cu tot ce am si am scris email sa stie de ele cordonatoarea.
Apalina eu inainte i-am intrebat pe ei daca legat de mutati i-mi da ei tratamentul,mia raspuns ....citez din raspuns,, pt noi nu e nici o problema mutatia mea". Concrret nu am inteles nici DA nici NU. Am incercat sa sun lla tel. dupa aceia dar nu a raspuns.
O zi minunata sa aveti fetelor si Apalina sunt cu gindul pozitiv la tine

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

looana bafta azi la histeroscopie!!! sa ne aduci si tu vesti bune!!!

Laura

23+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dimineata si de la mine
Mai fetelor aveti un ritm la scris ca eu nu mai tin pasul cu voi

Mi- am adus aminte ce vroiam sa mai zic ieri
Alina_alba nu e tarziu sa iei de acum laptisor de matca...eu la FIV-uri il luam doar in luna cu stimularea.

Apalina super vestile, mai bine de atat nici ca se putea. Domane ajuta pe mai departe. La ce pensiune stai, nu are site? Caut si eu o pensiune la un pret mai convenabil, eu ar trebui sa fac rezervarea de pe acum daca nu vreau sa ma trezesc fara cazare.
Apropo de utro...eu stiam ca daca il inghiti nu e chiar ok pt ficat, eu tot timpul l-am luat pe cealalta cale, auzisem ca se absoarbe si mai bine acolo...

Mami_vreau m-ai lasat cu gura cascata...sincer. Multumesc de mail.

O zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Looana, bafta azi la histero sa iasa totul perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Buna dimi fetele ,multu de coffe Irilac o sa-ti dau adresa pensiunii si link-ul sa te uiti putin .Looana ,dupa raspunsul pe care l-ai primit de la clinica inseamna ca pe ei nu-i intereseaza decat endometrul tau ...in rest nu-i intereseaza nimic ,eu orice problema am avut mi-au spus doar sa continui schema de tratament ...iar acum la fel ...endo sa fie bun .deci cred ca ar trebui sa te sfatuiesti cu dr tau ginecolog ,eu o sa intreb aici ,dar cred ca nu tine de ei .Va pup si va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

bafta la histero looana. eu sunt programata pe 23 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Hello, Fete!
Apalina, vreau si eu adresa pensiunii unde stai tu. Ca pretul vad ca e superbun si daca zici tu ca e ok de stat acolo, mi se pare o varianta de luat in calcul. In rest, draga mea, sa stii ca mai toata ziua ma gandesc la tine sa mearga totul bine, sa vii acasa cu niste lipiciosi de care sa nu scapi decat dupa 40 de saptamani.
Restul fetelor, spor la treburi si multi pupici

Mergi la inceput