FIV cu ovocite donate(7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Looanaam primit acum schema de tratament, eu am in 19 martie,
fac diphereline in 15 feb (cu 35 zile inainte) si estrogen 2mg incep in 29 feb (cu 20 zile inainte). Inca nu mi-a completat nimic in schema la utrogestan (asta nu stiu cind il incep).
smaick, elenus26, luck ne cuplam la estrimax. Din cite am citit postat in cap.6 de roadetot cutia are 3 folii de 28= 84 pastile. Cred ca ne ajunge o cutie pentru fiecare pina ajungem in Cehia si ne mai luam atunci cit avem nevoie. Mi-e teama ca 8 cutii sa nu fie prea mult si sa-mi refuze comanda.
roadetot te rugam ne spui cum se face comanda? Am notat adresa pusa de tine, le trimit mail cu cantitatea comandata si adresa mea, dar cum facem plata? la ridicarea coletului sau inainte. on-line sau cu OP?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

salut fetele!
cocolino, am trimis o comanda pe adresa farmaciei, plata se poate face cu cardul, transfer bancar sau western union. Transportul se poate face cu posta, cu DHL-ul. Eu am luat o cutie de estrimax care a costat 21 euro,adauga posta cu recomandata 3 euro (informatie de la farmacista de la Brno). Am trimis banii cu western union, a costat 7 euro. Transferul bancar este mai scump, cand am trimis avansul m-a costat pentru 1000 de euro inca 50 de euro. Vedeti sa nu aveti probleme cu Western Union, eu am avut. Am ridicat medicamentele de la posta dupa 5 zile lucratoare. Daca se foloseste DHL-ul coletul va fi adus acasa a doua zi dar costa inca 40-50 euro.

o seara buna!
roadetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

cocolino ne cuplam, ne cuplam :)
cand afli toate detaliile si daca sunt hotarate si celelalte fete imi dai un pm sa ne "unim" si finantele
o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Gata am ajuns acasa ,sunt bine ...totul a decurs normal ,maine merg la Dr.gineo si i-mi va da detali despre histeroscopia mea de azi.
Ce a gasit sau ce era pe acolo.
Explicati-mi si mie cum e cu farmacia online de pe pagina de le reprofit,cred ca despre ea vorbiti.
Deci eu nu am reteta,ce trebuie sa fac le scriu si le trimit o copie cu protocolul meu ce l-am primit azi si e ok? in cazul inca care cumpar de la ei nu mai e nevoie de reteta?
Cum pot achita suma pt medicamente ca sa pot primi urgent pachetul pina luni (23.01) prin westunion ?
Deci pe mine ma interseaza sa le am pina sambata ,ca dumica nimeni livreza in Germania pachete.O seara buna sa aveti!

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Looana, eu cand mi-am cumparat medicamentele prescrise de doctorul de la Reprofi, nu am avut reteta de la el. Reteta mi-a dat-o medicul meu ginecolog. Cred ca asa va trebui sa procedezi si tu.

Mergi la inceput

Alina merci mult de mesaj.
Ma inerveaza cordonatoarea pina azi nu sa gindit sa-mi trimita protocolul acesta in tabel si mai e joi si vineri ,in weekend nu am de unde sa procur si de luni 23.01 trebuie sa imcep cu Diphereline depot 3mg 
Ce nu am intelea eu din plan este ca din 13.02 
acid folic 1 / zi
3 zile cu Estrofem  2mg Tbl  1-0-0.
4 zile iar Estrofem  2mg Tbl  1-0-1 
dupa aceia iau Estrofem  2mg Tbl  1-1-1 cu care continui pina in ziua punctie .
Estrofem asta insemna ca  incep cu cite o pastila timp de 3 zile dimeneata ,dupa 4 zile dimineata si seara  si continui pe urma cu 3 pe zi ....cred ca asta se refera 1-0-0 / 1-0-1/ 1-1-1 .
Voi cum aveti in tabel????
Dupa punctie continui cu utrogest 4 / zi 800 mg Estrofem 2mg 1-1-1 pina la ET asa e trecut in tabel dar inca bifa in casute dupa ET nu e pusa scrie ca trebuie sa iau cu mine planul de protocol .In plus din ziua punctie ce mi-a bagat este Fragmin care e cred eu heparina (pt mutatia de singe)
Doctorul care se ocupa de mine este femeie, Dr . Vitouskova .
Eu retete fac rost maine am deja programere la dr gineocolog si dupa amiaza la clinica unde am facut fivurile in Germania.
Trebuie sa vad ce gasesc in germamia din lista mea si cite cutii ca nu stiu.
Ma enerveaza ca nu scriu concret cite sint din fiecare ,ma pun eu acuma sa le 
numar acuma .Trebuie sa stiu cei cer maine  DR. si in cazul in care nu au in germania cu ce sa-mi inlocuiasca....sa nu -mi dea reteta gresita si sa am surpriza la farmacie.
Noapte buna ,pe maine....

