FIV cu ovocite donate(7)
Raspunsuri - Pagina 17
miracol11 spune:
Buna fetelor...ce faceti?eu sunt bine, acum am venit la munca...destul de obosita...aseara am avut o discutie f serioasa cu sotul meu, el tot ezita in ultima perioada discutia despre fiv, si aseara mi-a promis ca vom merge pana in panzele albe, doar sa ne implinim visul...e un scump, il ador pentru calmul lui...vorba lui...vom iubii f mult bebele ca e facut pe bani multi...
apalina iti tin pumnii pentru maine...si te asteptam cu vesti f f bune!
eu maine voi lipsi, dar promit ca revin duminica sa vad ce mai faceti!
mami_vreau esti bine?
va pup
apalina spune:
Miracol ,cred ca toate suntem norocoase ca avem langa noi oameni care ne iubesc si ne inteleg si ne sustin ,noprmal ca-i iubim.Eu incerc sa ma pregatesc sufleteste pentru ziua de maine ,pentru intalnirea cu bebeii nostrii . Va pupicesc si o seara faina
irilac31 spune:
Apalina, sunt cu gandul la tine, sa ai embrionasi grasuni si puternici sa le placa in burtica si sa-ti faca urmatoarele 9 luni de neuitat.
alina_alba spune:
apalina
Iti tinem pumnii. Hai ca ai sanse de 70% cu embrioni proaspeti. Asta e enorm. Un endometru beton ( pe care il ai deja), embrioni bine dezvoltati ( pe care ii cam ai deja) si o tona de optimism : si, iaca, reteta pentru succes.
Te pup si ma rog sa fie totul perfect.
cocolino2010 spune:
apalina
te sustinem, suntem cu tine.
Sa ai mult succes miine, te asteptam cu bebeii acasa.
blumoon spune:
Buna dragelor.Buna Apalina ...ma alatur fetelor si iti urez mult noroc si cat de curand mamica.Hai cu vesti bune maine.
Te imbratisez cu drag si iti tin pumnii.
Va pup pe toate .
apalina spune:
multumesc fetele ,sunteti scumpici ,sa dea DD sa ni se implineasca visele ,va pupicesc
cocolino2010 spune:
Doamne ajuta!
mami te rog spune-mi daca este in regula sa trimit la farmacie datele cardului meu, inclusiv codul de siguranta de pe verso. Si tu ai facut la fel? Riscam ceva in felul asta?
Multumesc si pup o burtica fericita!
roadetot spune:
salutare !
fetele,mami, apalina, intrebare : trebuie sa fac injectia luni pe 23 ian. Ce ma fac daca imi vine menstruatia pana atunci, ultimul CM a fost pe 31 dec. Am intrebat la clinica si mi-au spus sa urmez planul...
A mai avut careva o astfel de situatie?
Deocamdata sunt in grafic, mamografia si analizele hormonale cu tiroidita cronica, functionala insa, au iesit bine. Am facut si inca doua trombofilii care sunt normale, astept rezultatele pentru inca doua. Ard de emotii si deja trepidez. Imi fac milioane de ganduri si ma trezesc foarte........devreme. Ce credeti as putea baga niste ceai somn linistit, o dauna?
succes apalina, te asteptam cu vesti super
week-end placut!