FIV in Ungaria 149

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Seara buna fetelor.
Stiti cumva daca la Kaali se plateste ceva in plus la transferul de ziua a 5-a sau pentru a lasa o parte din embrioni pana in ziua a 5-a in eventualitatea unei congelari de blastocisti(in afara de costul congelarii propriu-zise)? Va intreb pentru ca in Romania am platit doar pentru a mai tine in laborator embrionii inca doua zile si vroaim sa stiu cum se practica la Budapesta.
Bafta multa, curaj si sa nu va pierdeti speranta!
Irene

3 IA si un 1FIV nereusite in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

buna fetelor!

nu am mai intrat de ceva timp, dar ma bucur sa citesc atatea vesti bune la topicul asta!
felicitari burticilor, mamicilor si succes mult celor 'in focuri'
iar aspirantelor...muuulta incredere si rabdare!

fetele din TM, am nevoie de un sfat, trebuie sa merg la un endocrinolog, recomandati pe cineva?
apoi, ar trebui sa fac o biopsie de endometru -cred ca asa ii zice - si...nu stiu la cine sa merg, poate pare aiurea, dar am fost la destui medici de aici si parca nimeni nu ma mai multumeste, din pacate. imi dati un sfat?(balanta, eu am 'pus ochii' pe tine, ca vad ca esti din TM).

multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Adina, mamicile deja trecute de trim 1, eu ma simt tare rau...mi-e greatza in continuu, indiferent ce mananc, si daca nu manac iar mi-e greatza...si culmea, nu dimineata,,,,
Sunt varza! Si ma balonez seara ca un zepelin! Aveti vreun sfat?ati patit de-astea?

Irene, eu am facut transfer de ziua 3 ca aveam putine outze dar am inteles ca si la Blasto au platit la fel. Nu e diferenta de pret indiferent in ce zi fac transferul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

kemskaia, desi nu sunt din Timis eu am facut histero si biopsie de endometru la Athena Timisoara cu dr. Simedrea Voicu... e ok medicul poate preturile sunt cam piperate dar cu asigurarea de la CNAS tarifele sunt la jumate.
jaguar merci, nu prea am facut analize sunt valabile cele pe care le aveam la dosar. Marea nebunie cu altele abia incepe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mari spune:

Buna seara!
Jaguar multumesc sa dea Dzeu sa fie bine pana la capat.
Irene la transfer de ziua 5 se plateste o diferenta, cand va reveni Lorena iti pot spune sigur pt ca ea a avut transfer de ziua 5 eu am avut de ziua 3 si stiu ca a fost o mica diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

kemskaia, eu am mers la doi endocrinologi in TM: dr Mirela Tau si dr Ovidiu Girbaci. Intre cei doi, mi-a placut mai mult dr Tau, dar nu m-a dat pe spate.
Legat de histero, si eu zic un DA pt dr Simedrea. Da, este scump sa faci cu el histero, ca nu mai lucreaza la stat, dar eu am fost multumita de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinuka_g
stiti cumva daca gasesc la buda utro de 200 si cat costa? aici e 30 lei cutia cu 14 si mie mi-a zis c-o sa-mi dea 6/zi, deci o gramada de cutii...
va pup

Eu am luat utro de la Buda ... si aveau numai de 100 ... Daca gasesti in Ro de 200, eu te sfatuiesc sa iei de ala ... ca altfel o sa te saturi de bilutele alea mici si multe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Kemskaia, mie mi-a fost recomandata din mai multe parti d-na dr. endocrinolog David Dana, inclusiv de catre dr. Grigoras. Nu am mai mers la ea pentru ca am apucat pe alta cale.

De biopsia de endometru nu stiu ce sa iti spun. Din cate am auzit, insa, Voicu Simedrea este foarte bun pe oncologie facandu-si specializarea la Cluj, parca. Stiu ca nu e cazul tau, dar asta ma duce cu gandul la faptul ca interpreteaza cum trebuie niste rezultate si stie ce vorbeste. Asa cred eu.

