Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (105)
Raspunsuri - Pagina 10
madutza_bra spune:
yuhuu, sunt tare mandra de mine
am facut si mancare azi(ciorbita cu periosare de pui), si ceva curat, cu vasele nu am avut treaba la spalat
, am iesit si cu copii pe afar 1 ora, le-am dat papa, am papat si eu, le-am citit si i-am culcat. Deci acum merit si eu o 
yasmi, m-am tot gandit la ce ai zis de peste, si mi s-a facut brusc o poftaaaa
Totusi eu nu dau Catalinei nimic prajit, dar Lucas e oricum precoce in toate si cred ca va tolera f bine pestele daca ii dai 

Ambroxol ne-a dat si noua dr la Cristi pt tuse productiva, dar din pacate nu si-a facut efectul...
alehiam,
si noi am avut periute din acelea d ela primii pasi la Cristi, dar uite ca nu mai stiu exact cand a inceput sa se spele ca-lumea pe dinti 
alina,
nu stiu de ce am asa o presimtire ca vei avea fetita...sper sa am dreptate ![]()
alexina,
si ni tot de "garduletul" de la etaj ne temem cel mai tare si acolo am pus plasa. la inceput am urcat/coborat cu Cristi de mana, eu pe langa balustrada, el pe la perete si s-a invatat asa, dar acolo sus imi e frica..din joaca, din fuga sa nu se ajunga la ce e mai rau...
nasol cu cazatura micutei. e fetita mare deja, nu o mai opresc pe ea niste baricade moi, mai bine o lasi pe jos undeva ca e mai sigur 
strumph, habat nu am ...daca vdai search nu gaseste nimic?
strumphitza spune:
hahahah haha Allyyyyyy l-am vazut pe Edy cu papion si geluit 
![]()
e tare simpatic
eu inca ma chinui cu pozele si filmuletele astea de pe telefon
si piscoata cotrobaie dincolo in dormitorul meu , o vad ce face in geamurile de la dressing ![]()
AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi
!
Viss, sunt superbi micii jucausi
...Ii sta foarte bine Soniei cu parul prins acolo sus
!
AllyLaur spune:
Strumpitz, ce pe faza ai fost
! Doar ce le-am pus de nici 5 min si tu le-ai si prins din mers
. Multumim de aprecieri
...Nu stiu sa-ti raspund la intrebare
.
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AllyLaur Am pus si noi poze de la ziua lui tati de nume !!! ![]() Eduard Andrei 02.04.2011 |
of, of ce cavaler !!!

strumphitza spune:
ally da cate kile de praf ai sters de pe poza aia ? ![]()
![]()
maduta ai fost gogodina azi
le citesti povesti si la somnul de pranz ?
nu mi-ai raspuns la intrebarea cu portitele
se monteaza usor , si tre` sa le tin asa pe loc acolo pana o incepe sa stie ea singura sa mearga pe scari si sa se tine de balustrada ?
noi nu avem problema cu spatiul intre bare larg, sunt dese si e ok, nu incape, deci nu e pericol
am reusit si am downoadat si filmuletele
, adineaori nu facusem eu o chestie pe telefon ,...ehh , cat traiesti inveti 
si ma uit la filmulete si am unele de cand era mica mica si pijamalutele de 0-3 luni ii erau super largi
uff mai vreau un bb mic![]()
la un filmulet de i l-am facut acum vreo 2 zile m-am prapadit de ras , ma uit on and on la el ![]()

strumphitza spune:
vai cat am scris eu 2 min la mesajul anterior piscotel a reusit sa urce o scara
o lasasem pe hol , stima de ea si doar ma uitam cu coada ochiului sa vad ce face si pana am terminat eu mesajul ea s-a si urcat si facea eehhh ehhhh si cand ma duc sa vad ce face dupa ce am trimsi mesajul ea victorioasa urca spre etajul 2 ![]()
mi-a stat inima in loc , i-am spus bravo mami si hop am luat-o de acolo, ea se aburca sa mai urce inca una cred 

MaryM85 spune:
Buna!LA MULTI ANI SIMO SA AI PARTE NUMAI NE BUCURII ALATURI DE FLACAI TAI

mami fericita de
Alexandra Mirela(06.04.2011)

02.04.2011