FIV cu ovocite donate(7)
Raspunsuri - Pagina 8
Looana spune:
clausim si noi cu toate am trecut prin aceasi situatie ca si a ta ,eu de ex. 2 ori plus sarcini pierdute ,si celelalte fete la fel.....important e sa stii ce vrei si sa nu lasi timpul sa treaca ca asta e mai scump,deci daca poti fa cit mai repede ca tot aici ajungi si e pacat de timp,bani nu mai zis ...etc....asa ca eu iti urez bine ai venit in clubul nostru ,gindeste-te bine si sa te vad ca esti pe treaba cu noi aici
miracol11 sunt si sa ma luati ca ex,asa va vreau sa va vad pe toate cu energie pozitiva....anul asta vom reusi toate cu siguranta cite un
Abia astept sa aud ceva de Apalina tin pumni sa aibe citi mai multi embrioni babanii
lyly_mar nu stiu de unde te stiu,i-mi storc mintea da nu i-mi vine nimica in cap acuma ,cred ca de pe alt forum
Deci sa va scriu si ceva despre mine azi mi-a scris cordonadoarea ca sa intors din concediu deci si a luat in calczl Ciclu meu de pe 7.01 asteapta sa-mi vina urmatorul care ar fi in primele zile din februarie 1-3.02. dupa care probabil voi primi protocul meu,pina acuma inca nimica .
Nu inteleg eu cum i-mi sincronizeaza mie ciclu cu al donatoarei ca la mine nu se potriveste desi eu am ciclu lunar cit de cit regulat ,daca stii spuneti-mi fetelor ....luminatia-ma un pic .
Pe cind are punctia donatoarea (29.02)eu as fi iar approape de urmatorul ciclu.
Ce la suma ne duce costul tratamentul pt noi ,eu nici acuma nu stiu cit ma va costa reteta mea pe mine ,cu aproximatie va rog sa-mi spune-ti daca aveti ceva informatie.Si eventuel ce costuri mai sunt in plus de linga cei 4500€.
Analizele ale mele ma costat pina acuma 320€.Sotul inca nu a facut nimica am zis ca el sa le faca acolo la ei cind merg pt punctie cu el,stiu ca mia zis cordonadoarea ca el poate sa le faca la ei ,pretul nu stiu dar as vrea sa stiu daca pt analizele lui (singe + spermiograma)va trebui pt ele cu o zi inainte de punctie sa fim acolo sau se pot face analizele sotului complect in aceasi zi cu ziua punctie.
Miercuri merg in spital o zi pt Histeroscopie
Va rog sa-mi spuneti care stii sau aveti cunostine pt intrebarile mele.
Bafta la toate fetele
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
apalina spune:
Buna fetele!Clausim ,cele care am ajuns sa luam o astfel de decizie ,cea cu donatoare ,toate am suferit dezamagiri si deceptii ,altfel nu am fi ajuns aici ,asa ca aduna-te ...adunati-va si mergeti mai departe.Bafta multa ,aici vei gasi sustinerea si cateva sfaturi ,hotararea va apartine.Acum sa vin cu vestile .Cred ca a functionat gandirea voastra pozitiva si energia pe care mi-ati transmis-o,vestile sunt mai bune decat as fi sperat in situatia care se prevedea saptamana trecuta Deci smecherul meu endometru a ajuns la 10 mm.Am amutit cand mi-a spus medicul ,l-a masurat din toate punctele posibile ...10 mm deci super super bine.Donatoarea mea a facut 12 ovocite deci e foarte bine zic eu .Se va facve ICSI si atunci speram sa fie cat mai multi embrioni si buni .La endo acesta daca vor fi embrioni de calitate medicul mi-a spus ca-mi da sanse de 70 % .Doamne ajuta! La clinica sunt extraordinar de draguti ,nu prea ai ce sa-i intrebi pentru ca incearca sa acopere toate subiectele si posibilele nelamuriri ,deci se vede experienta .Pana acum sunt incantata de tot ce este .Cazare am gasit relativ rapid ,nu e super dar fiecare cum isi permite .La bugetul meu limitat ,am gasit o pensiune la 32 de euro pe noapte ,3 persoane dar nu au mic dejun .Au tv ,internet ,baie proprie ,apa calda ,caldura .deci pentru noi e ok .Ne vom orienta de masa pe undeva .Acum am nevoie de somnic ,va pup si va doresc impliniri la toate
smaick spune:
doamne apalina ce ma bucur ca esti ok; si ce productie de ooooo. sa speram ca se fertilizeaza toate. sa te odihnesti si te mai asteptam cu vesti
ella43 spune:
APALINA buna productie, super bun endometru ai vazut? acum mult mult relax si totul va fi bine am asa un feeling for you...
