FIV in Ungaria 149
Raspunsuri - Pagina 16
naty76 spune:
fetele,
lorenasa fi puternica pt puiutul care a ramas si sa fe cu voi toata viata!
corina,embrioni de calitate!
ioana,balanta,laurasarcina usoara!!
qiaobafta multa si outze de calitate!
ank
corinuka_g spune:
buna
lory imi pare rau...
ni s-au fertilizat toate 3 ovo!!!!
luni la 12 jumate avem transferul!
pupici
ioana3110 spune:
Corinuka
ma bucur tare mult sa aud asta! Bafta mare caci la cum suna, se lasa cu ochishori :-))
pupici
Acum te relaxezi, da? si lasi bebeii sa se aciueze linistiti in burtica?
Ia zi, ai facut plimbarica prin oras?
Vezi ca au niste cofetarii cu niste prajituri de innebunesti! Eu ti le recomand pe alea cu Mac :-)
Acum nu stiu cat de apetisant suna anuntul meu ca mi-e asa de gretza numai cand pronunt cuvintele ....
ank30 spune:
Buna fetele,
coriuka, ma bucur ca a iesit totul bine si sa ai bafta pe luni la et.
naty, ti-am lasat mesaj .
lore, sanatate multa
Sa va spun cum a fost la prima programare cu PK...dupa conversatia obisnuita care a durat cam o jumatate de ora am facut si un ecograf si fiindca eram in ziua 13 de cm constata el ca ovulatia are loc si totusi test pozitiv nu...asadar peste o luna va tb sa merg din nou pt. histerosalpingografie. Va trebui sa fac vaccinul rubella care pe mine nu ma incanta deloc .Dupa 3 fiv facute decizia lui e ca problema poate fi abordata si dpdv al inseminarii dar asta numai dupa ce se verifica trompele; cel putin nu a luat in considerare pe viitor vreun fiv si asta ma bucura pentru ca nu cred ca as fi fost foarte entuziasmata ca sa mai fac pasul asta. Am primit o listuta cu analize printre care hormonalele, tsh, amh, vaccinul si toleranta la glucoza in timpul 0 si la 120 de minute.
Va pup pe toate si sa aveti weekend frumos .
_Irene_ spune:
Buna fetelor!
Ma bucur pentru cele care au primit vesti bune si sunt alaturi de cele care trec prin momente mai grele. Fie ca DD sa le dea puterea de a lupta in continuare pentru a-si vedea visul devenit realitate!
Eu m-am linistit in legatura cu rubeola si cu Marvelonul, mi-a spus si PK ca nu am de ce sa-mi fac griji, dar evident ca apar noi intrebari. Citind pe forum, mi-am dat seama ca mie nu mi-a recomandat nicio vitamina, acid folic sau alta medicatie in perioada premergatoare fiv, pe cand la primul fiv am luat o groaza (ogestan, femibion, cal-C-Vita, aspenter). La voi cum a fost?
Dar pentru relaxare ati luat ceva sau stiti vreun tratament/solutie miraculoasa, ca asta mi se pare partea cea mai grea din toata procedura, mai ales cand te mai confrunti si cu probleme suplimentare, cum ar fi aprobarea cu greu a concediului de odihna pentru perioada cat vom sta la Buda, colege de birou duse cu pluta etc.
Irene
3 IA si un 1FIV nereusite in tara.
ioana3110 spune:
Irene
tratamentul cu vitamine nu il da PK. mie mi l-a dat dr Uscatescu de la fundeni. Eu am luat asa: Femibion 1, Q10, Cetebe si vitamina E
si Clexane de 0,4 din cauza mutatiilor
Tu ai ceva mutatii? Sau analizele de trombofilie ti le-ai facut?
Tratamentul meu este destul de universal. Adica poti sa il iei si tu ca rau nu are ce sa iti faca..
Ank, dar tu nu ai mai facut Histerosalpingografie inainte?
QiaoBing spune:
corinuka sunt cu ochii e tine !!! sa fie cat se poate de lipiciosi. ii pui pe toti 3 ?
fetelor, multumesc de sustinere . eu o sa am punctia marti, am mai facut si azi tratament si maine am prenylul.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
olimpiadobre spune:
Bravo Corinuka!
Qiao bafta multa la productia de ovocite!
Irene, teoretic eu la ince putul lui februarie voi fi la Budapesta.
Tu?
Va pup pe toate.
ank30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana3110 Ank, dar tu nu ai mai facut Histerosalpingografie inainte? |
Nu am facut. In 2011 am facut histeroscopie exploratorie cu biopsie de endometru si mi-au spus ca trompele sunt permeabile, cel putin cat au reusit ei sa vada...dar intrebarea e cum sunt de la jumatatea lor spre ovare . Nimeni nu a pus pana acum problema deoarece eu am avut si 3 sarcini pierdute si totusi de 2 ani jumate nici un test pozitiv. Pacat ca trebuie sa treaca asa mult timp pana sa aflam care sunt cu adevarat problemele.
ioana3110 spune:
Ank30
e posibil sa se fi infundat trompele intre timp....ca am auzit si de-astea. Mie mi s-au infundat dupa laparoscopie de ex...
Lori draga noastra, cum esti?