FIV in Ungaria 149

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

vai de capu meu adino...Doamne-ajuta!!!
de unde ziceam ca ma odinhnesc si eu de azi...din 5 vanzatoare cate gasisem si ti-am zis la telefon ca-s incantata...2 au dezertat ca cica e greu ce le cer si una a inceput glorios cu stangu:azi trebuia sa fie prima zi de munca si ieri m-a sunat s-o invoiesc pe ziua de azi
da' o descurc io pana la capat.

va pup fetelor,sa aveti o saptamana buna.
sper ca sunteti bine toate...nu mai stiu ce se intampla pe aici ca nu am mai intrat de un car de ani.

va doresc multa bafta fetelor aflate in focuri.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Samiroooo
Ne e dor de tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna fetelor...Sunt si eu o aspiranta pentru bebe de cca 5 ani...Anul asta ma pregatesc de FIV la Szeged, cu Dr.Zadori...Ma primiti si pe mine in comunitatea voastra? Mi-ar prinde bine niste sfaturi si incurajari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Cum sa nu te primim! Bine ai venit! ImiMS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

Bine ai venit imiMs...sedere scurta aici...sa se finalizeze cu bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

ImiMS...care e povestea ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkid spune:

Buna fetelor.
Am scris si eu mail la PK si ne-am hotarat sa mergem si noi la dansul pt FIV. Vrem sa ne programam pt prima consultatie la sfarsitul lunii martie.
Vreau sa va intreb voi cum ati procedat cu analizele care le cere...ati mers cu ele gata facute de acasa sau ati facut toate analizele la clinica in budapesta ? Nu stiu cum e mai bine sa procedez.
Urmatoarea intrebare e de la prima consultatie si pana la fiv cam cat timp dureaza ?
Va multumesc.
Succes la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

Bun venit celor noi!
Eu vreau sa va spun ca miercuri la ora 9 dimineata imi face punctia Dr. Zadori! Va rog sa-mi tine-ti pumnii iar daca aveti sfaturi in legatura cu aceasta procedura va rog sa le impartasiti. E prima data cand mi se face punctie, anestezie generala si am un pic emotii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Gretta
Sa ai foliculasi plini cu oute mature, gigei zglobii si iubareti, si embrionasii lipiciosi.
Eu am punctia maine la 11.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

qiao
sunt cu ochii pe tine maine! tin pumnii!!!

cori vesti????

Laura

23+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput