FIV in Ungaria 149
Raspunsuri - Pagina 15
QiaoBing spune:
lorena offf, imi pare rau. acum trebuie sa te concentrezi pe puiutul ramas. a mai fost o fata care avea gemeni si pierdut unnul din ei chiar la o varsta mai mare, dar cel ramas, fetita, a fost un luptator si acum ii umple casa de zambete.
corinuka bravo closcuto ! te asteptam cu vesti despre embrionasi lipiciosi. si eu tot ICSI o sa fac, deocamdata ma laud cu 4 foliculi, sa vedem cate oo am in ei.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
jaguar spune:
Buna fetele
Corinuka, felicitaariii si sa fie iubarete ovo cu gigeii,
iar embrionasii lipiciosi tare de mamica lor!
Ma bucur ca ai intrat sa ne dai vestile,,,
Sper ca nu ti-a fost rau dupa anestezie? Va poop si week-end fain la Buda!!!
Lori, asa de rau imi pare offf,,, fii tare pentru puiutul luptator! pooopiciii
Qiao bafta multa ptr marti! si sa creasca endo cat mai frumusel! Vit E forte e ff buna.
Mami, cum mai sunteti? tot "priponita" de pat?
Sa aveti un week fain va tzuc pe toate
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jaguar Mami, cum mai sunteti? tot "priponita" de pat? |
tot, tot...
si noi te tzucam!
Laura
23+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
cybele spune:
lorena, imi pare tare rau pentru puiutul pierdut... sper din tot sufletul ca puiutul ramas sa fie un luptator si sa ramana cu voi toata viata!
mami laura sa stai in continuare cumintica; parca nu ai facut cerclaj , nu?
corinuka- sa primesti vesti bune maine!
olimpiadobre spune:
Lorena,imi pare rau!
Corinuka, felicitari pentru ovocite !sa se fertilizeze toate trei.
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cybele mami laura sa stai in continuare cumintica; parca nu ai facut cerclaj , nu? MTHFR C667T Heterozigot FIV 1aprilie 2011 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter FIV 2 nov 2011,Budapesta, nereusit Keep walking --life is such an incredible journey!!!! To get through the hardest journey we need take only one step at a time, but we must keep on stepping |
nu, nu am facut cerclaj. mi-au spus ca la aceasta varsta a sarcinii e cu dus-intors, ca poate provoca niste contractii mari si pot pierde sarcina.
Laura
23+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
_Irene_ spune:
Multumesc pentru raspunsuri si pentru sfaturi. Legat de rubeola mi-a raspuns si PK ca daca IgG e pozitiv inseamna ca am imunitate, insa nu a zis nimic de sotul meu, care nu stie daca are imunitate, in ce masura o infectie cu Rubella tocmai in perioada asta i-ar putea afecta sperma sau mai stiu eu ce alte implicatii ar putea avea. Banuiesc ca mi-ar fi spus daca ar fi fost vreo problema, dar i-am scris totusi inca un mail ca sa stau linistita.
Credeam ca o sa fie mai simplu la al doilea FIV, chiar daca primul a fost cu protocol lung, dar se pare ca ma lovesc de alte probleme. Si anume: sunt in a 11-a zi de Marvelon si inca mai am o mica sangerare, de fapt mai mult o secretie maronie. Voi ati patit asa ceva, ca e prima oara cand iau Marvelon si la alte AC nu am avut probleme de genul asta?
Irene
3 IA si un 1FIV nereusite in tara.
sper spune:
Irene sotul tau poate face IGm sa vada daca e infectat acum. Oricum poate face un tratam cu antibiotic, nu cred ca influentaza calitatea spermei, din contra am citit ca se practica sa se dea antibiotice barbatilor inainte de FIV.
Lorena imi pare rau pt puiul pierdut , ai trombofilie?
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012
anaasta spune:
Lore, imi pare tare rau pentru puiutul pierdut si ma gandesc cu drag la celalalt. Sa ai grija de voi!
Corinuka, sper ca PK uite asa face ca sa urmareasca outele si gigeii vostri.... Sa fie intr-un ceas bun!
Qiao, bafta pe luni, Doamne ajuta sa fie totul bine!
Laura, sa fii cat se poate de cumintica si ascultatoare!
ioana3110 spune:
Lori, cum ti-au iesit analizele de trombofilie? Scuze ca am tot incercat ieri sa te sun, nu vreu sa te deranjez, dar eram ingrijorata.
... M-am gandit mult aseara la voi...pana la urma poate asa trebuia sa fie ca sa iasa unul mare, frumos si sanatos. Nici nu stiu ce sa zic! Dar nu te intrista te rog ca bebe are nevoie de tine pozitiva.
Irene, si eu am patit exact la fel cu AC in prima luna la administrare. E din cauza schimbarii hormonale. Nu te impacienta.
LEgat de Rubeola cu sotul - sa isi faca o analiza desi nu stiu daca ei pot influenta rezultatul...
Fetelor toate, am o intrebare. Ati luat careva Essentiale Forte N in Sarcina? Ala de protectie a ficatului? Ca scrie pe el ca se poate lua in sarcina si alaptare dar nu imi dau seama daca si in trim 1 de sarcina. Si am luat ieri o pastila ca innebuneam de rau ce imi era si parca si-a facut efectul....