Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***384***
Raspunsuri - Pagina 6
inapreda spune:
Pisiiigri, ce faci?
Sper ca nu te-ai dat la fund din cauza "tutelor" (Bianca ) de la cabinetul psi?
Hai la noi!
novus spune:
A propos de iesiri, de care eu sunt fan dupa cum se stie, ieri seara (ca la 19 era seara deja ) se trezeste Ada si dupa 5 minute incepe: la cine mergem in vizita ? ii raspund ca la nimeni... bine, ce musafiri avem ? nu avem pe nimeni .. la care Ada disperata si plangand : atunci noi ce faceeeem ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus A propos de iesiri, de care eu sunt fan dupa cum se stie, ieri seara (ca la 19 era seara deja ) se trezeste Ada si dupa 5 minute incepe: la cine mergem in vizita ? ii raspund ca la nimeni... bine, ce musafiri avem ? nu avem pe nimeni .. la care Ada disperata si plangand : atunci noi ce faceeeem ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Hm, oare cu cine seamana?
inapreda spune:
Stie careva de ce s-a suparat Ayla pe noi?
Ca pe feisbuc vad ca e foarte activa; pe noi, oare, de ce ne-a uitat?
inapreda spune:
Simona, ma bucur ca ai gasit rochita; dar nu ne dai deloc detalii? Sau pastrezi suspansul pina la poze?
Sa o porti cu placere, sa fii admirata si invidiata!
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Hm, oare cu cine seamana? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Pe Pisi care era in pijama de la 20 si cand l-am intrebat daca are chef sa iesim, m-a intrebat daca e musai ?!
inapreda spune:
Cum vi se pare asta:
http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/S49869126/#/S29869127
Si ca design, si ca utilitate; vreau sa o pun in living (in bucatarie nu mai am masa); e oare prea...de plastic? Masa o fi "standard" sau, mai degraba, micaA?
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Stie careva de ce s-a suparat Ayla pe noi? Ca pe feisbuc vad ca e foarte activa; pe noi, oare, de ce ne-a uitat? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Nu cred ca s-a suparat ,nu prea vad de ce, a disparut pur si simplu, misterioasa ca de obicei !
simonapro spune:
Vroiam sa va intreb ce parere aveti, o sa ma descurc eu cu Lucian la nunta la cumnata-mea, ca m-a dezamagit putin socra-mea, a zis ca nu am de lucru, cum sa iau copilul la nunta, dar am zis ca-l tin pana pe la 12-01 si apoi sa-l duc cu Sebi sa doarma pe undeva, asa nu am de gand sa stau prea mult. Nu mai vreau sa plec fara el, mai ales ca mergem si la munte doua zile.
Mult succes fetelor care vor al doilea copilas
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Cum vi se pare asta: http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/S49869126/#/S29869127 Si ca design, si ca utilitate; vreau sa o pun in living (in bucatarie nu mai am masa); e oare prea...de plastic? Masa o fi "standard" sau, mai degraba, micaA? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ca design mie imi place acum nu stiu cum o arata materialul dar nu cred ca fie urata, mie de la Ikea tare-mi plac produsele, pacat ca nu e decat in Buc :((