FIV cu ovocite donate(7)
Raspunsuri - Pagina 16
apalina spune:
Looana eu mi-am luat fara reteta medicatia si din cehia estrimax-ul si din Ro dipherelin-ul ...n-am avut nevoie de reteta.Irilac dipherelin-ul de 3.75 care il gasesti in tara e bun.nu scrie depot pe el in Romania ,cu asta m-am tampit si eu doua saptamani dar la 3 mg si 3.75 mg este depot ,doar cel de 0.1 nu este depot ,e cel pe care l-am facut toate la fiv-uri pentru inhibare in fiecare zi ,dar asta de 3 mg sau 3.75 mg este depot ,adica cu eliberare treptata 28 de zile ,deci poti folosi linistita
apalina spune:
Loana ma bucur de vestile bune ,bafta multa ,toate se rezolva intr-un final.Irilac eu am luat dipherelin-ul de la sensiblu -436 de ron
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui apalina Loana ma bucur de vestile bune ,bafta multa ,toate se rezolva intr-un final.Irilac eu am luat dipherelin-ul de la sensiblu -436 de ron |
esti o dulce
Cum e in Brno...ai ce face pe acolo, sau ai mers si prin Praga? Ai gasit ceva restaurante interesate?
Looana spune:
irilac31 e bun in prospect scrie ca e cu eliberare prelungita,citisem si eu un pic pe acolo.Trebuie sa fiti atente pe concetratia in mg.
Apropo Alina ce ai facut zilele astea in afara de dat tel la clinica,ceva frunos de vazut sau ceva restaurant sa stiu si eu sa ma las invitata de sotz ,masaj
Pe mine ma costat azi reteta totul complect 196€ ,e ok zic eu.(inclusiv 3 cutii de Prygonova)
Eu nu stau mult in Brno pe 29 ,merg si ma intorc iar pe 5 la ET poate stau pina a doua zi.Da ce are daca vin acasa ca am circa 620 km maxim 5 ore cu masina. Voi ce zice-ti se merita sa stau dupa Transfer?????
Mai scriu pe aici fac ce fac si de facut curat nu mai termin
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
miracol11 spune:
Looana, draga mea eu in locul tau as mai ramane o zi, si pe urma as pleca acasa....nu de lata dar Doamne fereste, nu se stie niciodata!...faci cum crezi si cum vrei...important e sa se lipeasca embrionasii si sa ramana in burtica!...te pup si spor la curatenie!
alina_alba spune:
Fetelor care aveti mutatia responsabila de trombofilie, aveti cumva si ceva afectiuni ale glandei tiroide? Sunt legate aceste a doua intre ele?
irilac31 spune:
citat din mesajul lui alina_alba Fetelor care aveti mutatia responsabila de trombofilie, aveti cumva si ceva afectiuni ale glandei tiroide? Sunt legate aceste a doua intre ele? |
Din ce stiu eu nu are legatura una cu alta.
Eu acum incerc sa descifrez schema de tratament si observd ca e complet diferita de a voastra si nu inteleg de ce. Eu ar trebui sa fac dipherelinul in luna cu punctia....adica cu 26 zile inainte de punctie. Voi vad ca ati facut/faceti cu 1 luna inainte. Oare e ok asa, cand mai are timp endo meu sa creasca?
Looana spune:
Irilac eu stiu ca dipherelinul nu e pt endometru,e pt repaus .Eu stiu ca endomentru incepe sa creasca de la tablete....Si eu fac acuma luni injectia si pe 2 feb. trebuie sa-mi vina ciclu ,nu stiu daca i-mi va mai veni daca fac injectia.
Dar tabletele incep sa le iau cu 17 zile inainte de punctie.
Eu asa stiu,asteptam sa vedem ce zic si alte fete.
Pe cine ai Dr la reprofit?Eu sunt la Dr. Daniela Vitoušková.
Noapte buna,somn usor .
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
irilac31 spune:
Neata, haideti la o cafeaaa
citat din mesajul lui Looana Irilac eu stiu ca dipherelinul nu e pt endometru,e pt repaus .Eu stiu ca endomentru incepe sa creasca de la tablete.... |
Looana, exact asta spuneam, daca fac dipherelinul in luna cu punctia, imi mai raman suficiente zile de tratament cu estrimax ca sa creasca endo?
Dar m- am cam lamurit, vad ca si tu ai 17 zile pana la punctie...deci daca fac un calcul estimativ, cam tot atat imi raman si mie. Deci sunt si eu in grafic...stie dr cel mai bine decat noi cum se procedeaza.Acum imi e ciuda ca m- am agitat ca o sampanie, mi- am zis de atatea ori ca nu le pot controla pe toate si sa le mai las si in voia sortii
O zi buna sa aveti