FIV in Ungaria 149

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

olimpiadobre: Noi o sa stam in Budapesta pana pe 6-8 febr, depinde cum vor evolua lucrurile. Poate ne intersectam pe la clinica; tinem legatura. Stai mai mult sau vii doar pentru o consultatie?
Irene

3 IA si un 1FIV nereusite in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Irene, incep fiv-ul( teoretic). Astept raspuns de la doctor, dar dupa calculele mele pe 05,06 februarie ar trebui sa ajung la Budapesta fiind in a 6-a zi de stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Unde ai cazare?

Mergi la inceput

ioana3110: pana acum nu am facut testele pentru mutatii si cariotip. Le-am facut pe cele pentru trombofilie, care au iesit ok, dar nu stiu daca sunt toate: lupus anticoagulant, antitrombina III, proteina C coagulativa, proteina C reactiva, proteina S libera, A.A. Cardiolipina, APTT, PT, fibrinogen, VSH, INR, timp de protombina QIUCK.
Legat de vitamine si alta medicatie, mie in tara mi le-a recomandat dr cu care am facut FIV; n-am inteles insa de ce a trebuit sa iau aspenter, daca analizele au fost bune. O sa incep sa iau femibion 1, ca nu are cum sa faca rau, din contra.
Irene

Mergi la inceput

olimpiadobre: La Korona; tu?
Irene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Irene, testele pentru mutatii poti sa le faci la budapesta. Ii spui lui Pk ca vrei sa le faci
Te costa in jur de 400 de ron toate. e mult mai ieftin decat aici.
Aspenter ti-a dat caci am vazut ca aici in romania se practica asta preventiv cam la toate fiv-urile ceea ce nu e chiar ok.
Dar poti lua Femibion, Vitamina C neaparat (cetebe) ajuta foarte mult, Vitamina E Forte pentru endometru - e foarte buna.
Acum mai e un aspect. In timpul stimularii sangele oricum e predispus mai tare spre coagulare, de-aia se mai zice ca e bine sa iei profilactic Clexane in doza mica. Nu stiu ce sa zic...la mine a functionat.
Intrebare - daca nu e secret, tu cati ani ai?

Mergi la inceput

ioana3110: am 33 de ani si principala problema descoperita pana acum ar fi AMH-ul de 0,7. Clexane are acelasi rol ca si aspenter-ul?
Irene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

fetelor, va salut,
bafta olimpiei si corinei, dar si celorlalte fete!
lorena, cum esti?
samiroaico, am visat ca tot forumul lua pantofi de la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Da Irene
Clexane si aspenter au acelasi rol
Corinuka, bafta mare la transfer! Sa fie cu lipici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana3110

Da Irene
Clexane si aspenter au acelasi rol
Corinuka, bafta mare la transfer! Sa fie cu lipici!

Clexane este anticoagulant iar aspenter este antiplachetar.

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput