FIV cu ovocite donate(7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Looana avem in mare cam aceeasi schema de tratament, doar ca eu am primit schema pana in z15 cand dupa ei ar trebui sa fac o eco (evident ca eu voi mai face o eco mai repede de z15)...deci la mine inca nu a ajuns la utro.
Uite ce mi- a scris mie dr...cum se iau estrogenul....asta doar ca sa iti confirm ce ceea ce ai gandtit tu e bine
"(1-0-0 means 1tbl daily morning, 1-0-1 means one on the morning , one on the evening etc....)"

Dipherelin-ul vezi sa fie depot....nu confunda doza de diphereline care se face in FIV-uri normale si care e de 0,1 cu asta. Asta e "depot", adica cu eliberare prelungita si se face doar 1 doza in ziua cand ti- a zis dr...atat.

Am scris toate astea ca o confirmare ca ai inteles bine si ca ceea ce faci e bine. Asteptam vesti de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata fetelor ! haide-ti la cafea eu beau numai capucino
mami multumesc pt raspuns.
La 11 merg la ginoc. si vb si despre reteta cu el.Sotul meu e tara scurt sa vad daca i-mi poate fata reteta Diphereline depot 3mg .Pot sa schimb in loc de Diphereline depot 3,0 cu Decapeptyl depot 3,75mg in cazul in care nu gaseste in tara sotul.
Deci am inteles bine cum e schema ,e vorba de o singura injectie de facut odata dupa care pauza pina pe 13.02 si urmez
schema din februarie cu pastile marind doza treptat.
Care e treaba cu injectile astea cu Depot adica daca nu scrie depot nu e buna????
Prednison nu il am schema dar il pot cer azi ,in ce cantitate se ea ,decite mg?????
Doamne cite intrebari am ce sunt eu ametitâ dar va ametesc si pe voi,ma scuza-ti .
Eu mai iau aspirina protect deocamdata dar propabil ar trebui sa renunt si sa iau numia prednison si cu Fragmin sa continui din monentul care zic ei dupa ET.
In tabel-protocol cu Fragmin mie mi se va da din momentul cind voi face transferul de embrioni,tie mami tot asa ai luat si tu ? eu ma asteptatm inainte sa fac injectabil Fragmin cu o saptamina adica macar de la punctie incolo.
Ma duc sa-mi fac un dusch sa ma trezesc nitel
Dupa amiaza merg la alt dr. care mi-a facut fivurile trecute si vad ce obtin si de la el legat de mutati in special....pt ca el mi-le gasit.
O zi buna sa aveti ,scriu pe seara ce am facut.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

irilac31 multumesc mult gata am inteles perfect .
Poate ar fi bine sa punem pe prima pagina la info un pic cum se face tratamentul ca sa scutim alte fete din grup sau alte noi.Va ca toate ajungem la un punct cind dam din coate
Dar e bine ca mami tot si face putin timp sa ne si raspunda .

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

irilac ma bucur ca va pot fi de ajutor! o fac cu mare drag si ma rog sa ma urmati in curand!

looana poti lua oricare dintre astea in loc de diphereline: Decapeptyl depot 3,75mg , Diphereline depot 3,0 mg
Lupron depot 3,75mg, Enanton depot, Gonapeptyl depot, Procren Depot 3,75
Daca gasesti diphereline de 3,75 si nu de 3,0 stai linistita ca e ok! nu e obligatoriu sa scrie pe ele depot... trebuie doar sa scrie in prospect ca sunt cu eliberare prelungita!
da, ai inteles bine schema... faci luni o injectie si pe urma pauza pana pe 13.02...
ia-ti prednison de 5 mg pt ca si daca iti da mai mult iti va da multiplu de 5 mg si iei mai multe pastilute!
da, si eu am facut clexane tot de la transfer... nu are sens sa il faci inainte...

bafta la dr!

