FIV cu ovocite donate(7)
Raspunsuri - Pagina 6
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_alba Irilac, eu iau de vreo 2 luni complex de vitamina B, cu concentratie destul de mare de acid folic, calciu + D3, ulei de somon si fier. Nu mi-a zis medicul din Brno sa le iau, dar stiu ca sunt recomandate de la sarcina trecuta. Atunci le-am luat pe toate cu regularitate, iar toate analizele mi-au iesit tot timpul sarcinii perfecte, fara nici un fel de lipsa de nimic. E recomandat sa iei si magneziu, dar mie mi se face rau de la el si am zis pas. daca chiar va fi nevoie, probabil o sa fac injectabil. |
Multumesc de informatii Alina. Si eu am inceput de 2 sapt sa iau femibion, acid folic, complex de B-uri si mai aveam o folie de coenzima Q10 ramasa de pe la FIV-uri si o iau si pe aia acum. Pana la transfer voi avea cam 3 luni de vitamine luate....zic eu ca e ok. Dupa ce termin Q10 voi incepe sa iau magneziu. Ulei de somon si fier nu am luat niciodata, dar am sa studiez problema .
Eu sunt in ceata cu ce/cat ar trebui sa iau in luna cu procedura. Eu la FIv-uri normale pt a ajuta endometrul sa creasca luam cate 4 pastile /zi de laptisor de matca si 3/zi de vit E. Acum ma gandesc ca tratamentul e bazat pe estrogen, laptisorul de matca e si el estrogenic si nu stiu daca doza de 4 pastile /zi nu e prea mare. De asta o intrebasem pe Mami_vreau ce a luat ea in luna cu procedura.
Apropo...mami_vreau, am uitat sa-ti raspund la intrebare. Am punctia pe 28 martie - ET pe 31.03/ 02.04
Domane ajuta
alina_alba spune:
uleiul de somon il iau pentru omega3 si pentru acizii grasi, iar fierul il iau profilactic impotriva anemiei.
Cred ca e putin cam tarziu pentru mine sa iau laptisor de matca, nu? avand in vedere ca incep estrogenii in max 2 saptamani...
alina_alba spune:
se vede ca e weekend si toata lumea are cate ceva de facut
cam bate vantul pe aici
va pup, fetelor si va doresc un weekend linistit
Looana spune:
Salutare fetelor si de la mine pe ziua de azi
Alina_alba si eu incep pe aproape cu tine la fel ,punctia la mine e pe 29.
Si nu e tirziu de Laptisor de Matca,poti lua linistita eu la fivuri am luat decit putin nu toata luna adica incepeam odata cu trat. de stimulare ziua a 2 pina la punctue deci am avut la ET endometru mare peste 10 mm aproape 11.Ma ajutat acuma inca nu am inceput cu laptisorul pt ca inca nu stiu schema mea inca si nici inca nu am stiudiat medicamentele care se dau pt endometru in cazul nostru.
Nici nu stiu cum va decurge la mine pt ca eu am ciclu lunar ,cu endometru nu stiu cum stau cu el ....ca nu l-am mai masurat .
Astept luni e-mail de la clinica si sa vad cum i-mi fac rost de reteta sau i-mi trimit ei reteta eliberata de ei.trebuie sa ma misc repede in procurarea medicamentelor deoarece mai sunt circa 6 saptamani si pe 3 februarie as avea ciclu lunar....cred ca altul nu o sa mai am pe 29 daca e punctia cred ca totul se va modifica deja de la medicamentatie.La mine ET ar fi pe 3.03 sau 5.03 cu frumoase cifre am nu mai zic ca pe 8.03 am 8 ani de la cununie
Ma intrebat cineva daca e catelul meu din poza ,cineva dintre fete raspund acuma ca da este nubunaticul meu cu care i-mi care i-mi tine de urit ziua.Un nebunatic. Are de scoate din ori ce .....
Va las cu bine ,citesc un pic din urma si ma culc
Apalina iti doresc drum bun ,cu noroc in primul rind,sa ajungi cu bine la hotel,relaxeazate cit poti cu sotul incearca sa te gindesti ca faci un concediu.....lasa stresul si gindurile acasa .....crede in steaua ta norocoasa ca cineva de sus te iubeste si eu simt ca va fi bine Daca ai nevoie de ceva spune ,te pot ajuta .....cu mare placere .
