FIV in Ungaria 149
Raspunsuri - Pagina 5
ioana3110 spune:
Qiao, bravo!! Bafta multa. Tinem pumnii!
Eu am facut cate 3 fiole de menopur si le dizolvi toate cu un singur ser, adica le faci deodata.
adipapazi spune:
balanta, te inteleg cum nu iti inchipui de bine. am trait cu spaima nevoii de cerclaj pana in s 20, cand l-am si fct. dar l-am fct pt ca aveam colul deschis de 8 mm, plus scurtat, nu preventiv.imi amintesc si acum saptamanile in care, apropiindu-ma de celebrele s 20-24, cand se face cerclajul, ma chinuiam sa iau cea mai buna decizie. colul s-a deschis si mi-a usurat alegerea. pe de alta parte, nu inseamna ca un cerclaj rezolva totul: stai numai in pat, antispastice, posibile internari etc. cand imi amintesc ca mirela2 umbla cu motaneii in burta cu colul de 45mm si cum ma rodea invidia...asa ca nu ai de unde sa stii, poate tu esti coloasa ca mirela si n-o sa ai nevoie!ceea ce iti doresc.
mishu and lori, keep hoping! sunt pe butoane cu lore day after day.
mami_vreau spune:
lore&mishu sunt alaturi de voi si de bebeii vostri! asa cum i-a spus adina lorenei, si eu am avut dezlipire de saculet si hematom coriodecidual! nu am fost internata insa am stat in patut, cu tratament si totul a revenit la normal! hemetoamele sunt des intalnite in sarcini asa ca sper ca si la voi sa se termine totul cu bine! daca vrea sa vb lore cu o "patita" poate sa ii ceara adinei nr meu de tel! va pup!
miha tu zici ca mai e mai putin dar mie mi se pare acum ca mai e o gramada pana la momentul in care imi voi tine bebelusul in brate!!!! si greul de-abia acum incepe ca de la inceputul sapt 22 sunt consemnata la pat ca mi s-a scurtat colul! la sfarsitul saptamanii asteia vom afla cum mai stam si daca se impune cerclaj. din pacate am inteles ca la 22-23 saptamani sarcina e maricica si cerclajul nu e chiar fara riscuri! dar speram sa trecem cu bine de toate aceste probleme si sa imi tin si eu flacaul sanatos in brate cat de curand da' nu mai devreme de sf lunii aprilie
Laura
22+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
mami_vreau spune:
qiao tin pumnii stransi!!!! eu parca si la trei merionale tot un solvent foloseam! da' nu mai sunt "precisa"
Laura
22+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
QiaoBing spune:
multumesc fetelor, 3 in 1 sa fie !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
aristica spune:
Lacurici deci samburache va fi berbec...Doamneeee, ce te-asteaptaaa
lore sper sa fie bine de tot si sa treceti usor peste perioada asta!
doamna profesoara io m-am holbat la toate pozele cu cele doua mirodenii. Frumosi copii ai! Poate-or fi mai frumosi daca ne chinuim mai mult, nu? iti dai seama ca daca judecam asa, a mea o sa fie Ileana Cosanzeana...da' mai neagra
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
olimpiadobre spune:
Lorena, iti tin pumnii sa se termine totul cu bine.Am mai citit cazuri de hematoame in sarcina care s-au terminat cu bine.
olimpiadobre spune:
Corinuka, bafta la punctie!Unde vei sta in Budapesta? Eu voi fi la Budapesta cam la inceputul lui februarie.
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica Lacurici deci samburache va fi berbec...Doamneeee, ce te-asteaptaaa |
pai ori o sa fie tauras ca mine, ori berbec ca tine! cum o dai, cornite tot o sa aiba!
normal dpn-ul meu in functie de data et este 10 mai... cu siguranta nu voi ajunge pana atunci ca fac cezariana! dar oricum sper sa stea samburache cat mai mult in burtica sa se "coaca" bine...
pupici si calatorie fructuoasa in aprilie!
Laura
22+
ioana3110 spune:
artistico...m-am spart de ras cu Sanzaiana ta neagra :-)))
Laura, Doamne Ajuta sa mearga bine! Ce ciudat...eu am trait tot timpul cu impresia ca deja iti plimbi bebeul prin parc in carucior :-)
Adina, treaba cu foamea devine grava si stringenta! Io nu mai stiu ce sa fac. Acusica mananc si nu trec 30 minute si iar ma roade o foame de zici ca cel putin de 3 zile stau nemancata...si asta toata ziulica!
Iar azi m-am facut si de cacao ca am motzait vreo 30 minute la servici cu capul pe birou.... Nu am mai putut sa stau treaza neam!
Samiraaaaaaaa!!!! Unde te ascuuuunziiiii?