FIV in Ungaria 149

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

qiao- incearca si laptisor de matca

poti sa iei ori sub forma de pastile ori sub forma de fiole liofilizate - arata asa : http://naturistfarm.allshops.ro/produs/1289429/Laptisor+de+Matca+Liofilizat,+10+fiole,+28,50+lei.html

cam trei pe zi incearca acum sa iei, ca inteleg ca mai ai putin pana la punctie

bafta multa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Qiao, vitamine E forte!!!
Sper - aspenterul trebuie intrerupt cu 10 zile inainte
Clexane cu 1 zi inainte ca e heparina cu low molecular weight. Efectul aspenterului este muuult mai lung
De-aia se da clexane - dar Qiao, poti incerca clexane de 0,4

Citat:
citat din mesajul lui sper

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

sper multumesc mult. deja sunt cu cana de ceai de cretisoara in mana. ai dreptate, si pe trompa mea s-a prins unul acum 12 ani.
aspentar nu mai pot lua, se opreste cu 10 zile inainte de punctie.

Cu 10 zile inainte de punctie? Eu am oprit odata cu clexane cu 24 sau 48 ore inainte , nu mai tin minte nr de ore.
Nu-ti face griji ca va mai creste endo si dupa punctie cand vei lua progesteron.

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Qiao - si bafta mare la punctie!
Corinuka- si tie bafta maxima si relax, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

la mine punctia a fost mutata pt marti, mai clocesc putin la endo ala. o sa ma concentrez mental pe el, ca pana acum ma gandeam numai la foliculi sa fie ok, de endo nu imi faceam grija pt a avut un inceput bun, dar iete ca s-a innecat ca tiganu la mal
cybelelaptisor mai am in frigider dar parca nu as lua, nu cumva e estrogenic ? estradiolul e cat casa, azi a fost 766.
ioana fac Clexane de 0,4 de cand am inceput schema in 10 dec.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Mishule, ce e cu Lori? ca ma bagati in sperieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

salutare gagici!
s-au recoltat 3 ovocite, sunt la imprietenit cu gigeii ..spermograma a iesit bine, dar totusi PK face ICSi din cauza ca sunt asa putine oo..
maine dimi aflam cate s-au fertilizat..
va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

buna fetelor,
am revenit, inca in paturile spitalelor sunt.Azi am primit 2 vesti, una buna - un hematon s-a eliminat complet, una proasta - un embrion nu mai are activitate cardiaca.

corina, cifra trei e un nr norocos!

LORI

Mergi la inceput

Cori - si mie mi-a facut ICSI pe acelasi motiv
Bravooo. O sa vezi ca va fi ok. Bafta mare

Lori - Doamne....imi pare asa de rau!!! Dar acum trebuie sa te concentrezi pe bebita care e acolo safe!
Suna-ma te rog cand ai stare sa vorbesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mari spune:

Lorena imi pare asa de rau sa dea Dzeu sa fie bine celalalt

Corina acumsa fie toate 3 lipiciase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

lori te pupacesc dulce, dulce ca sa mai alinam supararea!

cori felcitari pentru cele 3 outze! sa fie iubarete!!!!

qiao tinem pumnii pentru ziua de luni!!!

Laura

23+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput