Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***384***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Hola, dau cafeaua!
Si...pere, daca vreti.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Ceai, Grintuss (ca lui Vladimir tot nu ii place), miere, durere de cap, durere de gat....varza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Hola, dau cafeaua!
Si...pere, daca vreti.

Iau doar cafeaua, multumesc , micul dejun l-am servit deja, doua impletituri cu nuca, delicioase

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Eu "de foame" nu pot minca / chestii dulci. Daca as fi avut liber la fainoase, as fi luat pateu cu varza sau pateu cu ciuperci si, eventual, un trigon cu brinza (sarata)

Ian s-a trezit la 7, a baut laptele si acum nu vrea mic dejun; asa ca tre' sa-mi ajustez foamea dupa a lui ca sa mincam impreuna; cel mai probabil mozarella si iaurt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

Hola, dau cafeaua!
Si...pere, daca vreti.

Ceai, Grintuss (ca lui Vladimir tot nu ii place), miere, durere de cap, durere de gat....varza

Eu racesc foarte rar si fac intotdeauna forme usoare, de aia nu stiu daca e bun remediul meu; mie imi trece intr-o zi cu Humex (dar iau in continuare 3 zile) si ceai cu miere si lamiie; miere mai iau si cu lingurita dar nu o inghit, o tin in gura cit mai mult. Citrice multe; de obicei, pe linga portocale, imi pun intr-o canta apa chioara in care storc zeama de la o lamiie si mai feliez una pentru design.

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete dragi,
ieri v-am citit dar nu puteam scrie,caci aveam un ficat care nu-mi permitea statul in fund.
Pentru ziua Isabellei nu m-am gandit pana ieri cand s-a discutat...
De Sf.Valentin nu vreau ceva anume...chiar nu-mi pasa de aceasta zi
De 8 Martie...ce pot cele trei minuni ale mele ...si o floare ma va face fericita...doar sa aibe D bani in buzunar...

Las cafa

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bianca, sanatate multa !!

Inapreda, cu liste adiacente la mine e simplu:
- de Sf Valentin nu ii iau nimic pt ca nu ii place sarbatoarea asta , de Dragobete in schimb sper sa mergem un wkd in Ungaria la baile termale
- de 8 martie imi doresc un parfum, previzibil, nu ?!

Mergi la inceput

Citat:

- de Sf Valentin nu ii iau nimic pt ca nu ii place sarbatoarea asta , de Dragobete in schimb sper sa mergem un wkd in Ungaria la baile termale

Toata gashca noastra declara deschis ca Sf. Valntin e nashpa dar in fiecare an iesim toti la restaurant si-i fain. So, pentru mine e un pretext de ieseala dar si unul de cumparat/primit cadouri. Cum, intr-adevar, nici eu nu simt aceasta sarbatoare SPUN ce vreau sau imi cumpar de-a dreptul singura.

Tema:
-de Sf Valentin inca nu stiu exact ce-i iau pentru ca nu stiu daca ajungem la Cluj sau nu; dar cum "indragosteala" noastra e in 3, o sa-i iau sigur si ceva din partea lui Ian
-de 8 Martie...tot nu stiu dar cred ca ceva incaltari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Citat:

Toata gashca noastra declara deschis ca Sf. Valntin e nashpa dar in fiecare an iesim toti la restaurant si-i fain. So, pentru mine e un pretext de ieseala dar si unul de cumparat/primit cadouri. Cum, intr-adevar, nici eu nu simt aceasta sarbatoare SPUN ce vreau sau imi cumpar de-a dreptul singura.

Da, stiu si eu nu ratez niciun pretext pt dat/primit cadouri si de iesit in oras, asta sigur vom face precum si mai mult ca sigur voi primi o orhidee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor,

in primul rand urez multa sanatate bolnaviorilor mari si mici; tin pumnii stransi sa va faceti repede bine

si la noi a debutat o raceala - stranuta de duminica iar de ieri a inceput sa-i curga si nasul munica draga sper sa citesti ca sa stii ce te asteapta peste 2 saptamani

iar acum intind repede cana pentru ceai (cafele am baut deja 2, desi la cum arata "capodopera" lui dod, parca n-as zice totusi pas), vreau si pere, si....

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

cadouri - ziua indragostelii sper sa o sarbatorim pe undeva la munte ca visam la un wk cu zapada
de 8 maretie - voi avea sigur parte de multe lacrimi si emotii la gradi iar acasa... ma mai gandesc (cu toate ca nu cred ca imi voi dori altceva decat muuuulte frezii -asta pentru ca nu cu mult inainte va fi ziua mea si voi avea grija sa ... fiu bagata in seama)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata si de la noi!

Pisigri, Bianca, sanatate, sa va faceti bine cat mai repede
Pisik vrem poze
Novus, ce-as mai manca si eu invartite, la mine dulce merge oricand, oriunde

Ieri am fost la sala si am crezut ca-mi dau duhul acolo Am nimerit si la step aerobic si conditia mea fizica clar lasa de dorit. Culmea e ca nu am febra musculara, strange

Tema: -de sf Valentine nu cred ca ne luam nimic, maxim o felicitare si flori, dar sigur iesim pe undeva
-de 8 Martie habar n-am ce vreau, sigur sa plecam pe undeva, dar mai vedem pana atunci
Chestiile materiale prefer sa mi le iau singura de obicei, asa nu am surprize neplacute, barbatul imi ia parfumuri si gadgeturi de obicei

Amalia

Mergi la inceput