FIV in Ungaria 149

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

dar ma tem ca nefiind suficient suprefactul sa se sparga foliculii inainte de punctie...se poate intampla? daca scap de asta, pe cuvant ca nu va mai stresez..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Intr-adevar, este posibil sa pierzi 1-2 ovocite, adica sa se fi spart vreun folicul-doi. Dar la fel de bine, exista si varianta sa ai noroc sa nu se fi spart nici un folicul. Depinde f mult de organismul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

offf...si asa sunt putini..sper sa m-ajuta Doamne-Doamne!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

balanta si corinuka ma bucur sa vad ca sunteti asa de active.ma bag si eu in oala voastra cu o intrebare:am fost ieri la dr zadori la prima consultatie.nu am avut translator pentru ca m-am bazat pe engleza mea de balta si iata-ma cu niste nelamuriri astazi.din cate am inteles,doctorul mi-a zis sa ma duc in martie ianinte cu 1 zi de ciclu(aproximativ 20.03) dupa care pot sa plec acasa la pitesti si sa ma intorc dupa 4 zile la szeget pentru ecografii si etc...din ce am citit eu pe aici ,nimeni nu s-a dus inainte cu o zi de ciclu ci cu o zi dupa ciclu.i-am zis doctorului inainte sa plec din cabinet :deci ne vedem cu 1 zi inainte de ciclu?raspunsul lui a fost afirmativ.acum nu stiu ce sa mai cred.nimeni nu s-a dus inainte ci dupa.oare nu am inteles eu bine termenul de "1 day before your period"..:)A ramas stabilit ca o sa il anunt de ziua exacta a ciclului meu pe email inainte sa plec catre szeget.Dar pana atunci sunt nedumerita tare.va poop si va doresc ca visul vostrun sa devina realitate cat mai curand posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

pety, poate dr te-a chemat cu o zi inainte de ciclu ca sa iti faca eco sa fie sigur ca nu ai vreun chist pt ciclul care incepe a doua zi. Dar am o nedumerire: tu stii exact in ce zi iti vine ciclul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

multumesc de raspuns balanta...da stiu 98%.am un ciclu foarte regulat la 28 de zile.f rar s-a intamplat sa intarzie.pot spune ca sunt o fericita:).doctorul m-a intrebat daca pot sa aproximez ziua in care imi vine in martie si sa vin cu o zi inainte.ca o fi ca nu o fi...risc.dar nu stiu de ce mi-a spus inainte cu o zi si nu la fel ca celorlalte a doua zi de ciclu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ana, eu cred ca TSH-ul tau este cam mic totusi.
Eu am probleme cu tiroida si am fost la multi endocrinologi si 0,24 e totsui spre limita inferioara adica spre hipertiroidism. Tu ai facut si un eco de tiroida?

Corinuka, vezi ce inseamna echilibrul? sau mai degraba lipsa lui si agitatia? dar degeaba iti zic !!!
Acuma e oricum tardiv sa te agiti ca ce e de facut s-a facut. Poate ai noroc totusi.
Si eu am mai patit dude - de exemplu acum , la ultimul FIV, am avut la ultima doza de Gonal F, variante de doze in injectii de 0,75 si am tras de piston pana l-am scos afara (ca la astea mici iese) simi-a curs mai mult de jumate pe mantalon.
Asa ca am facut mai putin
Si nu a fost foc.
Acuma cu superfactul poate nu-i asa grav. Bine ca nu ai sarit doza de pe 11 dimineata ca era mai importanta decat aia de 10 seara
Dar acum nu mai ai ce face asa ca STAI CUMINTICA si relax la creieri! Ca altfel iti innebunesti outzele si o sa iti iasa si copilul unul agitat :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

am uitat sa va zic...am inceput curajoasa sa dau la Ratze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ioana, stiu ca e mic TSH-ul meu, dar PK a zis ca e ok, ca nu presupune probleme majore si ca cei cu probleme mari au la 0,0 si ceva... Eco mi-am facut mai demult si a fost ok. Recent am terminat si un tratament de detoxifiere a tiroidei, acum iau acesta de reglare hormonala. Imi voi reface analizele dupa ce termin sa vad cum stau si vad daca a functionat sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

feteor,anaasta,balanta ank30 multumesc pentru raspunsuri!
da, la Dana David am mers si eu de vreo 3 ori, mi s'a parut interesata, dar parca trateaza cu destula usurinta problemele, adica nu e deloc stilul 'panicos'. si, m'a impresionat placut cand am revenit la ea, avea fisa mea de consultatii si am stat de vorba doar dupa ce a revizuit un pic istoricul...
legat de histero...m'ati 'lovit' deci nu scap de Athena si de costuri dar...asta este!

am citit aici despre discutia voastra legat de hormonale...balanta tu ai fost indrumata de medicii de la Viena, inteleg...tot ei ti'au dat si tratament pt estradiol, THS mai mare? ca daca zici ca'i de succes, sa urmam si noi, nu?
a meritat asteptarea, e evident
eu am facut FIV (vreo 7 foliculi,2 embrioni, nereusit)cu displazie endometriala simpla (oare de aia zic toti dr ca endometru meu e 'nice', dim bune???; la transfer era 12 parca) cu TSH 2,8 aprox, Lh 4,35, FSH 8,23, estrogen 160! toate erau in intervalul de referinat al lab pt z 2-3, iar dr din ungaria le'a acceptat si mi'a dat tratam. dar am inteles ca e vb despre 'viziunea' clinicii unde faci FIV.

seara faina va doresc!

Mergi la inceput