Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***384***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Vi se pare o idee denaturata televizor in camera copilului?
Eu m-am gindit sa-i iau unul de copii cu dvd incorporat; dvd-ul pentru uzul lui iar TV-ul pentru mine. Imi imaginez ca pot asculta stiri cind sint cu el in camera (momentan, ne distram cu un radio de jucarie dar perfect functional, prinde si "National" ) sau sa ma uit la un film cind doarme el (cu toate ca eu sper ca, o data cu bara de protectie, sa-mi recapat autonomia in timpul orelor lui de somn).

So, e o porcarie cit casa Tv in camera copilului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata,

Si eu am adormit foarte greu aseara. Din cauza ca ma gadila gatul. Acum sunt ragusita.

Off off. Sper sa imi treaca...

Mierea nu te ajuta?
Sper s eu sa-ti treaca repede.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

cred ca ajuta. Dar nu mi-a dat prin cap sa iau o lingurita de dimineata si la birou nu am decat ceai.

Sunt deja obosita, ma duc sa imi mai fac un ceai.

Si eu sunt ultra mandra de Vladimir. Conversatiile/povestirile sunt ceva normal si foarte dragut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Ina, pai daca vrei anul asta, da-i bataie!!!

Fain va mai distrati si voi, aveam si eu seri de canasta cu fetele inainte de Amalia, dar s-au imputinat simtitor spre totala disparitie dupa ce am nascut doua dintre jucatoare Si acum e si mai greu sa recuperam ca urmeaza sa nasca fetele din echipa adversa

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

A propos de iesiri, de care eu sunt fan dupa cum se stie, ieri seara (ca la 19 era seara deja ) se trezeste Ada si dupa 5 minute incepe: la cine mergem in vizita ? ii raspund ca la nimeni... bine, ce musafiri avem ? nu avem pe nimeni .. la care Ada disperata si plangand : atunci noi ce faceeeem ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

runs in the family, nu?

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Vi se pare o idee denaturata televizor in camera copilului?
Eu m-am gindit sa-i iau unul de copii cu dvd incorporat; dvd-ul pentru uzul lui iar TV-ul pentru mine. Imi imaginez ca pot asculta stiri cind sint cu el in camera (momentan, ne distram cu un radio de jucarie dar perfect functional, prinde si "National" ) sau sa ma uit la un film cind doarme el (cu toate ca eu sper ca, o data cu bara de protectie, sa-mi recapat autonomia in timpul orelor lui de somn).

So, e o porcarie cit casa Tv in camera copilului?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

totu-i sa nu mearga non stop si sa nu creeze dependenta, in rest nu vad problema

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Ina: rochita e tot in genul cum era cea care vroiam sa o comand pe net, e compusa din mai multe volanase, cade bine si ea e aproape pana la genunchi, dar eu o s-o mai scurtez putin

Ana Tabeica e o fata din Constanta, care activeaza pe Dc la diferite topicuri, de Anda nu stiu nimic, probabil i-am dat accept pe fuga, cand am vazut ca-i sunteti prietene, dar o s-o ignor si eu,nu-mi place sa am necunoscuti in lista.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Simona, problema asta am avut-o si eu la sfirsitul lui octombrie cind am fost la o nunta in Brasov. Eu voiam sa mergem cu Ian DAR SI CU tata sau dna. R.; acest lucru nu a fost posibil si am preferat sa-l las acasa Avea 2 ani si 7 luni si era prima data cind l-am lasat noaptea fara noi. Nu regret decizia pentru ca, la nunta, au fost mai multi copii, printre care si un baietel mai mare/mic cu 2 saptamini ca Ian si am inteles ca "nunta" nu e un loc pentru un copil: el se plictiseste groaznic, e galagie, fum, nu are nici o activitate, sare peste somn, e miriit, in fine...groaznic mi s-a parut pentru bietul baietel, desi mamica lui tot dupa el a stat. Plus ca a fost..."ciudat" si pentru parinti.

Mergi la inceput

Gagici, de azi ma duc la sala..sa vedem cat m-o tine

Amalia

Mergi la inceput

nu stiu cum am uitat ceva extrem de important : sa-i multumesc lui Anan pentru cea mia frumoasa dedicatie primita vreodata! Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Stiti vreun shop online cu lenjerii de pat faine si la preturi rezonabile?

Mergi la inceput