CLAUSIM ine ai venit printre noi si sa dea dumnezeu sa ramai cat mai putin. Pe acest topic toate suntem in aceeasi situatie de aceea mami-vreau l-a creat
LOOANA noi doua avem ceva in comun si anume data cununiei 08 martie asa ca in fiecare an de ziua femeii noi serbam si ziua cununiei.
toate fetele
ella43 spune:
CLAUSIM daca doresti poate ne povestesti ceva mai multe despre tine
MIRACOL11 Si eu ma confrunt cu aceeasi dilema ca si tine...si durerea este mare pt ca nu vreau sa-l privez pe sotul meu de a avea un copil, dar sa speram ca tot raul e spre bine si ca anul acesta va fi unul fericit pt toate asa cum zice si LOOANA
Looana spune:
Apaliana vezi mai bine nici nu se putea,ma bucur ca ati ajuns cu bine di DD a fost mereu cu voi pina acuma si va fi si de aici incolo.....si acuma relax la maxim ,simte-te ca intr-un concediu iubita.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
mami_vreau spune:
wow, apalina catamai edometrul si ce de oo!!!! gemeni scrie pe tine!!!
bravo, draga mea! cu siguranta vei avea multi blasto de calitate!!!
intrebai in functie de ce sa ia hotararea de a se merge la blasto. pai in functie de numarul si calitatea embrionilor! si tu ai destule ovocite deci va fi bine! ma bucur pentru tine si iti tin pumnii pe mai departe! sa ne anunti si pe noi cati s-au fertilizat dupa ce suni la clinica! pupici
luck, lyly_mar va pupacesc de nu va vedeti!
clausim normal ca te intelegem!!! si eu am simtit ca ma prabusesc dupa fiecare dintre cele 3 fiv-uri facute cu ovocitele mele! si am simtit ca renasc la inceputul fiecarui fiv... secretul este sa inveti sa te ridici si sa nu te dai batuta! cu siguranta vei reusi si tu, ca si celelalte fete de aici, sa fi mamica!
looana din cate stiu eu, treaba sta cam asa: endometrul se subtieaza foarte, foarte mule de la injectia cu diphereline si fiind depot (cu eliberare prelungita) ramane asa scazut o perioada! in momentul in care donatoarea ta incepe stimularea, tu incepi estrimaxul pentru a-ti construi endometru cat mai bun (asa ca al apalinei ) si cand face donatoarea face punctia endometrul va fi pregatit sa primeasca mbrionasii... in asta consta sincronizarea!
eu, pe langa pretul fiv-ului nu am platit decat 80 euro analizele sotului (hepatite, hiv si siphilis) pe care desi le aveam facute din tara, ne-au pus sa le facem si acolo, in ziua punctiei.
de ce vrei sa faca spermograma acolo??? cand sa o faca??? e bine ca inainte de punctie sa aiba vreo 3 zile de abstinenta asa ca sa nu va apucati sa faceti spermograma inainte cu o zi de punctie! si apoi in ziua punctiei oricum o sa se vada daca e sperma ok! eu zic sa nu mai faceti nicio spermograma! noi nu am mai facut! aveam una veche de vreun an jumate si rezultatele de la aia le-am trimis si nu ne-au mai cerut alta!
tratamentul te va costa pana in 300 euro, stai linistita! nu pot sa iti spun exact deoarece depinde de unde le iei! pentru inceput, pana ajungi acolo, nu-ti trbuie decat injectia de diphereline si 3 cutii de estrimax. pe langa asta probabil tu ai nevoie de clexane, aspenter si prednison, dar asta tu stii cat... progesteronul il vei incepe dupa ce ajungi in cehia...
miracol iti dau bataita daca mai pici in butoi!!! da' pe urma te pupacesc ca sa iti treaca!
irilac trimite-mi pe privat mailul tau si iti trimit schema pe care am urmat-o eu, cu toate suplimentele. insa te avertizez (atat pe tine cat si pe ceilalti care mai doresc schema) ca am luat dupa indicatia medicului doar estrimax, diphereline si progestron injectabil... restul sunt tratament "propriu"...
Laura
23+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
alina_alba spune:
Apalina, Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau..de bucurie, bineinteles. Sa te ajute Dumnezeu sa se prinda macar un embrion. Sincer, sunt convinsa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi, la asa endometroi si cu embrioni fresh, aproape nu ai cum sa dai gres.
Clausim, bine ai venit intre noi. Stiu ca nu e motiv de bucurie ca ai ajuns aici, dar macar o sa vezi ca exista alternative viabile si, pe langa asta, eu am gasit aici o mana de fete cu inima mare, care, chiar daca nu se cunosc intre ele, se ajuta cum pot. Dupa ce am ajuns pe forumul asta, mie mi-a renacut speranta. Iti doresc sedere cat mai scurta aici si un happy end care sa compenseze frustrarile traite pana acum.
Mami-Vreau vreau si eu sa vad cum te-ai doftoricit, de ai avut asa succes
Pe restul fetelor, va pup si va doresc sa vi se para cat mai scruta perioada de asteptare pana la programare.
mami_vreau spune:
alina am trimis mail!
smaick eu ma "indeletnicesc" cu statul in pat, vizionari de filme, citit de carti, etc.
Ma mai doare burtica cateodata da' bagam nospa la greu si trece.
Ma duc saptamanal (joia seara) la dr sa vedem ce mai face colul meu si ma rog sa duc sarcina cat mai aproape de termen.
Bebe e bine, creste, saptamana trecuta la fix 23 saptamani avea 600 gr.
Laura
23+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...