FIV in Ungaria 149

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

lory, ne rugam pt puiutii tai in continuare, sa fie luptatori si sa stea cu tine pana la termen!

corinuka, stai linistita si nu-ti mai face ganduri rele; nu imi mai amintesc pretul la utrogestan in ungaria, cred insa ca e tot pe acolo. o sa il tot iei pana la sf primului trimestru, important e sa isi faca treaba si sa hraneasca bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

vai Cybele ce ma bucur pentru toni! Doamne ajuta!Eu sunt convinsa ca va merge bine!!!
Corinuka, POTOLESTE_TE! Acuma serios, daca vrei sa decurga totul bine trebuie sa te potolesti si sa fii relaxata ca stresul asta pe care ti-l provoci, nu face decat sa inhibe dezvoltarea normala a outzelor!
4 sunt O GRAMADA!!! crede-ma! Nu ai nevoie decat de 1 sau 2 buni de transfer de ziua 3 si de un psihic relaxat si pozitiv. Eu inteleg ca pe fiecare din noi ne mai apuca pandaliile, dar ia-o mai incet ca scot bata la tine! Dupa punctie trebe sa te simti bine dar in ziua aia stai in casa ca o sa ai un pic de disconfort, mai ales dupamasa cand trece anestezia.
Tinem pumnii
Acum o sun pe Lori sa vad ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

cybele pupici! transmite si mai departe spre toni si pitica ei!

ioana sunt cuminteeee! pe bunee!! dupa punctie voi sta la pat, asa cum ti-am spus...ramanem la buda pana dupa ET..poop

s-o pupi pe lory din partea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

am pupat-o. Si lori pare vioaie la telefon, doar ca se pare ca inca va mai sta ceva perioada in spital... Dar lucrurile par sa se indrepte incet asa ca sa ne rugam pentru ea in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

korinuka,bafta la punctie pe vineri...intrucat tu ai dimineata punctia nu avem cum sa ne intalnim eu abia la amiaz voi fi acolo asa ca pot doar sa-ti urez Bafta!!!! si ovocite de calitate cu embrioni lipiciosi .
lorenaflore, i-mi pare rau pentru ce se intampla, tin sa te incurajez si sa stii ca am cunoscut cateva persoane care au trecut prin asa ceva si sub tratament cu clexane hematoamele au disparut si acum au copilasi frumosi si sanatosi.
naty, prin ce tari esti? te pupik .

Mergi la inceput

ank cu ce mergeti la buda? cu ce va intoarceti? la ce ora?
pe bune ca puteti trece pe la noi, e chiar aproape...daca aveti timp si chef, cu mare drag...mersi de urari, iti doresc si tie sa fie bine de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Bonjour fetelor
Lorena si Mihai imi pare rau ca treceti prin situatia asta,,, ne rugam sa fie bine si bebeii luptatori!
Corinuka mea multa multa bafta ptr vineri la punctie! sa fie outzele de calitate si embrionasii lipiciosi ptr 9 luni
Ma rog ptr voi si te rog lasa stresul ala la altii ai nevoie de liniste si profitati de week-endul la buda!
Samirutza
Toniro, ma bucur ca micutza a luat in greutate si este o luptatoare. Ma rog sa fie bine in continuare
Adriana felicitari ptr sarcina si sa fie usoara!(nu stiu daca ti-am zis, dar mai bine ma repet decat sa nu fi spus)
Ank bafta la analize!
Va poopp pe toate si sa auzim numa' vesti bune

Mergi la inceput

pupici draga mea!
multumim ca ne esti alaturi si te gandesti la noi
acusica vin acasa cu puisorii la purtator si mergi tu la PK... abia astept!
pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinuka_g

ank cu ce mergeti la buda? cu ce va intoarceti? la ce ora?
pe bune ca puteti trece pe la noi, e chiar aproape...daca aveti timp si chef, cu mare drag...mersi de urari, iti doresc si tie sa fie bine de data asta!

Programarea e la 13:30 si mergem cu masina...daaarrr ne vom intoarce in aceeasi zi si se pare ca nu ne putem vedea. Lasa nu-i tragedie ca doar orasul asta al nostru e mic poate facem schimb de nr de tel si ne vedem aici; de ce nu? O sa vin si eu cu impresii de la prima intalneala desi eu tot mai mult optez pt un fiv in Austria. Dupa discutiile ce vor avea loc vineri o sa stim sigur. Bafta!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

Corina bafta vineri, ce aproape ai gasit cazare, bravo sa ne spui impresiile despre pensiune sa puna pe prima pagina.
Cybele merci d einformatii in fiecare zi ma gandesc la Toni, pupici

Mergi la inceput