Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***384***
Raspunsuri - Pagina 14
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 [asta pentru ca nu cu mult inainte va fi ziua mea si voi avea grija sa ... fiu bagata in seama) Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori si 7 luni |
asa patesc si eu, ziua mea e la sfarsitul lui februarie si de 1 si 8 martie mi se cam da cu ignore
sanatate micsunicii, sa nu fie nimic grav
Amalia
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AlexAndra_81
asa patesc si eu, ziua mea e la sfarsitul lui februarie si de 1 si 8 martie mi se cam da cu ignore sanatate micsunicii, sa nu fie nimic grav Amalia |
Din punctul asta de vedere inseamna ca sint o norocoasa daca ma serbez pe 13 martie!
Gianina34 spune:
pentru 3 ani: isi doreste tare mult bicicleta si cred ca i-o vom lua cu ocazia asta
+ petrecerea la gradi cu mica sirena (ca mi-a spus deja ca o vrea)
+ sigur mai apar la reduceri diverse jucarii pana atunci ca sa putem reface stocul
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 7 luni
Gianina34 spune:
multumesc mult dragelor
sper ca in wk sa fim ca noi ca am cumparat bilete la teatru + 2 vouchere pana de Paste la patinoar, asa ca-i musai sa fim in forma
(sa mai spun ca virusakele ei ma bantuie si pe mine? si desigur ca mie mi-e mult mai rau decat ei, nu ca m-as fi refacut complet dupa bronsita "primita" inainte de sarbatori)
avem 2 anisori si 7 luni
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Bici, adica 2 roti??? Wow "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
4 (cu cele 2 ajutatoare)
au la gradi tot felul de trici, bici
desigur ca le-a testat pe toate in fiecare zi (pana s-a facut frig si nu au mai iesit afara decat pentru scurt timp si atunci fara activitati din astea) si acum stie exact ce vrea
avem 2 anisori si 7 luni
AlexAndra_81 spune:
eu habar n-am ce-i iau
o bicicleta ar suna bine ca ne-a ramas mica aia de bebe
prea multe jucarii nu prea as vrea sa-i iau ca nu mai am loc in casa de cate a primit ce Craciun, ieri a mai ajuns un Mos intarziat cu bebelusul Maia
petrecerea i-o fac si eu la gradi, cu Alba ca Zapada si Minnie si tot tacamul si probabil acasa pentru rude si restul prietenilor, nu-s hotarata, om vedea
Amalia
novus spune:
Noi petrecerea o vom face la locul de joaca cu toti pretenii ei, tort o sa ne faca cumnata mea, va fi cu Minnie
Tinuta i-am comandat-o deja si a si sosit, e dementiala, cu greu m-am rabdat sa nu i-o dau de Craciun
Na, tre' sa cheltui si eu banii pe ceva
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)