FIV cu ovocite donate(7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Looana bafta azi la histeroscopie!!!...deja cred ca esti in plin proces!...succes...si sa vii cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Multumesc pt ca va ginditi la mine,eu sunt in camera la spital...dar cred ca mie imi vine rindul dupa pauza de prinz.
Intre timp am primit si eu acelasi tabel concret cu datele de cind sa incep tratanentul,din cite am inteles eu trebuie din 23.01 deja cu injectabil.Sa vad ca trebuie sa fac rost de reteta,noroc ca maine am termin la gineocolog pt rezultatul de azi pt. Histeroscopie....uite cum le potriveste DD pe toate la locul potrivit .
Va imbratisez fetelor cu drag,va scriu pe seara cind sunt acasa.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Apalina de unde ai luat Diphereline depot 3mg pt nu am idee acuma ,de luni trebuie sa-l incep.Parca te stresa si pe tine ,il au in germania ? Te rog mult sa-mi raspunzi cind ai timp.
Gata sunt in focuri,ce bine i-mi pare de azi cu histeroscopia.... Ce ma bucur
Vorbim ca eu tot astept pe nea Dr sa ma ia.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Bafta multa, Looana, sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Looana bafta multa iubita azi cu histero .Dipherelin-ul l-am luat din ro dar este si in germania luprone depot la 216 euro ,il vei gasi cu siguranta la vreo farmacie .O sa postez link-ul pensiunii dar va spun din start ca nu e pentru pretentiosi si fite.e decent ,pentru noi a fost ok acum vedeti voi .Eu am sunat azi iar la clinica si nu stiu daca vestile sunt atat de bune ...deci 5 embrioni au 4 celule si 4 embrioni au doar 2 celule ,mi-au spus ca se dezvolta si astia dar mai lent ...acum sper ca macar cei 5 sa mearga asa bine mai departe ...si lenesii cei 4 sa se mai divida si ei un picutz Cam astea sunt vestile ,va pup ,toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

apalina stai linistita ca e bine! nu toti au acelasi ritm de crestere... depinde si de momentul fecundarii... e important ca ai 9 embrioni, ca nu s-a pierdut nici unul pana acum... ia sa vezi tu cati blasto o sa ai!!!

Laura

23+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Mami Vreau multu de informare ...nu ma stiu cu astea ,am mai citit ca se pierd cam 50 % din embrioni pana in ziua 5 asa ca de aceea ma gandeam ca vom ramane doar cu cei 5 ,acum ce-o vrea DD.Ai grija de tine si multumesc de sfaturi si lamuriri.Sper sa te urmez in curand la gravidute si sa ducem toata gasca cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

eeee... uite ca eu nu am pierdut niciunul deci se poate!!! din 8 ovocite s-a stiut de la inceput ca doar 6 erau mature si numai astea s-au fertilizat! au ajuns toate 6 la blasto dar 2 nu erau de calitate... dar nu s-au pierdut pe drum!!! deci se poate! crede-ma!!!
iti tin pumnii si... relax mami!

Laura

23+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

looana cum te simti?
mami_vreau cum a fost la control? ceva noutati?
apalina azi e miercuri, stiu ca asteptarea e grea dar mai ai un pic. cum e in brno?
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

cocolino
pot sa particip eu la cumpararea estrimaxului in locul lui roadetot !?
roadetot
stai linistita draga mea , cu valorile pe care le ai nu ai nevoie de tratament cu eutyrox.Eu am avut tsh-ul putin peste limita superioara motiv pt care am inceput sa iau pt a-l scadea la valoarea de 1 (este necesar pentru obtinerea unor ovocite de calitate).
Multa bafta !!

Mergi la inceput