Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***384***
Raspunsuri - Pagina 5
anamariame spune:
Ilinca, fruntea sus, nu e stilul tau sa pici asa usor in butoi. Ai suficient timp sa te organizezi si sa iti revii, saptamana abia a inceput! Bine ca ai rezolvat ce era mai important, cu pansamentul!
simonapro spune:
Buna!
Am avut un capitol si ceva de recuperat
Ilinca: imi pare rau ca ati trecut prin asa momente cu Sophia, parerea mea e sa te duci la o policlinica privata pentru schimbarea pansamentului sau daca aveti curaj puteti sa il schimbati voi, eu devenisem experta cand s-a operat sotul meu. Mai dificil e ca daca trebuie sa ajungeti la un neurochirurg, ca tot prin spital trebuie.
Floric: daca ai telefon 3G, poti sa-ti iei de la Rds internet pe telefon cu 10 lei pe luna.
Olga: sa va fie de bine concediul, mi-au placut mult pozele,sunteti o familie tare frumoasa
Am lasat si eu sambata copiii pentru prima oara la un loc de joaca, ca sa-mi caut rochie in acelasi complex, au fost cuminti,n-a avut nici o treaba sa planga, pe Lucian l-a apucat sa faca treaba mare si cica a fost cu o fata care-i supraveghea la toaleta.
E bine ca nu am fost degeaba, mi-am gasit o rochita pentru nunta, mai trebuie doar putin modificata pe la bust, ca daca am slabit s-a dus si materia prima
Ieri am fost pe la cimitir si la tata si la socru, nu am mai fost de ceva timp si am luat si copiii, Lucian a ramas tare impresionat, zicea ca vrea sa-l vada, noroc ca am scapat cu poza de pe cruce, ca nu mai tacea
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
inapreda spune:
Hola,
Sorry ca n-am mai zis nimic dar simbata am fost in vizita (eu cu fetele canasta, Jambo cu baietii, scrable ), ieri dupa-amiaza am avut musafiri iar azi toata ziua m-am jucat cu Ian.
Desi nu obisnuiesc sa-l laud, sint tare mindra de el si de felul in care "creste mare" Acum a mare fan strins jucarii si pus la loc (in 9 cazuri din 10) Uneori, povestesc cu el ca si cu un om mare dar, cel mai adesea ne jucam sau...facem picnic; v-am zis cind am facut prima data "din greseala"; acum facem "la cerere", in camera lui, in pat si cu perdelutzele de la pat trase In timp ce mincam, ne conversam de numa'. Azi i-am comandat si bara protectie pentru pat
In rest, nimic nou: nu vrea sa iasa afara si nu imparte nimic cu alti copii decit rareori, pentru ca asa vrea el; dar sint convinsa ca e o etapa pasagera
Incep sa ma gindesc deja cum sa ma organizez cu gradinita si cu timpul liber ce va sa vina
inapreda spune:
Olga, am tot vrut sa te intreb si am tot uitat: i-a placut lui David cadoul de Craciun?
Ian se joaca dar numai cu masuta fara nici un accesoriu; prefera sa-si plimbe masinile pe masa ai sau sa-si insire plastelina, desi stii ca are si masuta pe care ai luat-o tudin Ikea; pe aia o tine pentru pictat si scris si mai are una cu scaunel la care se uita pe dvd-ul portabil
Eu sint nemultumita ca i-am luat cadoul ala Probabil trebuia sa mai astept un an. La voi cum e?
Ma bucur ca ati terminat camera lui Leon (de abia astept sa o vad in poze) si mi se pare tare frumos ca e asteptat cu atita drag de Chiti si David. Tare imi doresc sa mai avem si noi unul...ANUL ACESTA
Sanatate
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Neata, Si eu am adormit foarte greu aseara. Din cauza ca ma gadila gatul. Acum sunt ragusita. Off off. Sper sa imi treaca... |
Mierea nu te ajuta?
Sper s eu sa-ti treaca repede.
novus spune:
Inapreda, welcome back !!
Si tin pumnii sa vina barza anul asta daca asta iti doresti !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
citat din mesajul lui AlexAndra_81 Neata! Vin si eu la cafea! Am fost ieri la sanius, i-a placut tare mult dovlecelului, l-am bulgarit pe tati, ne-am tavalit prin zapada si ne-am tras cu saniuta. Daca am vazut ca-i asa incantata de zapada planuim acum un weekend la munte, la Durau probabil, ca-i mai aproape de noi. Amatori? Aseara au fost socrii la butoane si noi am mers la film, la Sherlok Holmes, care a fost chiar simpatic, peste asteptarile mele. De azi am reinceput gradi, toate bune si frumoase, a sarit in brate la miss si s-a dus la copii fara nici un comentariu. Amalia |
Fain week-end avurati!
Mie nu-mi place deloc iarna dar tare mi-ar placea sa avem si noi zapada sa-l plimbam pe Ian cu saniuta. Anul trecut, mergeam toti 3 pe pietonal (pa la 7 seara) si cit il plimba Jambo, eu beam un pahar de vin fiert de la tarabele sezoniere.
simonapro spune:
Ramona: multa sanatate, sa fie totul bine
Inapreda: ciudata doctora, pai aproape toti copiii plang la medic,ar trebui sa stam numai pe la psihologi cu ei
Noi din punct de vedere al somnului stam bine,Luc canta pana adoarme si foarte repede,se trezeste in jur de 8-9 dimineata, se culca de pranz pe la 13-14, doarme cam 2 ore, si apoi seara la 22-23 e gata.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
inapreda spune:
citat din mesajul lui Anaan Buna dimineata! La noi a nins azi-noapte si ninge si acum, e tare fain, peste vreo ora scot Gulia la zapada; pana atunci beau un ceai si el mananca, in timp ce converseaza cu tanti, ca au multe sa-si spuna Olga In ultimul week-end al lunii H. are reuniunea lor anuala la Poiana Brasov, dar nu ma incanta deloc perspectiva; s-o zic pe aia dreapta n-am chef absolut deloc sa ma duc. |
Ei, cum fu? Bucuros de saniush? Ati reusit sa iesiti? Astept relatari detaliate
N-ai chef de Poiana sau de gashca? Sau...nici de una, nici de alta?
Io sint intr-o perioada din aia de as avea chef cam de orice iesire/musafiri , daca putem sa-l luam si pe Ian.
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Pisik, ce faci ?? poze din wkd pe cand vizionam ? cum e burtica ? Inapreda, ce faci ???!!!! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Sincer????? Halesc...bomboane de ciocolata! Cearta-ma si trimite-ma la cura, pliiiiiz! |