FIV in Ungaria 149

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Buna fetelor,
in primul rand tin sa va multumesc din suflet tuturor pentru faptul ca sunteti alaturi de noi si ne incurajati...avem nevoie de energii pozitive..in al doilea rand, am vesti bune: hamatomul cel mare, situat langa embrionul de jos s-a eliminat aproape in intregime fara sa ia cu el si embrionul...amandoi sunt bine, au batai cardicace ritmice si pana acum lucrurile au evoluat spre bine...ramane problema celui situat langa embrionul superior care, momentan, nu da semne ca ar vrea sa plece de acolo...exista si varianta sa se resoarba..nu stiu daca si cand se va intampla acest lucru...Lori e in continuare pe perfuzii cu diferite anstispasmice si antiinflamatoare, antibiotic si profilactic Clexane 0.4 mg...asta cel putin pana vin analizele de trombofilie...o sa va tin la curent cu noutatile..
Mihai

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

seara buna fetele...in noaptea asta ma inrdept spre szeget la dr . zadori.Am vb cu el ieri la telefon si m-a programat la ora 15.00.Chiar o sa intru la ora aia?se respecta programarile?cat costa conssultatia?va intreb pentru ca nu stiu la ce sa ma astept ...si inca o intrebare :) e posibil sa ma puna sa cumpar de pe acum tratamentul )adica sa iau mai multi bani la mine?)va multumesc si astept raspunsul vostru....ma intalnesc si eu oare maine cu vreo fata de aici?:):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Doamne ajuta Mishu! Hai ca daca 1 a plecat poate se resoarbe al doilea si scapati! Sa ne rugam!
Auzi, dar v-au zis de la ce au aparut hematoamele astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

buna seara fetele!
acuma am ajuns acasa...imi pare rau de ce-am citit, dar Dumnezeu o sa v-ajute, lori si mihai, sa treceti peste aceasta incercare si bebelusii sa fie bine!!

noi avem 4 foliculasi de 18 si, pe care ne putem baza, restul nu mai sunt sau sunt prea mici, nu stiu...azi am mai facut o tura de menopur, maine dimi suprefact si maine seara pregnyl...punctia e vineri la 9 jumate dimineata...si mai mult ca sigur transferul luni..PK spunea ca ei nu prea fac transfer de ziua 5, mai ales cand sunt asa putini foliculi, nu risca sa-i piarda..l-am intrebat de ce mai am nevoie si mi-a zis ca pot sa-mi duc cu mine antibiotic (doxiciclina), medrol de 16 mg si utro de 200mg...
plecam joi noaptea si vom sta la fabius panzio...din statia petheny de vis-a-vis de clinica se ia in jos, pe niste scari pana la strada principala si in stanga e pensiunea...au camere cu 25-39 euro cu mic dejun inclus, pentru 2 persoane..
asa ca ank, daca vrei sa ne vedem vineri tre' sa ne vizitati, eu nu stiu cum o sa fiu dupa punctie...dar mai vorbim zilele astea, eventual schimbam nr de telefon...e si anca la pensiune, pleaca si ea tot luni...
cam astea sunt ultimele noutati...

aaaa, in afara de faptul c-am primit niste hartii de la clinica despre cum decurge procedura si m-am speriat ca nu se recolteaza toate ovocitele, ca uneori e tarziu si deja foliculii sunt sparti, ca se mai pierd prin icsi, bla-bla-bla...m-a apucat bocitul pe tren ...apoi m-am rugat la Dumnezeu sa avem ce recolta, sa fie ovocite, sa se fertilizeze, sa avem ce transfera si sa stea cuminti acolo 9 luni
va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

Bafta tuturor celor care sunt in focuri.

Eu am fost astazi la Szeged, am 3 foliculi pe ovarul drept si 4 pe ovarul stang daor ca sunt de 10mm. Joi mer iar sa vedem cat au crescut Nu am stabilit inca data punctiei.
corinuka: imi poti spune cat te costa punctia si embriotransferul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

Draga pety 1981: prima consultatie la Dr Zadori costa 21.000 forinti. Daca esti programata la 15 cam pe la ora aia si intri. Sunt zile cand stai sunt zile cand merge dupa programari. Nu te pune de la inceput sa cumperi toate medicamentele. Le cumperi pe parcurs.
Bafta!
PS: Sa-mi scrii cum a fost!
Eu am avut azi programare la el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Ioana, nu stiu exact sa-ti spun de unde au aparut. Prima reactie a doctorilor a fost ca s-ar putea sa fie de la trombofilie - rezultatul analizei urmeaza sa vina zilele acestea, a doua opinie a fost ca ar putea fi de la contractii..nu stiu nici ei exact...ieri am aflat ca ar putea fi o reactie, in general normala, determinata de fixarea embrionilor...moment in care s-ar produce o mica sangerare interna, sangele formand apoi un cheag/hematom, dar amplificata de stimularea din timpul procedurii de FIV (faptul ca uterul este stimulat sa se ingroase, adica primeste mai mult sange)..inca nu exista o cauza clara a aparitiei acestor hematoame..speram insa sa mearga bine tratamentul in continuare..nu putem decat sa asteptam.
Mihai

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mari spune:

Buna fetelor!
Lore si Misu ma bucur sa aud ca lucrurile evolueaza spre bine si eu cred din tot sufletul ca o sa fie bine va pup si sunt cu sufletul alaturi de voi.
Corinuqa g in privinta hartiilor nu trebuie sa te sperii la absolut toata lumea le da e o procedura standard.
Fetelor in focuri sa aveti multa incredere si speranta in Dzeu.
Eu voi face eco abia pe data de 2 februarie cam asa sta treaba cu programarile aici,atuni voi sti daca cumva sunt 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata!
ma bucur ca lory si puiutii sunt mai bine!

adriana m-am speriat cand am citit "ce se poate intampla", am vazut doar chestiile negative...apoi m-am gandit ca doar n-oi fi eu cea mai ghinionista si nu-s primaul FIV al lui PK ..oi face precuam a zis dr si va fi bine!

pety daca demarati FIV-ul probabil va trebui sa-ti cumperi prima parte din tratament, stimularea pe 6 zile..

gretta la buda e 1500 euro FIV-ul si 500 euro ICSI, adica 2000 euro sau echivalentul in forinti..

eu mi-am facut dimineata suprefactul si diseara am pregnylul si am scapat de injectii..
stiti cumva daca gasesc la buda utro de 200 si cat costa? aici e 30 lei cutia cu 14 si mie mi-a zis c-o sa-mi dea 6/zi, deci o gramada de cutii...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

vesti bune de la toni si piticutza ei: micuta a luat in greutate, are acum 920 gr, mananca 8ml la o masa, de 8 ori pe zi; de aseara i-au reintrodus lapte matern in meniu, asteptau astazi sa afle daca a fost totul ok, l-a digerat cum trebuie si continua, semn ca i s-a maturat stomacelul.

lui toni ii este inca greu sa se linisteasca , doctorii inca se feresc sa faca prognoze sau sa se pronunte , insa ceea ce este important e ca pana in acest moment evolutia bebelinei este buna

va multumeste tuturor pentru gandurile bune, Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput