BIOGENESIS FERTILITY CENTER (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalinaexl spune:

mbadaran aia mici la ultima eco erau foarte bine, singura problema e ca sunt cam mofturosi nu ma prea lasa sa mananc nimic nici macar nu mai am pofta sa mananc ceva dar ma chinui sa mananc cate ceva le mai pastrez le mai dau afara asta e. Trebuie sa trecem si peste asta ca sa ne dam seama cu adevarat ce inseamna sa fii mama. Deabea astept sa trec de trei luni sa imi treaca starea asta si sa ma treaca si pe mine Catalina la gravidute .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Catalinaexl ... mi se pare ca esti asa de slabuta ... incerc sa-mi imaginez cand vei fi in 7 luni cu un mare balonas in fata ...
Si mititei jucandu-se in burtica ....
Cred ca e o super senzatie ... o sa-i mangai si-o sa le spui : mai incetisor

Eu sunt ff rabdatoare ... nu stiu de ce .... dar indiferent de rezultat sunt fffffff multumita de "echipa" Biogenesis ...
Consider ca si-au dat tot interesul ca totul sa fie ok ... si dupa ET nu mai au cum sa influnteze ce se-ntampla ulterior ...
Daca ar fi sa fac de 10 ori .. tot pe ei i-as alege ...

Au monitorizat tot ce se putea .. si la mine chiar au fost si sunt probleme: dupa punctie ... am facut lichid in uter - lichid la ovare - mi s-au inflamat ovarele .. analizele de sange au luat-o razna (au inceput sa se-nmulteasca globulele rosii ... fac analize de sange o zi da , o zi nu ) ... am si un sept in uter ...

Desi trec prin momente cam critice ... sunt ff linistita ...
Ce-o vrea Doamne Doamne...
O sa vina ziua de vineri ... si vom vedea ...

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

catalina - dar esti trecuta la gravidute de ceva vreme

elly me - nu stiam ca ai facut FIV la Biogenesis....am inteles din postarile tale ca ai facUt in alta parte. Nici tu te mai trec la aspirante. Direct la gravidute cu tine.

anne mary - cum e cu liniutele?

Mergi la inceput

Catalina 2307.. esti o draguta ... sper sa fi ok ... nu sunt ff stresata
Voi anunta vineri rezultatul ...

Anne- ai facut test??
Sper ca esti ok ...
Aseara am vb cu sotul meu si ma gadeam sa fac si eu un test joi... dar el a spus ca mai bine asteptam beta....

Asa ca astept beta ... sper sa reusesc ... sa nu-mi creasca curiozitatea ....
Daca mai vorbeste Anne de teste s-ar putea sa ma molipsesc si eu

... Ma gandeam ca daca fac test si iese :
1- negativ .... apoi nu mai am tragere de inima sa ma duc sa fac beta
2- pozitiv ... atunci nu mai este o surpriza cand ma suna sa-mi spuna rezulatul la beta ....

Cazul 2 ... este ok ... dar cazul 1

Asa ca .. daca ma aunta ca vineri tb sa fac beta ... voi astepta ....
Dar daca imi spune ca luni tb sa fac .... voi face totusi vineri un test ... nu pot astepta pana luni ...
Mi-am "setat" rabdarea pana vineri ....

Oricum asteptarea este destul de greoaie ...

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Ieri am constatat ca nu am sure check in dotare ci doar un blue cap (probabil luat de la cta sau bucuresti caci in buzau abia se gaseste sure check dar cand spun de blue cap le vad pe farmaciste debusolate :)). Se vedea o a 2-a liniutza albastra dar nu la fel de intensa ca liniutza de control. Era un bleo mai sters. Oricum m-am linistit. Dupa punctie si dupa ce Laura m-a sunat sa-mi spuna ca doar 5 embrioni din 8 s-au dezvoltat, l-am visat pe dl dr care imi spunea ca toti embrionii mei sunt de proasta calitate. Cand m-am dus la ET eram cam pleostita pana sa aflu ca 3 sunt de calitate A si unul de B. Aseara am visat-o pe Maria care imi spunea ca niciun embrion nu s-a prins. Poate este un semne de la Doamne Doamne ca s-a prins ceva ceva. Cine stie!!!
O zi buna si cat mai calduroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Anne, ma ia un test (orice exc Barza) - vezi daca gasesti Sure Check, daca nu ai gasit din celelalte.

Daca ti-a iesit a doua liniuta, oricat de stearsa, eu as spune ca e sarcina (din experienta mea)...
Felicitari si sa fie intr-un ceas bun!!!!!!
Anunta-ne!

Elly_me, asteptam cu interes :))

Mergi la inceput

Anne- nu te mai stresa .. o sa fie ok
Eu am avut 18 embrioni... si doar 1 de cal. A ... si 3 B ...
Restul nu au prezetat interes ...

Nu te mai gandi ...
Am pus 4 .. nu am mai ramas niciunul pt congelare pt ca nu erau k ...
Deci tu ai avut o rata de succes de >50% ... iar eu .. cred ca 20%..

Deci este posibil sa se fi prins 2 la tine ...

Nu te mai juca cu testele ...
Eu nu am mai facut un test de sarcina de vreo 5 ai ...
Nicidata nu am vazut 2 liniute ...
Doar o singura data .. la un test de ovulatie ... si m-am bucurat .. de parca eram insarcinata ...

Noi am facut tot ce am putut ... iar dr. si echipa sunt minunati ...

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Vad ca vorbiti de teste ....

ingeras - mai iti aduci tu aminte cum faceam io teste din z 2 de la ET =)). Cate 3-4/zi pana in ziua testului. La mine era cu logica de fier :)). Dupa atatea teste negative, ana in ziua testului eram obisnuita cu ideea ca este negativ. La mine insa alta era problema....test negativ nu am avut niciodata, mai tarziu venea necazul.
Oricum la toate sarcinile testul a fost pozitiv in z12 de la punctie. Si la sarcina gemelara si la celelalte sarcini.

anne mary - daca ai vazut doua bleu iar a doua a aparut imediat este clar ca esti gravida. :D

elly - mai mult optimism sa vedem :). Va fi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

si eu am avut et pe 23 ian anul trecut si beta am facut pe 2 febr dar pana la el nici un test de sarcina. abia dupa beta am facut 3 teste sa vad daca se pozitiveaza - barza gold s-a vazut f slab a doua liniuta, dar era acolo. sure ceck nu am avut tupeu. si am mai facut un nou name care aproape nu s-a pozitivat.
deci te duci vineri la clinica anne mary?
bafta multa fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna fetelor. Ce aventura am avut azi :(. Cand am plecat de la birou, am trecut pe la farmacie sa=mi iau un sure check cu gandul ca dupa ce plec de la salon am sa fac testul. La salon insa, fata era un pic ocupata si m-a apucat mancarimea . n-am rezistat tentatiei si m-am dus la baie sa fac testul doar ca nu am asteptat 5 min sa vad rezultatul ci l-am bagat in buzunar. Dupa ce am plecat de la salon (cca 25 min) am deschis testul si am vazut a 2-a linie roz aprins dar nu rosu. Stiu ca dupa 5 minute testul nu mai e relevant....dar tot sunt emotionata.
Da filipac, vineri ma duc la bucuresti dar nu m-am putut abtine.

Mergi la inceput