Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***384***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Hai ca am facut si Pilates. Mai nasol e ca sotul s-a plans ca ii e foame, si vrea companie la masa. Slava Domnului ca nu-s atat de slaba sa mananc tocmai dupa sport Sa aveti o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro
Vroiam sa va intreb ce parere aveti, o sa ma descurc eu cu Lucian la nunta la cumnata-mea, ca m-a dezamagit putin socra-mea, a zis ca nu am de lucru, cum sa iau copilul la nunta, dar am zis ca-l tin pana pe la 12-01 si apoi sa-l duc cu Sebi sa doarma pe undeva, asa nu am de gand sa stau prea mult. Nu mai vreau sa plec fara el, mai ales ca mergem si la munte doua zile.

Pentru mine este singura varianta valida... Sigur ca o sa te descurci!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Eu saptamina trecuta am facut o criza de "ceva", cu durere de burta tare tare si cu leucocite f mult crescute si cu niste febra.
Desi iau antibiotic de atunci, inca ma mai jeneaza in dreapta si eu suspectez o apendicita...
medicul care m-a vazut atunci e plecat pina pe 15; a zis ca pe 16 vine si sa programam sa scoatem apendicele.
Daaar pt ca am facut in continuare un picut de febra(asa, la 37.5) si pentru ca in continuare m-a durut in dreapta (numai ca nu ma doare in zona apendicelui; pe de alta parte insa, la ecografie sapt trecuta mi-a gasit apendicele mai sus decit obisnuit....ofofofof)ma rog, luind in considerare astea, m-am dus sa ma mai vada si altcineva...si pentru ca de sapt trecuta pina azi iar mi-au crescut leucocitele...m-am internat ...
Ce ma enerveaza e ca m-am internat pe termen "nelimitat", adica profu a zis ca el nu vede nici o apendicita aici, dar sa facem analize, ca poate o fi un apendice "deplasat"...deci azi m-a consemnat aici, miine sa facem analizele...si acasa...dracu stie cind....:(((
Si mi-e un dor de copil...:((((

Vorbim maine.

Mergi la inceput

Buhuhu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

De 2 ore recuperez capitole, sunt la zi

Multumesc din suflet pentru urarile venite pe toate caile
Urez si eu tuturor sarbatoritilor un LA MULTI ANI intarziat. Chiar nu prea mai stau de net, ca e atata treaba. Ma rog, zilele astea am fost ocupata cu vizitele, dar tot in activitati de casa noua intra, nu? Ce daca ea, casa, e vraiste? Jocu de lumini conteaza (asta cu jocul de lumini vine de la faptul ca noi am suferit f mult de lipsa luminii(becuri chioare si putine) si acum avem milioane de lampi, plafoniere, etc, ce se aprind de peste tot, plus luminile pe telecomanda ale Pisicului, plus o jmecherie de lumina difuza in a doua sufragerie-viitor dormitor sau Dumnezeu stie ce. Musafirii nostri au fost impresionati

ILINCA, ce patanie urata cu Phiphi. Bine ca a trecut. Cat despre spitalele romanesti, prefer sa nu mai comentez ca ma ia cu racori pe sira spinarii

OLGA, super pozele. Sper ca te simti mai bine

NOVUS, poze incerc sa pun zilele astea. Nu prea reusesc sa ma organizez.

PISIGRI, sanatate multa

SIMONAPRO, noi cu Ana am fost la 2 nunti in vara. Ce-i drept pe o perioada limitata si strict de distractie, nu de nevoie. La una am fot sin iunie, in Bucuresti, a stat pana pe la 22:30 si a dus-o tati acasa unde a preluat-o mama. A doua la Valcea in iulie tot pana la ora asta, dus la tata unde au preluat-o el si sotia. Nu pot sa zic ca am stat linistiti pe scaune, dar a fost fun

Eu maine ma duc la doctor la Giulesti. Desi intentionez sa imi urmaresc sarcina la CMU pt ca am gratuitate gratie abonamentului, nu vreau sa renunt nici la dr de la Giulesti, in ciuda ororii pe care o am de spital in sine, pt ca totusi la antecedente de contractii + internare la 20s, nastere prematura, etc. si totusi e nevoie de un back up specializat si serios.

A iesit Pisi din baie si ma cearta ca nu dorm. Am fugit, va pupicesc!

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Raportez un somn odihnitor si destul de lung

Pisik, asteptam pozele !

Anamariame, nu-ti inchipui ca eu sunt vreo milionara care nu are limita la card , nu, din contra , si asta e un motiv pt care cumpar cadourile din vreme , ca sa nu imi destabilizez bugetul in luna cu sarbatorile pt ca ar fi prea multe de cumparat o data, asa iau in fiecare luna cate ceva
Eu functionez pe urmatorul principiu : cand vad ceva frumos (hainuta mai ales) ma gandesc cui i s-ar potrivi si sigur gasesc un/o viitoare posesoare
Si inca o completare: eu cum majoritatea le comand de pe net,mai ales cele de la furnizoare dureaza cam 1 luna pana ajung asa ca tre' sa imi iau o marja de siguranta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola, dau cafeaua!
Si...pere, daca vreti.

Mergi la inceput

Pisigri, cum te mai simti ?? sper sa depisteze cauza durerii si sa iti dea drumul repede acasa !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Hola, dau cafeaua!
Si...pere, daca vreti.

Iau doar cafeaua, multumesc , micul dejun l-am servit deja, doua impletituri cu nuca, delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, fain te organizezi si te admir pentru ca le poti tine "la secret" atita vreme; eu si daca-mi iau mie, nu ma pot abtine sa nu port urgent lucrul respectiv

Pe linga lista aniversara cu cadourile ghioceilor, mai deschid una. Ba, doua!

-ce luati "domnului" de Sf. Valentin
-ce va doriti de 8 martie.

"Tema" asta e, asa de incalzire si de fabulat, asa ca nu va zgirciti in amanunte.

Mergi la inceput