FIV in Ungaria 149

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna fetelor!!! O zi frumoasa sa aveti!

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

heiiiiiiii, ce de vesti!
cybele, 1040 g e superrrrrrr! e normal ca drii sa nu se pronunte, toti sunt rezervati, dar evolutia e super!o sa fie o grasa!
corinuq, subscriu la ioana. sa nu muti mobile, sa nu cari baxuri de apa, dar in rest poti avea o viata normala. tinem pumnii!
gretta, scoatem majoretele la galerie!
[b]qiao
, te-ntreci cu ouale, bravooooooooo!
[b]imiMs
, am trecut prin ce spui aici. cand citeam, parca citeam despre mine, 26 an ne-am luat, si da-i si lupta, aceeasi vizita la dr dupa 5 luni, reveniti dupa 1 an, 5 inseminari fara nicio analiza, doar ca la noi spermograma era normala. trompe ok, apoi intresrupt activitate din motiv de mama bolnava de cancer+spital 2 ani+inmormantare+depresia de rigoare+ratare la mustata sa imi pierd locul de munca+ fiv 1 cu punctie oarba. dar a venit fiv 2 la budapesta cu productiile de la semnatura, care urla acu in urechile mele, se lauda ca au niste bratari la manutze pe are a fost omor pana acu vreo 10min, cand am gasit-o si pe-a doua.
avem 1 an si 3 luni, mergem, cantam, vbim limba sparga in mod cursiv si limba romana cu totul si cu totul ocazional, dar ne intelegem, asta e esentialul.
curaj!

Adi, mami de ana si ioachim

Uffffaaaaaaaaaaa...char ca seamana povestea noastra izbitor de mult!
Sper sa semene pana la capat...ca doar un FIV reusit mai lipseste la mine, ca sa ma pot declara "sora geamana" cu tine

Multumesc tuturor de incurajare!
Acum sunt in asteptare...sa vad cum iasa analizele hormonale, spermo- si ginecologice!
Apoi...cu Dumnezeu inainte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor,avem CAPITOLUL 150 deschis.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput