FIV cu ovocite donate(7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata frumoaselor haideti la

Apalina ziua tranferului depinde de calitatea embrionilor...asta e parerea mea, daca gresesc sa ma corecteze cineva. Adica daca embrionii sunt ok si se dezvolta bine se merge cu ei pana la blasto(z5 - ceea ce e ideal), daca se dezvolta mai greu/ incet se face transferul in z3 si se face AH (asta am inteles eu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

multu de cofee Irilac si de raspuns ,banuiam dar nu stiam sigur,sper sa fie de calitate buna ceea ce imi da donatoarea,sotul sta super bine

Mergi la inceput

Mami_vreau multumitm ca ne- ai detaliat cum a decurs la tine, asa putem si noi sa ne facem o schema si sa stim pe cand se ne asteptam la noi vesti.
Ma bucur ca sunteti bine amandoi, sunteti deja trecuti de jumatatea drumului, nu mai e mult...timpul trece repede, cu ajutorul lui DD totul va fi bine

As vrea sa te intreb, tu ai luat ceva suplimente in afara de tratamentul clasic? Poate ai zis si n-am fost eu pe faza...dar eu stiu ca endo meu creste mai greu si as vrea sa-l ajut cu ceva, nu as vrea sa am surprize tocmai acum.

Un weekend frumos sa aveti toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

apalina iti doresc din suflet sa reusesti ! bafta multa!
bafta tuturor fetelor de aici sa va indepliniti visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

neata fetele
apalina drum bun si bafta maxima. asteptam update.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui apalina

multu de cofee Irilac si de raspuns ,banuiam dar nu stiam sigur,sper sa fie de calitate buna ceea ce imi da donatoarea,sotul sta super bine

Draga mea, iti doresc din tot sufletul meu ca totul sa decurca conform planului, sa ajungi cu embrionasii la blasto si sa te ajute DD sa reusesti de data asta. Fii increzatoare in sansa asta, e un pas inainte pe care il faci si trebuie sa fie bine. Lasa emotiile/ frica/ teama acasa si mergi cu sufletul deschis, mai mult decat ceea ce faci/ facem nu putem face, trebuie sa ne punem sperante in DD si El ne va ajuta.
Iti doresc sa ai un drum bun, sa va gasiti cazare repede si ieftina . Poate ai sa reusesti sa ne mai scrii de acolo.
Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Bruni iubita, iti doresc la fel si tie ,fetele multumesc de incurajari ,cred ca emotii exista chiar daca incerci sa le lasi acasa tot se strecoara catevasperam sa gasim cazare buna ,si incerc sa va mai scriu de acolo daca vom gasi cazare cu net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Apalina, draga, celelalte fete au scris cam tot ce puteam si eu sa scriu. Sa stii doar ca toate ne rugam pentru tine

Irilac, eu iau de vreo 2 luni complex de vitamina B, cu concentratie destul de mare de acid folic, calciu + D3, ulei de somon si fier. Nu mi-a zis medicul din Brno sa le iau, dar stiu ca sunt recomandate de la sarcina trecuta. Atunci le-am luat pe toate cu regularitate, iar toate analizele mi-au iesit tot timpul sarcinii perfecte, fara nici un fel de lipsa de nimic. E recomandat sa iei si magneziu, dar mie mi se face rau de la el si am zis pas. daca chiar va fi nevoie, probabil o sa fac injectabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

BUNA DIMINEATA fetelor gata cafeluta?

APALINA mult mult succes, stiu ca e imposibil sa nu ai emotii, am eu pt tine ca doar citesc darpai tu.... important sa iei totul asa cum vine sa incerci sa-ti zici tie insati ca e ceva normal, firesc si ca vei reusi...

Fetelor va doresc un week-end fericit si linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

roadetot
am vazut ca ai probleme cu atpo pozitivi.
Si eu sunt posesoarea unor atpo pozitivi , singura data cand am facut analiza acestora valoarea era 111.
Poti sa-mi spui , te rog , valoarea pe care o ai si ce tratament ti-a fost recomandat pentru scaderea lor?
Multumesc si bafta multa !!!
apalina
mult , mult noroc si te asteptam cu vesti bune !!

Mergi la inceput