FIV in Ungaria 149
Raspunsuri - Pagina 20
Gretta spune:
Qiaobing:Felicitari!
Multumesc tuturor fetelor ptr sustinere! Nici nu stiti ce bucurie mi-ati facut! Parca nici nu mai mi-e asa de frica!
Cand ma intorc acasa va scriu!
mami_vreau spune:
qiao felicitari pentru outze!!! Doamne ajuta sa ai embrionasi frumusei si lipiciosi!!! iti tin pumnii!!!
cori, mami draga, felicitari si asteptare usoara!!!
nici eu nu am stat acasa decat 4-5 zile dupa ultimul fiv... la primul fiv am stat mai mult da' m-a apucat boceala si am vazut ca la mine nu prea merge tactica asta!
toni felicitari pentru primul kg!!!
Laura
23+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
pety1981 spune:
gretta iti tin pumnii...o sa fie super bine,o sa vezi..imiMS ...as zice ca e important sa pleci cu incredere pe acest drum....optimism= resuita...salutari la toate fetele
QiaoBing spune:
Ce ma bucur ca fetita lui Toni e o luptatoare. Eu am incredere ca totul o sa fie bine si peste ceva timp o sa o poata lua acasa. Mai e pana atunci, ii doresc multa rabdare si putere.
Pot sa ma laud cu cei 4 embrionasi ? 3 sunt bine, unul se prezinta mai putin bine, maine o sa aflu cum s-au divizat, deocamdata suntem in faza de pronuclei.
Gretta sa vii cu vesti bune ! Iti tin pumnii.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
adipapazi spune:
heiiiiiiii, ce de vesti!
cybele, 1040 g e superrrrrrr! e normal ca drii sa nu se pronunte, toti sunt rezervati, dar evolutia e super!o sa fie o grasa!
corinuq, subscriu la ioana. sa nu muti mobile, sa nu cari baxuri de apa, dar in rest poti avea o viata normala. tinem pumnii!
gretta, scoatem majoretele la galerie!
[b]qiao, te-ntreci cu ouale, bravooooooooo!
[b]imiMs, am trecut prin ce spui aici. cand citeam, parca citeam despre mine, 26 an ne-am luat, si da-i si lupta, aceeasi vizita la dr dupa 5 luni, reveniti dupa 1 an, 5 inseminari fara nicio analiza, doar ca la noi spermograma era normala. trompe ok, apoi intresrupt activitate din motiv de mama bolnava de cancer+spital 2 ani+inmormantare+depresia de rigoare+ratare la mustata sa imi pierd locul de munca+ fiv 1 cu punctie oarba. dar a venit fiv 2 la budapesta cu productiile de la semnatura, care urla acu in urechile mele, se lauda ca au niste bratari la manutze pe are a fost omor pana acu vreo 10min, cand am gasit-o si pe-a doua.
avem 1 an si 3 luni, mergem, cantam, vbim limba sparga in mod cursiv si limba romana cu totul si cu totul ocazional, dar ne intelegem, asta e esentialul.
curaj!
adriana_mari spune:
Buna fetelor!
Corinuqa sa dea Dzeu sa stea la tine 9 luni macar unul din 3,iar cu statul acasa depinde cred si de jobul pe care il ai eu acum stau acasa si sper sa stau toata perioada sarcinii deoarece lucrez la o firma de curatenie si ar fi insemnat sa lucrez cel putin 8 ore pe zi cu chimicale plus ca ai si lucruri grele de carat uneori 4 etaje,daca ai un job mai usor cred ca e ok sa muncesti.
Qiao, Gretta va tin pumnii
Pt fetita lui Toni ma bucur f tare se vede ca evolueaza bine!
Ioana cum te mai simti?
Lorena ce se intampla cu tine te pup si
corinuka_g spune:
'neata!
ma bucur ca fetita lui tonni a crescut! la multe g si kg inainte!
qiao, felicitari pentru embrionasi!!!! sa te-astepte cuminti pana la ET si-apoi sa fie lipiciosi tare! scuze ca n-am retinut, tu unde faci FIV?
gretta asteptam vesti bune de la punctie!
ImiMS bine-ai venit printre noi!
ce mai stiti de lory?
multumesc tuturor de urari si sfaturi...eu lucrez intr-o farmacie, problema ar fi statul in picioare aproape non-stop, carat cutii, marfa si contactul cu oameni bolnavi...dar oricum, nu cred ca rezist acasa 2 saptamani eventual sa-mi ascunda cineva testele...
apropos dragele mele, stiti cumva cand are loc fixarea sarccinii dupa FIV? cand se "infig" embrionasii in uter?
va pupic cu drag!
aristica spune:
corinuk - in zilele 5-6 DE VIATA ale embrionilor
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"