Mergi la inceput

looana nu prea exista o regula general valabila cu tratamentul... protocolul e stabilit de medic si e conceput pt fiecare in parte... eu nu m-as baga sa trec pe prima pagina aceste lucruri... ex. unii nu fac cu diphereline ci cu anticonceptionale etc...
da' noi suntem aici si putem raspunde la intrebari...

daca voi credeti ca exista alte lucruri ce trebuie trecute pe prima pagina, scrieti-le cu rosu si eu le voi posta pe prima pagina, ok?
sau orice alte modificari credeti ca sunt necesare pe prima pagina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna dimi fetele!Looana nu te mai stresa atat cu medicatia ,Louprone depot gasesti in germania ,iti spun euy sigur ,si estrimax poti comanda in cehia ,ajunge in cateva zile ,utrogestanul mie mi l-au dat doar din ziua punctie ,deci l-amluat de aici ,8 cutii,62 de euro,care imi ajung pana in ziua testului de sarcina ,apoi daca testul e pozitiv continuam ,o sa ne spuna ei cat.Vezi ca s-a rezolvat si cu hematologia? Relax iubita ,toate se rezolvaLa mine o a;lta zi de asteptare lunga ,am intrebat medicul cand pot pleca acasa si mi-a spus ca doar duminica ,deci o zi trebuie relax aici .La amiaza sun din nou sa vad cat s-au mai ingrasat embrionasii nostrii ,sper ca totul sa mearga bine.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Irilac e bine sa faci o eco cam in ziua 7-8 ...intreaba medicul tau ,depinde sa nu fii la ovulatie ca nu e concludent eco ,mie medicul mi-a spus cand sa masuram sa fie bine si am scris la clinica rezultatul.Ai vazut ,mie chiar la endo asa mic nu mi-au marit doza sio am ajuns la dimensiuni bune .Estrimaxul se continua pana in ziua embriotransferului ,mie mi-au ajuns 2 cutii de estrimax ,imi raman 7 pastilute ,deci nu am avut nevoie de 3 cutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Apalina, hai cu lipiciosii odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui apalina
mie mi-au ajuns 2 cutii de estrimax ,imi raman 7 pastilute ,deci nu am avut nevoie de 3 cutii

Draga mea...te referi ca ti-au ajuns 2 folii/ tziple sau 2 cutii?
Din cate am inteles eu din discutiile voastre o cutie contine 3 folii cu cate 28 de pastilute de estrimax...am inteles bine? Adica o cutie are 84 pastile? Imi ajunge 1 cutie (cu 3 folii)ca sa stiu ce sa cer si eu la farmacie.
Asteptam vesti de la tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui apalina

Irilac e bine sa faci o eco cam in ziua 7-8 ...intreaba medicul tau ,depinde sa nu fii la ovulatie ca nu e concludent eco ,mie medicul mi-a spus cand sa masuram sa fie bine si am scris la clinica rezultatul.Ai vazut ,mie chiar la endo asa mic nu mi-au marit doza sio am ajuns la dimensiuni bune .Estrimaxul se continua pana in ziua embriotransferului ,mie mi-au ajuns 2 cutii de estrimax ,imi raman 7 pastilute ,deci nu am avut nevoie de 3 cutii

esti sigura ca nu mai iei estrimax si dupa et??? eu am luat pana in sapt 12 de sarcina!

uite ce scrie si pe site-ul lor:
13. What medications to take and what to do after an embryo transfer?
You will remain lying in our small operating room for about 15-20 minutes immediately following your embryo transfer. Afterwards, you can go back home or to your hotel room. We recommend no exercise and no strain for at least 2-3 days. We prefer a state of a mental rest to a strict bed rest and therefore, a cup of coffee or a glass of wine can only help things.
Your doctor will prescribe you estrogens (Estrofem, Estrimax, Divina) and progesterone (Utrogestan, Crinone, Agolutin) that you will use daily without any change until your pregnancy test. It is also recommended to take folic acid supplements. Prednisone, Anopyrin or an injection of a low molecular weight heparin are prescribed individually.

eu sunt sigura ca vei lua si tu si dupa ET!

Mergi la inceput