FIV cu ovocite donate(7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

si asta e din corespondenta mea cu dr. machac, din momentul in care incercam sa stiu cantitatea de care voi avea nevoie:

eu: "Estrogens - how many mgrams per day and how many days I will take this medicine?"
el: "6mg daily"
eu: "I don't understand how many days I will take estrogens (6 mg daily for ? days - estimative)."
el: "At least 4 weeks and if you get pregnant another 8 weeks more"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Mami Vreau ,schema mea deocamdata e pana in 21 ianuarie si nu mi-a spus medicul de estrimax ca trebuie sa-l continui ,doar utrogestanul pana la testul de sarcina si daca e pozitiv si dupa ,imi vor spune ei cat ,dar bine ca mi-ai spus sa intreb ...e bine ca suntem aici si discutam ...se pot omite anumite chestii sau nu le pricepem bine si discutand ne ajutam ,pupici.Irilac ,eu am primit din cehia 2 cutii de estrimax care continea fiecare cate un disc cu 28 de tablete ,deci mie mi-au trebuit 49 de tablete pana la embriotransfer ,acum sa vedem ce spun de continuarea tratamentului ,daca trebuie continuat ,o sa cumpar de auci si va anunt .Vestile mele azi : avem 6 embrioni cu 8 celule si 2 embrioni cu 7 celule ...cred ca am inteles bine ( nu se divid in numar par de celule??) si unul de 2 celule care e amarat saracul /.Mine nu avem vesti pentru ca in ziua 4 nu se verifica embrionii si sambata la 11.30 facem embriotransferul.Duminica daca totul merge bine plecam spre casa .o zi frumoasa fetele ,va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...acum am ajuns is eu acasa...si va citesc din urma....vai de mine ce de bataie de cap cu schemele astea de tratament, tare ma gandesc ca voi ajunge si eu in locul vostru si ma voi confrunta cu astfel de intrebari!nici eu nu sunt mare vorbitoare de limba engleza...si sper ca daca aleg si eu clinica asta din Brno, sa nu am probleme in a ma intelege cu cei de acolo...

apalina mult succes in continuare...e bine nu 6 embrionasi si inca 2 care vin din urma?!...sambata iti tinem pumnii toate, sa vii acasa cu gemeni!!...te pup si rabdare multa ca totul va fi bine!

Looana, ma bucur ca totul a iesti bine, si cred ca si rezultatul e unul bun!...te pup

mami_vreau...te pup si spune-i la bebe sa stea cuminte la caldurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Gata m-am intors si cu vesti bune
Dr Gineo. mi-a zis ca uterul meu e perfect curat nu aveam nimica lipit pe acolo,miomul care il am e mic si nu e in uter asezat ,e pe dinafara. Noroc ca de dimineata am vb cu Cordonatoarea la tel.deci sunt doua variante:
1) Puteti cereti reteta de la cordonatoare pe email, reteta o scanez si o poti trimite atasata la farmacia online la Reprofit sau merge cu ea la orice farmacie,este valabila numai trebuie sa mergi neaparat la Dr.Gineocolog.
2) In Germania in loc de diphereline se gasestie numai ENANTON DEPOT 3,75mg(injectabil) care este la fel de bun.
Cordonatoarea ma avertizat legat de Injectia care se face o singura data daca nu scrie DEPOT nu e buna egal ce scrie in prospect,pt ca ne duce in erroare.
Deci pt cine cumpara din Germania se poate inlocui 100% numai cu Enanton Depot 3,75mg care se gaseste.
Legat de tablete in loc de Estrofem am schimbat cu Progynova .
mami_vreau da exact ca nu se poate scrie pe prima pagina protolo ca difere de la persoana la persoana.....ma refer la informatii astea sa le adunam de ex cum e cu reteta,sau ce poate fi inlocuit intr-o tara.
Mami de cind sa iau ceai de cretisoara cred ca din moment ce incep tabletele? pina atunnci fac o cura de laptisor de matca si ce mai am eu in casa este Tinctura de Zmeura fiole, ceai Naprasnic si Actus Vitux.Daca ai parere cum sa le impart te rog da-mi o idee.
Apalia frumosi embrioni ai si foarte buni sunt sa stii,asa ca vii cu gemeni . Eu fac transfer cu 3 sa stii din start
Fetelor ma duc un pic in urma sa citesc ce ati mai scris si dupa aceia ma apuc de curatenie pe aici
O zi buna si linistita sa aveti fetelor.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Apropo pretul cit ma costat este de 196€ 1 Enanton depot3,75mg si 3 cutii de Progynova 2mg.(28 tabl.pe cutie)
La 12 am dat reteta dupa ora 16 ma duc dupa ele sa rezolvat foarte repede.Luni merg la Dr pt sa-mi faca injectia

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Looana
Cordonatoarea ma avertizat legat de Injectia care se face o singura data daca nu scrie DEPOT nu e buna egal ce scrie in prospect,pt ca ne duce in erroare.

Acum chiar sunt in ceata total... . Tocmai ce ma uitam pe site-ul unei farmacii si cautam diphereline....nicaieri nu scrie DEPOT..
Eu cred ca cel pe care il gasim noi in farmaciile nostre din Romania - Diphereline 3.75mg liof+solv.inj x 1fl pret 436.24 Ron- e cel bun chiar daca nu scrie Depot pe el.
Gresesc Mami?
As pune link-ul aici sa vedeti si voi ce am gasit dar nu cred ca am voie

Looana, ma bucur ca totul e ok

Mergi la inceput

Apalina, grozave vestile, ma bucur enorm pt tine. Domane ajuta pe mai departe
Ia lumineaza-ne tu...de care diphereline ai facut?

Mergi la inceput

irilac31 Cred ca e bun ala ,trebuie sa fie de cel putin 3mg cel putin daca nu 3,75mg...eu zic ca poti pune webseit aici ca sau mai pus si pe la alte subiecte ,nu cred ca e o problema

Looana

Mergi la inceput

Miracol...stai tu linistita ca vom fi noi cele experimentate si va avea cine sa te lamureasca. Acum suntem toate la inceput de drum, nu au mai fost fete care sa ne impartaseaca experienta lor si nu vezi ce asaltata e mami_vreau...saracuta...e si mamica noastra acum si ne sfatuieste ce sa facem
In ceea ce priveste limba engleza...crede-ma ca nici eu nu excelez, dar mai un cuvant mai un semn trebuie sa ma integel cumva cu ei. Daca nu ii pun sa-mi deseneze.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Looana

irilac31 Cred ca e bun ala ,trebuie sa fie de cel putin 3mg cel putin daca nu 3,75mg...eu zic ca poti pune webseit aici ca sau mai pus si pe la alte subiecte ,nu cred ca e o problema

Looana

Uite aici link-ul...sper sa nu fiu trasa de urechi

http://www.farmaciiledona.ro/produse/diphereline-3-75-mg-pulb-inj-ret-beaufo-I6891
Dati pe informatii produs si va explica si cum se face injectia.
Sper sa fie asta bun...

Mergi la inceput