FIV in Ungaria 149

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

kemskaia, da, eu am fost indrumata de medicii de la Viena.
Cand sa incep FIV1, m-am pomenit ca imi crescuse TSHul la 2.4. Am scris la Viena si dr a zis ca punem pe hold FIVul pana aducem TSHul in jur de 1. Mi-a dat 25 mcg de L-thyroxin si mi-a spus ca tratamentul asta il voi lua pe viata, pt ca am un hipotiroidism usor (desi ATPO, anti TG, FT3 si FT4 au fost intotdeauna in limite).
Legat de Estradiol, daca nu e vorba de un chist, dr a zis nu poate fi scazut decat prin...asteptare. La mine nu era nici un chist, asa ca am asteptat sa treaca luna de luna si E2 a scazut la 50. Cred ca in vreo 4 luni a scazut E2ul meu.
Scrie te rog ce unitate de masura ai avut la Estradiol cand l-ai avut 160. Eu ma refeream la pg/ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

balanta estradiolul a fost 157,2 pmol/L interval faza foliculara 46-607 pmol/L la synevo
ok, si daca nu scade niciodata???? nu mai faci FIV?
mie mi'a zis dr sa fac antiTPO antibodies (asta dupa FIV nereusit)
deci, tu in z2-3 ai recoltat si in aceasi zi, dupa rezultate, ai inceput si injectarea? am inteles bine, nu?

multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

buna seara!
fetele, eu la noapte o iau din nou spre buda...ne intoarcem dupa transfer...
daca pot va tin la curent cu ce se intampla..
ioana intradevar sunt suparata, dar sper din suflet sa m-ajute Dumnezeu si sa fie bine pana la urma..
cat despre ratze, tre' sa pape si ele, fara suparare
o seara faina!
Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

kemskaia, Estradiolul tau convertit in pg/ml este 42.83 (se imparte valoarea pmol/L la 3.67). Deci tu ai avut un E2 ok luna aia.
Eu puteam sa imi fac lejer analizele in Z2-3, finisca am avut protocolul lung care se incepe din Z21 de CM.
Daca nu scade Estradiolul (daca este >50 pg/ml), in mod cert ca se incepe FIVul si cu el asa, dar am inteles ca sansele de reusita scad.
corina bafta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

pety 1981: eu te sfatuiesc sa faci cum zice dr. Zadori. Daca a zis sa mergi cu o zi inainte de ciclu asa mergi. Daca ai nelamurir, scrie-i pe mail si el iti raspunde. Eu asa fac.
In legatura cu vitaminele, trebuie sa iei cate o pastila din fiecare/ in fiecare zi dupa micul dejun mie asa mi-a zis. Aceleasi vitamine le iai si eu: cetebe, seefishoil si femibion. Daca nu ma insel parca astea ai scris si tu ca iei, nu?

PS: Activeaza-ti PM-ul ca sa putem vorbi mai des in caz ca ai alte nelamuriri.

Eu sunt programata la punctie martea viitoare, aveti cateva sfaturi ptr mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Bebita lui Toni a ramas pe lapte matern, papa acum cate 10 ml la o masa. Nu am mai intrebat-o pe Toni daca au mai cantarit-o ca nu vreau sa o stresez, insa eu cred ca atata vreme cat papa bine cat de repede ar trebui sa vin si cu vestea ca are un kg! Doamne ajuta in continuare!

corinuka- bafta maine la punctie, imi pare rau de patania cu suprefactul, sper insa sa nu fi afectat deloc productia si te astept cu vesti bune!

ioana, imprieteneste-te cu ratele ca mai ai destul sa le dai sa pape ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

corinuka multa bafta !!!!!!
samira ati terminat de amenajat magazinul ? pe la voi o umbla al meu sot ? ca e la un client intr-un centru comercial si nu se poate duce decat seara

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

adriana_mari, ioana3110: multumesc pentru raspunsuri; ar fi bine sa stiu cat se plateste in plus pentru transfer de ziua a 5-a, ca sa imi aproximez cat mai bine cheltuielile.
Mai am o nelamurire: pe voi v-a pus dr PK (ma refer la cele care au facut fiv cu protocol scurt la dr PK) sa va faceti teste hormonale sau ecografii in perioada de dinainte de eco de ziua a 6-a, in special inainte de a incepe injectiile cu Menopur si eventual in timpul cat ati luat AC? Mie nu mi-a zis ca ar trebui sa fac asa ceva si asta ma cam mira.
Si mai am o problema: tocmai m-a anuntat o prietena care a fost in vizita pe la mine in urma cu 2 seri, impreuna ca fetita ei, ca micuta a facut rubeola, ceea ce inseamna ca o putea transmite cand au venit pe la noi. Mie mi-au iesit pozitivi anticorpii IgG si negativi cei IgM, asa ca teoretic as avea imunitate. Oare o avea vreo importanta in cazul in care sotul ar lua virusul, tinand cont ca pe la inceputul lui febr ar trebui sa facem fiv, adica exact in perioada in care rubeola ar fi in floare? Ma gandesc sa-i scriu si lui PK, ca sa stau eu linistita si eventual sa facem din nou antivirusii. Voi ce credeti?
Irene

3 IA si un 1FIV nereusite in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ioana, ai dat-o din bulimie in greturi, bag de seama! face parte din job descriptionul de gravida!taci si rabda, lamaie multa!

corinuq,qiao gretta, bafta!
are dreptate balanta cu cautatul lunii in care ies valorile in regula. si eu mi-am "cautat" luna in care ovulam pe stanga, cercetam si foliculii antrali anterior, verificam hormonalele in z 2-3, asa am aflat ca ieseau mai bune cand ovulam pe stanga.

muama, cybele, pai daca papa numai lapte matern este extraordinar, inseamna ca stomacelul ei e super tare, are enzimele necesare etc. o pune la san sau prin gavaj? bravooooooooo!
aristico, a ta o sa fie azucar morena!

raportez intalneala cu fete vechi de aci de la fiv, alde sheritra, kitta, felicia, andrada si muuuuuuuulte altele!schimbaram poze cu copiii!
pup gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

nuuuuuuuuuuuu, adi, nu o pune la san, pe Toni abia o lasa sa o vada cate 5 min de doua ori pe zi, o data la pranz si o data seara la 9; prin furtunas o hranesc , nu cred ca are reflexele de supt

Mergi la inceput