Fetelor, am si eu o intrebare care ma tot macina de ceva vreme. Voi ce rezultate aveti la hormonale, in special fetele cu AMH-ul mic?! Aveti FSH mare? Sau estradiolul foarte mare? Eu prima oara am facut hormonalele aiurea, la prima mare intarziere a menstruatiei mele, z45 parca era. FSH-ul a fost atunci 17. Luna urmatoare, am facut in z2 si era 12. Luna in care am ramas insarcinata era de 6 parca. Raportul FSH/LH si LH/FSH a fost mereu ok. Estradioul a fost o data 30 si ceva, iar luna cu pricina 77. Deci, ce hormonale aveti voi? Ma macina chestia asta pentru ca si doctorii si apifitoterapeutul la care am fost dau din cap si spun ca asta nu e asa o problema si nu mai stiu ce sa cred despre AMH-ul asta... Incep sa cred ca poate cei de la Bioclinica mi-au gresit poate analiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ana si eu am probleme cu rezerva ovariana. In Oct 2010, AMHul meu a fost 0.66; apoi nu am mai avut curaj sa il fac. Cel mai mare FSH pe care l-am avut a fost 11,8 iar cel mai mare Estradiol a fost 88. Din pacate, se considera ca cele mai proaste valori pe care le avem la FSH si la Estradiol sunt cele reale, ele reflectand starea rezervei ovariene. De ex, FSHul tau real este 17, iar Estradiolul real este 77, chiar daca in cateva luni poti avea valori mai bune. Partea buna este ca aceste hormonale se mai pot regla de la o luna la alta si poti prinde o luna cu hormonale ok in care sa incepi procedura FIV (daca vrei sa faci FIV).
Eu nu m-am grabit cu al doilea FIV, am avut rabdare pana ce hormonalele mele au avut valori decente si in luna aia cu hormonale ok (FSH 8 si Estradiol 50) am inceput procedura (conteaza f mult si TSHul in luna in care faci FIV, si LHul si Prolactina). Eu cred ca am reusit la ambele FIVuri pt ca am prins luni in care am avut hormonale ok si atunci am facut procedura.
Personal nu sunt de acord ca faci hormonalele in Ianuarie si incepi procedura in Aprilie, fara sa mai faci analize intre timp (mai ales daca stii ca ai probleme cu rezerva ovariana). E ca si cum ai juca la loto. Ori FIVul si asa este o loterie, deci nu are sens sa o facem noi si mai mare decat este.
Depinde insa daca si dr tau are rabdare sa stati pana prinzi o luna buna pt FIV dpdv hormonale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haydee spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana3110

Adina, mamicile deja trecute de trim 1, eu ma simt tare rau...mi-e greatza in continuu, indiferent ce mananc, si daca nu manac iar mi-e greatza...si culmea, nu dimineata,,,,
Sunt varza! Si ma balonez seara ca un zepelin! Aveti vreun sfat?ati patit de-astea?

Ioana, imi pare rau sa aud de neplacerile tale; din pacate nu-ti pot da nici un sfat, pt ca nu am avut astfel de probleme; iti sugerez sa intri la Odisee si sa incerci sa vorbesti cu alte burtici; sunt sigura ca vei gasi multe fete fete in situatia ta care te vor ajuta cu sfaturi

Lori sunt alaturi de voi!

Fetele in focuri - mult succes!

Cybele, multumesc ca ne tii la curent cu evolutia fetitei lui Toni; Doamne ajuta sa fie totul bine

Am vazut ca discutati despre Fabius Panzio. Noi am stat acolo cand am mers la prima intalnire cu PK. Locatia fata de clinica e intr-adevar foarte buna, foarte aproape, poti ajunge pe jos la Kaali fara probleme; la fel, este aproape de fosta Moszkva Ter cu acces la metrou(acum se cheama Szell Kalman ter) - daca imi amintesc bine sunt doar 2 statii de autobuz. Dar, overall (pret, conditii, optiuni de cumparaturi in zona si posibilitati de a lua masa), Korall mi s-a parut o alegere mult mai buna. In plus, Fabius este situata pe o strada foarte circulata (Varosmajor)si in apropiere este o linie de tramvai care traverseaza un pod de fier. Pentru mine, care ma trezesc la cel mai mic zgomot, a fost un argument foarte puternic pentru care am ales sa nu stam si pe perioada FIV-ului tot acolo.

Zi buna va doresc si sper sa aud vesti cat mai bune de la voi!

26+, viitoare mami de

Mergi la inceput