Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***384***
Raspunsuri - Pagina 7
inapreda spune:
Vi se pare o idee denaturata televizor in camera copilului?
Eu m-am gindit sa-i iau unul de copii cu dvd incorporat; dvd-ul pentru uzul lui iar TV-ul pentru mine. Imi imaginez ca pot asculta stiri cind sint cu el in camera (momentan, ne distram cu un radio de jucarie dar perfect functional, prinde si "National" ) sau sa ma uit la un film cind doarme el (cu toate ca eu sper ca, o data cu bara de protectie, sa-mi recapat autonomia in timpul orelor lui de somn).
So, e o porcarie cit casa Tv in camera copilului?
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Mierea nu te ajuta? Sper s eu sa-ti treaca repede. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
cred ca ajuta. Dar nu mi-a dat prin cap sa iau o lingurita de dimineata si la birou nu am decat ceai.
Sunt deja obosita, ma duc sa imi mai fac un ceai.
Si eu sunt ultra mandra de Vladimir. Conversatiile/povestirile sunt ceva normal si foarte dragut
AlexAndra_81 spune:
Ina, pai daca vrei anul asta, da-i bataie!!!
Fain va mai distrati si voi, aveam si eu seri de canasta cu fetele inainte de Amalia, dar s-au imputinat simtitor spre totala disparitie dupa ce am nascut doua dintre jucatoare Si acum e si mai greu sa recuperam ca urmeaza sa nasca fetele din echipa adversa
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus A propos de iesiri, de care eu sunt fan dupa cum se stie, ieri seara (ca la 19 era seara deja ) se trezeste Ada si dupa 5 minute incepe: la cine mergem in vizita ? ii raspund ca la nimeni... bine, ce musafiri avem ? nu avem pe nimeni .. la care Ada disperata si plangand : atunci noi ce faceeeem ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
runs in the family, nu?
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Vi se pare o idee denaturata televizor in camera copilului? Eu m-am gindit sa-i iau unul de copii cu dvd incorporat; dvd-ul pentru uzul lui iar TV-ul pentru mine. Imi imaginez ca pot asculta stiri cind sint cu el in camera (momentan, ne distram cu un radio de jucarie dar perfect functional, prinde si "National" ) sau sa ma uit la un film cind doarme el (cu toate ca eu sper ca, o data cu bara de protectie, sa-mi recapat autonomia in timpul orelor lui de somn). So, e o porcarie cit casa Tv in camera copilului? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
totu-i sa nu mearga non stop si sa nu creeze dependenta, in rest nu vad problema
Amalia
simonapro spune:
Ina: rochita e tot in genul cum era cea care vroiam sa o comand pe net, e compusa din mai multe volanase, cade bine si ea e aproape pana la genunchi, dar eu o s-o mai scurtez putin
Ana Tabeica e o fata din Constanta, care activeaza pe Dc la diferite topicuri, de Anda nu stiu nimic, probabil i-am dat accept pe fuga, cand am vazut ca-i sunteti prietene, dar o s-o ignor si eu,nu-mi place sa am necunoscuti in lista.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
inapreda spune:
Simona, problema asta am avut-o si eu la sfirsitul lui octombrie cind am fost la o nunta in Brasov. Eu voiam sa mergem cu Ian DAR SI CU tata sau dna. R.; acest lucru nu a fost posibil si am preferat sa-l las acasa Avea 2 ani si 7 luni si era prima data cind l-am lasat noaptea fara noi. Nu regret decizia pentru ca, la nunta, au fost mai multi copii, printre care si un baietel mai mare/mic cu 2 saptamini ca Ian si am inteles ca "nunta" nu e un loc pentru un copil: el se plictiseste groaznic, e galagie, fum, nu are nici o activitate, sare peste somn, e miriit, in fine...groaznic mi s-a parut pentru bietul baietel, desi mamica lui tot dupa el a stat. Plus ca a fost..."ciudat" si pentru parinti.
inapreda spune:
nu stiu cum am uitat ceva extrem de important : sa-i multumesc lui Anan pentru cea mia frumoasa dedicatie primita vreodata! Multumesc frumos.