FIV cu ovocite donate(7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Fetelor, am asa emotii pentru apalina, de parca eu sunt acum la Brno... Intru tot timpul pe forum sa vad daca nu cumva a mai scris ceva.
Haideti sa ne concentram toate energiile pozitive in directia ei, ca are nevoie. Sunt sigura ca totul va fi bine, nu are cum sa nu fie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

ai dreptate alina, si eu am emotii pentru apalina, toate gindurile bune se indreapta catre ea, ne rugam pentru ea.
Nu cred ca mai intra curind, cred ca este pe drum. O lasam sa se concentreze pe ceea ce are de facut, o asteptam cu vesti bune.
Succes apalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Si eu ma gindesc la Apalina ar fi bine daca in urmatoarele citeva zile ne va scrie ceva macar doua cuvinte .Ma rog pt ea sa fie ziua ei norocoasa saptamana asta,sa-le aduca o mare bucurie in suflete la amindoi cind se vor intoarce
Apalina te asteptam cu zimbetul pe buze cu ginduri bune.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Apalina,Bafta multa! Si putere multa si speranta ca tb sa fie bine de data asta
Sunt cu ochii pe voi si ma rog sa aveti reusite
Ar tb sa ma hotaresc cd incep sa intru in cursa..sper ca pe la toamna
Lauriciule mamica si burtica
Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

roadetot
da , am facut fiv si in Romania si in Ungaria (Szeged+Budapesta) dar motivul principal al nereusitei mele, conform spuselor dr-lor , este raspunsul slab la stimulare , ovocite de calitate nu foarte buna si un amh mic.
Nici tsh-ul meu nu a fost >4.5 , am facut si eco si a fost ok.
Am inceput totusi tratam cu eutyrox (din dec 2009) pt a aduce valoarea tsh-ului aproape de 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

fetele
bafta multa apalina
bafta la toate fetele!
luck cmf?ce planuri ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...

Looana multumesc pentru incurajare...esti o scumpa si o luptatoare vad!...bravo tie...sa iti ajute DD ca anul acesta sa-ti implinesti si tu marele vis!

apalina...ne gandim la tine si ne rugam ca totul sa iasa bine saptamana asta pentru voi!...iti tin pumnii...trebuie sa reusesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blumoon spune:

Buna fetelor

Apalina fata draga toate gandurile mele sunt indreptate catre tine.Imi pare rau ca nu am apucat sa te prind inainte de plecare sa-ti urez mult noroc si sa-ti transmit energie pozitiva.

Asteptam cu toate vesti bune.

Va imbratisez cu drag pe toate si ne mai auzim

O zi cu soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clausim spune:

Buna

Sunt o persoana care incearca disperat sa aiba un copil! Stimularea a produs foliculi care insa nu se dezvolta si am fost sfatuita sa ma gandesc la solutia cu donatoare. Nu stiu incotro sa o iau :(
Am sperat in acest fiv dar acum simt ca s-a rupt iremediabil ceva in mine, sotul meu este f dezamagit si el...
Mai e cineva care sa treaca prin ce trec eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui luck
..............
Nici tsh-ul meu nu a fost >4.5 , am facut si eco si a fost ok.
Am inceput totusi tratam cu eutyrox (din dec 2009) pt a aduce valoarea tsh-ului aproape de 1.

Luck ai scris bine valoarea la TSH?

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput