Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***384***
Raspunsuri - Pagina 11
inapreda spune:
Olga dar ti-e rau in continuare de la compot? Daca daa, nu-ti trece cu...piine? Eu asa imi tratam raul in sarcina: cu piine proaspata si alba; so, nu ma mir ca am pus 35 de kg
Novus, da' ce cumparaturi de Paste faci acum? Ca produsele specifice inca n-au aparut. La cadouri te referi? Chiar, ati inceput sa va ginditi la "Cadoul de 3 ani"? N-aveti chef sa facem o lista cu "cadouri posibile"?
Cuscra, cume Sophia?
Munica unde esti?
novus spune:
Pai hainute si jucarii ca astea sunt tot timpul pe piata, acum chiar sunt reduceri asa ca imi refac stocul, imi place sa am tot timpul o rezerva pt cadouri neprevazute
Avem si multe aniversari in perioada asta asa ca nu strica, plus ca-mi place de numa' !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
mireal spune:
Pisigri , off, tare greu mai este Anastasia sa te faci repede bineIna, eu am masa din aceea la bucatarie, o am de 2 ani si e ok, nu a fost protejata cu nimic si inca e intreaga si ca aspect este in regula, mie una imi place.Annan ce dragute sunt lenjeriile, nu stiu la care sa ma hotarasc.Novus,ce tare e Ada dar si tu cu cumparatul cadourilor, trebuie sa incep si eu sa ma organizez ca simt ca nu mai fac fata.Simonapro,noi l-am luat pe Theo la o singura nunta asta vara pt ca a participat tot familionul. A fost ok, i-a placut, a dansat, dar la 12.30 am plecat ca nu vroiam sa-l chinuim.Ramona, nu te mai gandi la ce e mai rau, sa fii sigura ca e totul bine.Eu ma simt obosita. Beau o bere si ma duc la culcare.
mireal spune:
Si eu ma gandesc la cadoul pt 3 ani si la tort.Sincer nu stiu ce sa-i iau.Din cadourile de craciun ii place de Winnie povestitorul,nu am vrut sa-l iau dar era la reducere si am zis de ce nu.
Anaan spune:
Cu lenjeriile de pat si eu sunt cam maniaca, si cu asortarea lor. Majoritatea de la Ikea le am, am cumparat mai multe cand am renovat, insa tot mai scap la cate una
Anastasia, fa-te bine, pui mic!
Novus, te invidiez pentru spiritul organizatoric!
anamariame spune:
Seara buna!Declar incheiata prima zi de orez, nu fara calcat pe margini Cine ma convinge sa bag acum 20 min Pilates? Wow, Novus, cadouri de Paste??? Bravo tie! Eu in ianuarie sunt leftera, ca am cheltuit prea mult in nov-dec. Se impune o pauza.
novus spune:
Inapreda, ba da buna ideea cu lista pt aniversarea de 3 ani !!
Noi, avand in vedere succesul cu plastelina, o sa-i mai luam ceva din gama Dough (care mi se pare f calitativa), avem magazinul de animale primit de Craciunn de care e fff incantata, se joaca cu animalutele si le tot aranjeaza, apoi facem biscuiti cu celalalt set
O sa mai luam si ceva de la lego avand in vedere ca nu am luat de Craciun ferma o sa o luam acum
Si ... cam atat am pe lista pana acum
novus spune:
Anamariame, e un inceput bun, bravo pt ambitie !!
Eu abia astept wkd-ul !!
Ma retrag si eu pt ca nu mai vreau sa o lungesc mult, sunt cam obosita
Bianca2503 spune:
Cand aveti o pauza sa va uitati:
http://www.youtube.com/watch?v=1Yn_t3Gi1Bg
Nu e facut de romani, ca noi cu frunza....
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Cum vi se pare asta: http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/S49869126/#/S29869127 Si ca design, si ca utilitate; vreau sa o pun in living (in bucatarie nu mai am masa); e oare prea...de plastic? Masa o fi "standard" sau, mai degraba, micaA? |
Nu-i mica, dar nici de living nu e. De bucatarie merge...
Salutam pe aceasta cale! Ca io nu prea o sa mai am timp sa intru... cred. Dar o sa ma straduiesc macar sa citesc si sa mai spun buna ziua.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute