Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***384***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Oai, fetelor, ce organizate sunteti!Eu nu stiu exact nici ce o sa fac maine, dar sa mai am habar si cum o sa-i serbez ziua, ce o sa-i cumpar etc.!!!Chiar n-am idei - inca!- nici despre sarbatorire, nici despre cadouri. Cat despre Valentine's Day si 8 Martie, nu stiu, cred ca am imbatranit, ca n-am nicio dorinta, ba ma plictiseste mai nou si ma agaseaza mersul la shopping. Cred ca m-au lecuit alea doua ture de cumparaturi de dinaintea sarbatorilor, cu aglomeratie, nervi si tot tacamul. Cu toate astea azi o sa mergem pana la Auchan in Tg Mures sa luam de-astea de-ale casei, nimic special, doar ca Gulia vrea neaparat o chitara (e prima data cand cere ceva in mod expres, de o saptamana imi zice ca i-ar placea sa aiba una) si a vazut una acolo pe care o pomeneste mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pisigri, Bianca, Gianina, sanatate!

Pe mine m-au invadat iar documente de tradus, asa ca beau un ceai si ma apuc de treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aaaa am uitat , si Ada cere un pestisor asa ca de ziua ei va primi unul in acvariu , abia astept reactia ei !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olga, cum te mai simti ?? sper ca a trecut efectul compotului !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Salut!
Olga, Pisigri, Sophiphi mii de sa treaca repede

Merci Gianina de gandurile bune, au trecut bubitele de ieri n-a mai aparut nimik, deci e spre bine, plus ca febra nu mai face de sambata, ne tamponam la greu cu mixtura, deja ieri a mancat 3banane si intreba daca mai are ma-sa mare
E voioasa deja mi-a comandat sirene si ruj abastru, ca i-am zis ca nu gasesc mov, eu sa o mai atrag si spre alte culori.
Daca mititica am spalat-o pe bucati, face baie la bebelusi in lighean de 3 ori pe zi, am zis ca asa bebelusi curati nu mai iezista

Aseara am demontat bradul si am spalat frigi si combina, Doamne nu-mi vine sa cred ca am bibilit tot in legea mea, fara sa ma grabeasca careva.
De cadouri nu zic nimik ca la mine pica prost si mereu de mica primeam fulare si manusi, rare caciuli, sau papusi cu parul scurt, ca d-aia le radeam si eu in cap...
De la Craciun-Revelion-Sf Ion si ziua mea, sotul se vaita si tot neamul ca in 2-3 sapt max ii termin de tot acu ' na e vina mea?
si eu m-as organiza cu cadourile, chiar sunt adepta sa nu iau pe fuga ce gasesc, insa cardul nu ma ascultaneam neam.

DE Valentin tinem, de Dragobete tinem cu tandreturi si atat.
Mereu de 8 martie eu chefuiesc cu fetele, gashca serioasa, el plateste consumatia sau platetse ceva de imbracat nou.

De ziua mea am iesit la munte pana la urma, ca dc Ari era mai bine, pe Valea Simonului langa Moeciu, zapada pana la genunchi, imi pare rau ca am ratat piscina- masajul si sauna din Brasov duminica, insa am profitat de zapada, insa planuim sa mergem si cu Ari;

acum de maine mi-as dori un ceas auriu sau alb, mi s-a pus pata ca am pe argintiu 2;
si o geanta neagra.

o zi faina

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neata! In sfarsit ajung si eu pe-aici la o ora rezonabila dimineata! Sf Valentin? 8 Martie? Hmmm, I haven't got so far...Desi visez deja la vacanta de vara, pe care vrem sa o facem in ... Asia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

bebe- se cunoaste ca ariana se simte mult mai bine ca ti-ai revenit la starea zglobie cu care ne-ai obisnuit

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

bebe- se cunoaste ca ariana se simte mult mai bine ca ti-ai revenit la starea zglobie cu care ne-ai obisnuit

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 7 luni

scapati si voi mai repede de "intrusi", da?
sanatate.

Ah de ziua Arianei-pragul de 3 ani, cum am innebunit-o pe sor-mea, chiar m-a intrebat cate praguri mai sunt, tot acasa va fi petrecerea, gratare cu cei mai buni prieteni si muzica, karaoke pt pitici si torturi d-alea de casa yummy yummy, plus zapada care sigur "e cu noi"!
"am cucut o ciucuputza"=ciupercutza(din plastilina]-Ari dice...

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Ce dulce e Ariana cu ciucuputza ei Eva azi dimineata ne-a informat ca ei nu ii plac "balbatii cu masca, ci balbatii flumosi"

Mergi la inceput

Novus, departe de mine gandul de a sugera ca esti plina de bani, vroiam doar sa subliniez ca esti foarte organizata, pe cand eu nu sunt. Ca daca te apuci de cumparat cadouri de Craciun cu luni bune inainte, e logic ca in decembrie nu dezechilibrezi bugetul, asa cum am facut-o eu, si nu ai nevoie de 2 luni de reechilibrare...

Mergi la inceput