FIV cu ovocite donate(7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Si eu sunt pe aici vin la cafea cu voi

Mami_vreau, mai da un semn sa stim ca esti bine
Apalina, mai spune si tu ceva sa-ti vedem starea de spirit. Ce ti- au zis cei de la clinica despre donatoare, ce informatii ti- au dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Si eu prezenta! Astept cu emotii sa vad ce zice apalina
Ca eu sunt urmatoarea si habar nu am ce ma asteapta...
Fetelor, care mai e starea voastra de spirit?
Va pup si sa aveti o zi minunata.

P.S.
Mami_vreau, mai da-ne din cand in cand cate un update cu tine si cu bebelache, sa stim ca sunteti ok. In rest, odihna maxima si optimism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

irilac, alina sunt bine! il tin pe bebe la caldurica! stau in pat!

va multumesc tuturor pentru sfaturi, atentie si gandurile bune! sunteti niste dragute!

roadetot tie nu ti-au spus sa le trimiti mail cu aproximativ 2 luni inainte pentru a le scrie ziua ultimei menstruatii? practic dupa acel mail ar trebui sa iti trimita si ei schema. nu, nu ti-o da medicul tau din tara, acesta poate sa iti dea doar reteta pentru achizitionarea medicamentelor.
ma uit in mailurile mele si la mine a fost asa:
- pe 18.08 - punctia
- pe 01.08 - am inceput estrimax
- pe 24.07 - am primit detaliile despre donatoare
- pe 13.07 - administrare diphereline
- pe 11.07 - prima zi a ultimului ciclu
- pe 03.07 - am primit schema de tratament
- pe 01.07 - am facut histeroscopie
Eu le-as scrie un mail si i-as intreba de schema, in locul tau.

irilac nu ne spui cand la sf lui martie te-au programat ca sa te trecem in listuta fetelor in focuri?
am scris cum au mers lucrurile la mine (un fel de calendar) asa ca poate te ajuta si pe tine. daca mai ai intrebari, da-i bataie!

Laura

22+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

Fetelor, le-am scris alaltaieri un mail in care i-am intrebat de schema. Coordonatoarea mea e in vacanta vine pe 16ian. Mi-a raspuns ieri Eva Kopecna si m-a linistit oarecum spunandu-mi ca sunt in termen si ca ma va contacta Svetlana cand se intoarce. Conform calculelor mele ar trebui sa fac dipherelinul cam pe 20 ian si sa incep Estrimaxul cam pe 9 februarie. Le-am comunicat data ultimului CM 31 decembrie. Oare trebuie sa-l astept pe asta de pe ianuarie? Sper sa-mi scrie luni Svetlana.

In rest, am fost la endocrinolog care m-a bagat in alte analize, citez : "nu poti sa intri in proceduri daca ai Anti TPO asa mare, chiar daca TSH si T4 sunt OK". Asa ca ... repet analizele. Tot asa am aflat ca trebuie sa fac si o mamografie desi nu am 45 de ani.Citez: "e mai bine".

La hematologie, trebuie sa fac inca vreo 4 teste, am facut azi 2, mai am doua pentru saptamana viitoare.

Ce sa zic?
Repet si fac analize pentru ca nu vreau sa ma lovesc de ceva. In rest astept... cu emotii... ca si voi... .
Mai am si lupta cu kg.

Sa auzim numai de bine!
roadetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
eu sunt ultima pe listuta asa ca va scriu rar deoarece nu am nimic interesant de impartasit, in schimb citesc cu nesat toate postarile.
mami_vreau super detaliate informatiile tale! odihna placuta!
apalina spor la impachetat; cand pleci? ai posibilitatea sa ne scrii si de acolo?
pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetele....sunt prezenta si eu azi...va scriu cateva randuri....nu stiu ce am de 2 zile ma tot doare e sub burta in partea stanga...ca si cum ar fi de la ovarul stang...sunt niste intepaturi ca de cutit...sunt suportabile...dar destul de enervante...sunt la jumatea foliei de Anti, de mult n-am mai avut dureri de genul asta...cum n-am avut menstruatie 5 luni, ma pot astepta la orice...

apalina...iti tin pumnii draga mea, drum bun si incredere multa...ca totul va iesi bine!
mami_vreau...odihna multa in continuare....sa fiti cuminti la orizontala!...
smaick nici eu nu am multe lucruri interesante de spus fetelor deocamdata...dar conteaza mult sa fim alaturi de ele in momentele astea....cine stie se intoarce roata candva...si ne prinde bine si noua sustinerea lor!...

pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

miracol_11 ai dreptate, fetele trebuiesc incurajate in orice fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

In sfarsit a-ti aparut mai era asa o plictiseala aici....
Da apalina acum sunt in italia v-am spus ca noi suntem pasari calatoare...
i-ti urez mult succes, si spunene cand pleci si cand ai data ET asa vom fi cu gandul langa tine pt ati ura mult succes
toate fetele

Mami-laura mai intra din cand in cand dar nu te obosi stai cu bebelul la caldurica si fal mare
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

SCUZE ERA LOOANA NU STIU DE CE PE VOI DOUA MEREU VA INCURC E CEVA CE AVETI IN COMUN???
ORICUM SCUZE DIN NOU LOOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna seara fetele ,multumesc inca o data pentru gandurile bune .Eu parca sunt de pe alta lume ,emotiile si gandurile ma coplesesc ,azi a adapat un pic soriceii ca deja eram prea incarcata.Sper sa mearga toate cat de cat bineAlina ,despre donatoare stiu doar ca e din 92,si are grupa sanguina 0 pozitiv ,si mi-au trimis un mail zilele astea cum ca raspunde bine la stimulare ,si corespunde criteriilor noastre ...in rest nimic ,e anonima .Mergem pe mana lor .Acum stresul meu e cu endometrul asta sa creasca cat trebuie ,imi fac bagajele ...m-am facut " mumoasa"(pedi ,mani ,epilat ) macar sa fiu linistita sa ma simt bine din punctul asta de vedere.Plecam duminica dupa amiaza ,luni e punctia donatoarei si donarea de sperma ,si in 19 sau 21 embriotransferul daca vom fi in grafic .N-am inteles inca de ce depinde data embriotransferului ,19 sau 21? in ce conditii se face la 3 zile si in ce conditii la 5 zile dar voi intreba odata ajunsa acolo ,sa vad cum ma descurc cu engleza mea ...la scris a mers dar la vorbit si cu emotiile si stresul asta ,cred ca numai bazaconii vprbesc.Va pup si o seara faina

Mergi la inceput