BIOGENESIS FERTILITY CENTER (33)
Raspunsuri - Pagina 10
catalinaexl spune:
Elly stai linistita in privinta lichidului . Eu din cauza sarcini , dar asta inainte sa Fac deta sa aflu daca e positiv, de la 50 de kg am ajuns la 57 kg si aveam o burta de toata lumea credea ca sunt gata sa nasc. Dar cu monitorizare , sange si Eco in fiecare zi, si tratament cu dostinex mi-am revenit usor usor. Asa ca poate si tu ai facut din cauza sarcinii ca si mine deci pana la urma tot greul spre bine si o sa veniti amandoua sa imi tineti de urat la gravidute . Da Catalina am vazut multumesc.
filipac1979 spune:
anne mary, eu zic ca esti insarcinata.chiar daca te-ai uitt dupa 25 de min, a doua linie nu aparea din senin.si la mine dupa 5 min abia se vedea, dar dupa jum de ora era mai pronuntata.
sa spuna fetele cu experienta in teste daca gresesc.
elly_me spune:
Anne ... m-ai molipsit si pe mine cu testele tale ...
Asa ca am luat si eu u test si l-am facut ... si a iesit negativ ...
Am tras o mica plansa ... pt ca as minti daca as spune ca nu ma afecteaza ... am vb cu sotul meu si m-am linistit ...
Asta este .... nu a fost sa fie ...
Dar nu renunt..
Un sut in funt ... un pas inainte ...
Acum parca sunt mai puternica ...
O sa iau o mica pauza .. sa fac niste investigatii ... sa vad de ce-mi creste hematocritul ... nu as vrea sa dau in alte probleme ...
Va multumesc fff mult pentru sustinere
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
anne`mary spune:
aoleu Elly ma simt vinovata . Ti-am zis sa nu faci testul. De ce l-ai facut? imi pare foarte foarte rau. Dar ai vazut ce au zis fetele! testul poate iesi negativ dar analizele la Beta HCG pot iesi pozitive. Cu siguranta se pozitiveaza mai greu. Hai cu optimismul pana vineri cand faci analizele.
Nu stiu ce sa mai spun. Imi pare foarte rau ca te-am influentat
elly_me spune:
Anne nu te stresa ...
Eu sunt ff ok ..
Curiozitatea asta ... nu a fost a ta .. ci a mea
Oricum voi face si beta vineri ... si sunt ok ..
...te rog sa nu te stresezi ...
Nu sunt nici prima si nici ultima persoana care nu reuseste ...
Consider ca sunt o persoana foarte puternica si cerebrala ... nu din cauza ta a iesit testul negativ ...
Asta este ...
De renuntat nu renunt asa usor ...
Elly
ingeras26a spune:
Anne_mary, este extrem de relevant, chiar si dupa 25 de min, daca ti-ai luat sure check, asa ca felicitari si sa fie intr-un ceas bun!!!!
Elly_me, imi pare rau daca nu e sa fie. Da-i inainte, nu renunta, o sa-ti vezi visul implinit prin ... perseverenta! crede-ma ca sunt in masura sa-ti spun asta, fetele stiu de ce!
Cata, cum naiba sa nu-mi aduc aminte? mie la Sasha mi-a iesit testul pozitiv cu 2 zile inainte de beta, deci in ziua 8 de la ET. Nu mai tin minte, oi fi facut si mai devreme? stiu ca mi-a iesit din prima pozitiv, adica la el nu am avut niciunul negativ...mai am si acum testele...Doamne, cati bani am dat de-a lungul timpului pe teste de sarcina, cate sute om fi facut???? ce vremuri...
Azi noapte am visat ca am uitat sa-mi iau o pastila si am rams gravida (acum, luna asta, adica eram constienta ca Sasha este foarte mic...). Si i-am spus lui Cata ca eu nu pot sa fac chiuretaj si ca asta e, 3 sa fie daca asa a vrut DD.
Din cate stiu, nu am uitat sa-mi iau nicio pastila
Cat despre bb3, as mai face, mai am 8 embrioni AA congelati, dar nu consider ca suntem atat de bazati financiar si stam prost cu timpul, asa ca...sa mai faca si altii copii :))) gata, am luat decizia finala!
elly_me spune:
Multumesc frumos pentru sfat Ingeras
...de renutat nu renunt ... nu pot.. mi-a intrat virusul in sange
... de 7 ani ma chinui...
Am avut probleme mult mai grave .. asa ca nu voi da inapoi de la un test negativ ...
O sa vina timpul cand voi vedea si eu 2 liniute... imi astept linistita si rabdatoare randul .
Anne- iti repet- te rog sa nu te stresezi din cauza mea- chiar te rog sa-ti manifesti bucuria - imi ridica si mie moralul ...
Pt ca nu pot nega ca nu imi pare rau .. dar asta este ...
Dupa cum ti-am spus .. sper sa ai 2bb .. te asteptam cu beta mare...
In ceea ce priveste sarcina pierduta- nu te mai gandi - o sa fie ok ...
Roaga sa iti faca si progesteronul - este important si el ...
Elly
ingeras26a spune:
Am primit mail de la Biogenesis ref embrionii crioprezervati.
Accept sfaturi. Pur si simplu nu pot sa le spun sa ii distruga, dar nici 900 ron nu prea am de ce sa dau anual...
Ce Doamne Iarta-ma fac? stiam ca va veni si acest moment, dar...am incercat sa nu ma gandesc. Iar acum, pana pe 10 feb, tb sa le spun ce sa faca cu ei.
anne`mary spune:
Urasc sa dau sfaturi , mai ales in situatii de genul asta, dar eu cu ideea asta am ramas dupa ce am citit postul.
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a dar nici 900 ron nu prea am de ce sa dau anual... |
eliza70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a Am primit mail de la Biogenesis ref embrionii crioprezervati. Accept sfaturi. Pur si simplu nu pot sa le spun sa ii distruga, dar nici 900 ron nu prea am de ce sa dau anual... Ce Doamne Iarta-ma fac? stiam ca va veni si acest moment, dar...am incercat sa nu ma gandesc. Iar acum, pana pe 10 feb, tb sa le spun ce sa faca cu ei. Cea mai fericita mami de Maya si Sasha |
Trebuie intrebat daca la noi in tara exista vreo speranta sa apara in curand o lege privind donarea de ovule si embrioni.
In alte tari acest lucru este permis.
Si atunci ar merita sa mai asteptati un pic pentru a nu-i distruge si ai darui cuiva disperat care nu mai are alta sansa.
Decat sa distrugi...
Din pacate in acest moment din cate stiu eu la noi in tara nu exista acesta alternativa la distrugere.