Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (105)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf ce imi plac mesajele tale kilometrice..citesc repede---repede sa vad ce mi-ai scris si mie

mad, multumim pt linkul cu retete.

somleaccccccccccccc ce faci mami??????

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

alehiam - multu pentru linkul cu retete.chiar acum trag cu ochiul

strumph - nu stiu daca obligat e cuvantul potrivit.avem ceva planuri pentru anul asta care cer sacrificii din pacate. ar vrea sa mearga in paralel cateva luni si apoi sa renunte la jobul existent.ufff...o sa ramana de vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

iar e plecata mandra mea, pe dincolo... o las si eu 2 min cat sa apuc sa scriu ceva important : persi am vazut baiat frumos si dulce Raducu cu mami si tati mai ce simpatic e si ce ducle mocuta are si gurita lui dulce ar face un partener minunat pentru piscoata mea , nu-i asa? eu cred ca ii seamana la bunica aia de o vazusem eu in poze deunazi, mama ta sau soacra ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mad...hai ca iti tin companie...mi s au amanat planuri pt dupa amiaza...
juniorul doarme...eu pap...

mda, mie mi s-au anulat planurile de frecat menta pe net... ca s-a pus pe urlat

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Citat:

alehiam multumesc de raspunsuri degetelul il suge ca sa puna presiune pe gingii unde o doare ma ganesc si sper sa nu o tina mult apa din bibe nu bea, lapte da cu lingurita a baut deunazi ... ieri i-am luat alta canita cu altfel de cioc de silicon si mai lat, sper asta sa ii placa ca eu tot dau banii pe prostiieriute de alea de mi-ai dat link pt dinti nu am vazut aici cred ca ar fi bune de ros in loc de degetel

Ia vezi acum, varianta de la nuk: http://www.walmart.com/ip/Nuk-Healthy-Start-Training-Toothbrush-Set-2pk/17057017
(pusesem un punct dupa link...)

Aaa, pai daca o alaptezi asa des, de ce sa mai vrea apa

pfff, eu am o maimutza acum... numai pe sold vrea si nu urla

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

multumesc am sa caut pe amazon uk sa vedem poate se egzista ca eu uitasem ca avem asa ceva pe aici daca in magazine nu am vazut

piscoata mea cat am scris eu 2 min mesajul pentru persi mi-a facut prapad dincolo in domritor la mine, mi-a jumulit o floare, i-a rupt florile si a tras de toate firele si stecherele de la priza, noroc ca inchisesem inainte ca de nu o gaseam cred ca parul cret si cu un zambet larg toate firele si stecherele le baga in gura si le linge, da un biscuite acolo n-ar manca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Strumphy, sa stii ca nu maifacusem nici eu ostropel de vreun an si ceva . A fost chiar bine venit. Burtica mea e bine, zic eu. Sa vedem ce zice si dr. joi . Nici eu n-am inceput inca operatiunea cana. Siimi pare rau. Acum cand intra banii vreau sa iau si eu canita sa incerc.

Yasmi, sa inteleg ca aveti peste prajit in meniu? Buna treaba!

Ioana16, o sa fie destul de greu, toata ziua singura cu bebe. Eu am avut o perioada, in care sotul venea la 4.30 manca si pleca la 5 si mai venea la 8. Tot era bine, ca macar ma ajuta cu baia si culcatul... O sa fie greu...

Al meu sot pleaca la 1 martie la un curs pe la Fagaras, care dureaza pana pe 22 iunie . Vine acasa in week-end-uri. Asa ca, ioana, o sa-ti tin companie la mamici singure.

Tot sper ca poate semai linisteste, sa mai stea si el si singur . In premergator l-am pus si eu adineaori. A stat 10 minute

Gata, iar urla!

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 10+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

fetele....ati iesit la plimbare???
eu am terminat de papat......si citesc presa pe net

Mergi la inceput

upss alina scuze mami...am uitat ca avem si gravi pe aici... offff iarasi ramai singurica??? cine o sa te ajute?? nu stiu cum reusiti ...eu si daca e sa imi plece barbatul vreo 2 zile sunt gata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yasmi, stai linistita. E drept ca poftesc mult, dar am gasit metoda. Mananc o bomboana de ciocolata, doua, trei, patru si-mi trece .
Mda, nici mie nu mi-a picat bine plecatul asta al sotului, dar la ei, sunt niste cursuri care trebuie facute. Nu-l faci, nu esti inaintat in functie... Asta e. Mi-a promis ca o sa incerce sa mai vina de joia acasa, sau sa mai plece luni si nu duminica. El pana acum nu facea asa ceva, era cel mai corect. Cum scrie la regulament asa face . Toti ceilalti se fofileaza, el nu. Dar acu' zice ca o sa mai traga si el chiulul. Sa vedem

Mi-am adus aminte ca s-a discutat de motz. Si al meu zicea ca facem acasa, dar s-a convins ca nu prea merge, cand l-am dat de grinda pe 1 ianuarie. Am fost 10 oameni si a fost bine. Daca mai erau vreo 2, 3, ne cam inghesuiam. Iar daca la motz confirma toate rudele apropiate, finii si o familie de prieteni buni, plus nasii, ne cam strangem 20. Asa ca, nici vorba de facut acasa!

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 10+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

mad, mi-am adus aminte ca vroiam sa te intreb ceva: i-ai facut lui robert vaccinul obligatoriu de la 4 ani??

Mergi la inceput