FIV in Ungaria 149

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adinule cand si unde v ati intalnit
fara mine:(((((((((((((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

multumesc gretta de raspuns.am vb aseara cu gyongy si asa mi-a spus si ea.am activat pm .vb acolo.poate ne lasam si un id de mess.salutari si multa multa bafta ,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mari spune:

Irene pe mine nu m-a pus sa fac nici un eco sau atceva de cand am inceput stimularea pana am ajuns la el sa ma monitorizeze iar in privinta diferentei de bani cred ca erau 20000 de forinti pe zi pt blastociti.
Corina multa bafta.
Misu daca mai intri sa ne zici ce mai face Lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

dragele mele am si eu niste nelamuri si anume:
1. in a cata zi de cm se incepe stimularea si cu ce anume?
2.in a cata zi se face punctia?
3.in a cata zi se face et?
4.care sunt valorile ok ale estradiolului si fsh ,fapt care sa arate ca stimularea s-a facut cu sucees si avem ovocite?
5.daca anlizele mele hormonale(fsh,lh,estradiol,progesteron,prolactina,etc) de-a lungul anilor au fost ok,fara nici o problema,este posibil ca in timpul stimularii sa iasa proaste?
Va multumesc anticipat si sper ca nu va stresez prea tare.
Corinuka abia astept vesti de la tine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

fetelor, eu am luni punctia si endo meu se pare ca se incapataneaza sa nu creasca. pana marti a crescut frumos, ajunsese la 5,95, si ma bucuram ca tratamentul are efect si asupra lui, dar azi era abia 6,93. aveti vreo solutie minune ? IA am facut-o tot pe endo de 7. am si eu 4 foliculasi si sper sa obtin macar 2 embrioni carora vreau sa le ofer conditii cat mai bune.
Ma bucur ca aud vesti bine despre fetita lui Toni.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Qiao ceai de cretisoara 2 l/zi , vitamina E si aspenter
Se prind embrioni si pe endometru mic, important este sa aiba structura buna. Gandeste-te ca se prind pe trompe unde nu este endometru.

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

sper multumesc mult. deja sunt cu cana de ceai de cretisoara in mana. ai dreptate, si pe trompa mea s-a prins unul acum 12 ani.
aspentar nu mai pot lua, se opreste cu 10 zile inainte de punctie.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

sper multumesc mult. deja sunt cu cana de ceai de cretisoara in mana. ai dreptate, si pe trompa mea s-a prins unul acum 12 ani.
aspentar nu mai pot lua, se opreste cu 10 zile inainte de punctie.

Cu 10 zile inainte de punctie? Eu am oprit odata cu clexane cu 24 sau 48 ore inainte , nu mai tin minte nr de ore.
Nu-ti face griji ca va mai creste endo si dupa punctie cand vei lua progesteron.

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

sper cu Clexane situatia e alta, el se opreste cu 48 de ore inainte. Heparina se elimina din organism dupa 12 ore, aspirina dupa 10 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Irene
Da, eu am facut eco inainte de stimulare ca sa vada daca nu am chisturi mai mari de 2 mm sau cm... nu mai stiu
Legat de Rubeola , nu-ti face griji, daca ai anticorpi, nu te afecteaza
Dar eu zic ca mai ales pentru prima problema, scrie-i lui PK si intreaba-l ce te framanta, sincer. Ca iti raspunde si te lamureste. Eu ii scriam inclusiv daca ma lasa sa merg la sauna :-)
Deci don't worry!

Citat:
citat din mesajul lui _Irene_

adriana_mari, ioana3110: multumesc pentru raspunsuri; ar fi bine sa stiu cat se plateste in plus pentru transfer de ziua a 5-a, ca sa imi aproximez cat mai bine cheltuielile.
Mai am o nelamurire: pe voi v-a pus dr PK (ma refer la cele care au facut fiv cu protocol scurt la dr PK) sa va faceti teste hormonale sau ecografii in perioada de dinainte de eco de ziua a 6-a, in special inainte de a incepe injectiile cu Menopur si eventual in timpul cat ati luat AC? Mie nu mi-a zis ca ar trebui sa fac asa ceva si asta ma cam mira.
Si mai am o problema: tocmai m-a anuntat o prietena care a fost in vizita pe la mine in urma cu 2 seri, impreuna ca fetita ei, ca micuta a facut rubeola, ceea ce inseamna ca o putea transmite cand au venit pe la noi. Mie mi-au iesit pozitivi anticorpii IgG si negativi cei IgM, asa ca teoretic as avea imunitate. Oare o avea vreo importanta in cazul in care sotul ar lua virusul, tinand cont ca pe la inceputul lui febr ar trebui sa facem fiv, adica exact in perioada in care rubeola ar fi in floare? Ma gandesc sa-i scriu si lui PK, ca sa stau eu linistita si eventual sa facem din nou antivirusii. Voi ce credeti?
Irene

3 IA si un 1FIV nereusite in tara.

Mergi la inceput