Fetelor un sfirsit de saptamina frumos,linistit alaturi de cei dragi.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Looana spune:
Fetelor ma scuza-ti pt greseli dar va scriu cel mai mult de pe Ipad citeodata si de pe Iphon ,tastele sunt sensibile si de multe ori fac greseli. intelege-ti voi cum e cu degete si unghii foarte lungi in plus
Am plecat .
Looana
roadetot spune:
apalina, bafta!
luck, am Anti TPO 441 dar TSH normal, autoimunitate tiroidiana dar eutiroidism functional. Nu mi-au recomandat nimic. Ecografie tiroida Ok. Acum repet analizele sa vedem daca TSH si FT4 sunt in limite. Am facut analizele astea in martie anul trecut. Sper sa fie bine.
luck, ai facut vreun FIV?
roadetot
miracol11 spune:
Buna fetelor....servim o cafelutza virtuala?
apalina te pup draga mea, sa ai noroc, curaj...sa fii calma cat poti, sa te gandesti ca e o sansa mare pentru voi....sa te rogi la DD,o sa fie totul bine daca ai incredere in El, stie El ce face si pentru ce le randuieste pe toate...ma rog pentru tine si iti tin pumnii stransisi drum bun!
am fost destul de ocupata zilele astea, azi ce am reusit sa intru sa va ce mai faceti...azi noapte nu stiu ce am avut...m-am trezit plangand...si cam stat in stara asta cam o juma de ora ...pana am adormit din nou...eu ma stu o fire puternica, si sper sa nu cad acum, ma tot gandesc de ce eu??...ma tot invinovatesc ca nu pot face un bebe natural....si mi-e teama ca cine stie ce se a intampla...il vedeam pe sotul meu cum doarme langa mine...si ma rugam lui DD sa ne ajute sa ne implinim visul....nu vreau ca din cauza mea el sa nu cunoasca sentimentul de a fi parinte....e groazic sentimentul ce ma domina....multe cupluri fac copii si ii abandoneaza, sau mai rau avorteaza pe banda rulanta...si eu vreau un miracol...o singura sansa...
gata...m-am descarcat, nu vreau sa va aduc ganduri negative, va rog sa ma scuzati...sunt aici sa va incurajez pe voi...cele care sunteti la un pas de marele vis...si eu uite ce scriu...
o duminica placuta tuturor!
Looana spune:
Buna Dimineata !
Miracol atunci cind visezi ca plingi sau te trezesti ,imseamna ca va fi bine ,te vei bucura de ce mult. Iti inteleg perfect dorinta si vinovatia ta,dar trebuie sa te gindesti ca daca nu e sa fie natural e bine si asa ca sunt totusi sanse mari.Incearca sa nu te mai gindesti la chestia cu natural....intr-o buna zii nici nu te vei mai gindi de fel te vei bucura de el oricum....pt ca e al tau.
Eu am renuntat de foarte multe ori dar nu pot definiiv si anul acesta mi-am pus in cap si va fii sigur,eu sunt foarte optimista ....nu stiu de ce dar asta simt eu acuma
Poate si pt ca avind un negativ am renuntat si am zis ca nu mai vreau,dar dupa un an doi iar i-mi vine cite o idee si iar incerc,cred ca nu voi putea niciodata sa renunt la dorinta de a avea un bebe....pt asta mi-am pus in cap ca anul acesta fac pina i-mi va iesi un bebe nu am sa mai renunt never
Asa ca eu sunt plina de optimist ,muncesc , i-mi plimb catelul pe care l-am primit de la sotul dupa ultimul fiv,care ma scoate din orice .....
O duminica frumoasa.
Looana
Looana spune:
Apropo ca tot i-mi scapa,tot am vazut ca multe dintre voi iau B complex si sunt unele care au probleme adica cu mutatiile astea nenorocite legate de trombofilie.
Luati FEMIBION 800 Plus METAFOLIN mie mi-au recomandat dr cind am facut analizele pt mutatii cind am descoperit defapt motivul pierderilor de sarcini.
Femibion sunt de mai multe feluri in farmacie, nu toate au aceai concetratie de vitamine....acestavde care va zic eu cu Metafolin are deja grupa de vit. B - urile atit cit trebuie,prea multa cantitate din B-uri e rau aveti grija cu B complex,sa nu va treziti cu alte probleme....stiu asta de la Dr. deci mia recomandat si avertizat cit si ce.
Looana
apalina spune:
multumesc fetele ,bafta si voua ,sper sa mai pot scrie .... daca o sa am net va tin la curent duminica placuta