FIV in Ungaria 149
Raspunsuri - Pagina 17
_Irene_ spune:
olimpiadobre: Noi o sa stam in Budapesta pana pe 6-8 febr, depinde cum vor evolua lucrurile. Poate ne intersectam pe la clinica; tinem legatura. Stai mai mult sau vii doar pentru o consultatie?
Irene
3 IA si un 1FIV nereusite in tara.
olimpiadobre spune:
Irene, incep fiv-ul( teoretic). Astept raspuns de la doctor, dar dupa calculele mele pe 05,06 februarie ar trebui sa ajung la Budapesta fiind in a 6-a zi de stimulare.
_Irene_ spune:
ioana3110: pana acum nu am facut testele pentru mutatii si cariotip. Le-am facut pe cele pentru trombofilie, care au iesit ok, dar nu stiu daca sunt toate: lupus anticoagulant, antitrombina III, proteina C coagulativa, proteina C reactiva, proteina S libera, A.A. Cardiolipina, APTT, PT, fibrinogen, VSH, INR, timp de protombina QIUCK.
Legat de vitamine si alta medicatie, mie in tara mi le-a recomandat dr cu care am facut FIV; n-am inteles insa de ce a trebuit sa iau aspenter, daca analizele au fost bune. O sa incep sa iau femibion 1, ca nu are cum sa faca rau, din contra.
Irene
ioana3110 spune:
Irene, testele pentru mutatii poti sa le faci la budapesta. Ii spui lui Pk ca vrei sa le faci
Te costa in jur de 400 de ron toate. e mult mai ieftin decat aici.
Aspenter ti-a dat caci am vazut ca aici in romania se practica asta preventiv cam la toate fiv-urile ceea ce nu e chiar ok.
Dar poti lua Femibion, Vitamina C neaparat (cetebe) ajuta foarte mult, Vitamina E Forte pentru endometru - e foarte buna.
Acum mai e un aspect. In timpul stimularii sangele oricum e predispus mai tare spre coagulare, de-aia se mai zice ca e bine sa iei profilactic Clexane in doza mica. Nu stiu ce sa zic...la mine a functionat.
Intrebare - daca nu e secret, tu cati ani ai?
_Irene_ spune:
ioana3110: am 33 de ani si principala problema descoperita pana acum ar fi AMH-ul de 0,7. Clexane are acelasi rol ca si aspenter-ul?
Irene
adipapazi spune:
fetelor, va salut,
bafta olimpiei si corinei, dar si celorlalte fete!
lorena, cum esti?
samiroaico, am visat ca tot forumul lua pantofi de la tine!
ioana3110 spune:
Da Irene
Clexane si aspenter au acelasi rol
Corinuka, bafta mare la transfer! Sa fie cu lipici!
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana3110 Da Irene Clexane si aspenter au acelasi rol Corinuka, bafta mare la transfer! Sa fie cu lipici! |
Clexane este anticoagulant iar aspenter este antiplachetar.
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012