Looana

Looana

Mergi la inceput

Cit timp se face Diphereline Depot 3 mg nu mai o zi ? Pentru ca in tabel e bifat numai in data de 23.01 dupa care nu mai este bifata ,continui cu el cit timp sau numai o zi si gata ,pauza pina pe 13.02 cind incep cu pastilele,nu mai inteleg nimica

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

smaick nimic nou la control, colul e tot scurt dar e bine ca nu e mai scurt decat la consultul anterior si ca nu s-a deschis... stau in continuare in pat, cu tratament si sper sa fie bine!

cocolino cu siguranta va ajunge cate o cutie de estrimax pana ajungeti in cehia.
looana ma bucur ca totul a decurs bine... te asteptam cu vesti bune despre rezultat!
eu zic sa iti cauti in germania diphereline (sau echivalentul lui) ca sa faci luni si restul sa le iei de la reprofit ori tot din germania... cere-i medicului tau reteta astazi pentru diphereline! iti trebuie o singura injectie, nu mai mult!
comanda la farmacie eu am facut-o asa: am trimis mail la farmacie in care le-am scris ca sunt pacienta dr. x de la reprofit si ca imi trebuie pentru protocolul fiv urmatoarele medicamente: (le-am scris medicamentele si cantitatile)... nu am trimis nicio reteta si nicio schema. am intrbat pretul acestora si modalitatile de plata. eu am platit cu cardul (am trimis pe adresa de mail nr cardului si datele titularului de card (nume, prenume, banca) si comisionul a fost foooarte mic... asta e cea mai avantajoasa metoda ca la plata cu op e comision mare! mi-au trimis medicamentele prin posta si in cateva zile au ajuns la mine... pe mine m-a costat taxa postala 23 euro dar am avut multe medicamente si injectii si era vorba de o cutie marisoara... le-am luat de la posta si totul a fost ok...
ai inteles perfect schema... 1-0-0 - o pastila dimineata, 1-0-1 p una dimineata si una seara si 1-1-1 - una dimineata ,una pranz si una seara. Echivalentele medicamentelor le ai in lista primita de la dr deci ia-o si pe-aia cu tine azi pt reteta.
si eu am facut calculul ca sa stiu de ce am nevoie pana ajung in cehia.
e bine ca ti-au bagat si fragmin (e heparina) ca ai scapat de cautat hematolog... nu-i intrebi daca nu e bine sa iei si prednison? spune-le de imunofenotipare. eu cred ca iti vor da si prednison.

Laura

23+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

luck nu te trecem si pe tine in listuta "In focuri" ca vad ca incepi sa te aprovizionezi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dimineata dragele mele
vad ca intram in focuri toate si avem o gramada de nelamuriri, protocolul asta e f diferit de un FIV normal si sunt cam multe necunoscute.
Am primit si eu ieri planul de bataie, am fost repartizata la dr Stephan Macac. Am si eu o gramada de intrebari si nu prea inteleg ce si cum, dar pe parcurs le voi lamuri eu.

Mami_vreau mare noroc avem de tine ca ne calmezi si ne spui din experienta ta. Multumim ca-ti faci timp si ne lamuresti pe fiecare in parte chiar daca uneori te repetai. Esti o scumpa si ma rog sa te ajute DD sa fie totul bine pana la final si prin mai/iunie sa ne pui poze cu bebelul tau.

Mergi la inceput