BIOGENESIS FERTILITY CENTER (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

ce frumos. Chiar inainte de craciun. Nici ca vroiai un cadou mai frumos. Eu am facut transferul pe 23 ianurie iar pe 24 a fost ziua mea. L-am rugat pe dr sa-mi ofere si mie cadoul pe care-l astept de 3 ani.
Sincere urari de bine si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinaexl spune:

Sper sa te ajute Dumnezeu si pe tine si cadou de ziua ta sa iti dea bebeii doriti asa cum mi-a dat si mie cadou de craciun cele 3 minuni . Sti cand faci primul beta?

Mergi la inceput

nu stiu cand fac analizelele. Azi sunt in a 9-a zi de la fertilizare. Nu vreau sa fac un test de sarcina caci am inteles ca de la medicamente poate iesi pozitiv. Oricum nu am sa le fac la clinica pentru ca e vremea care e si nu vreau sa pierd o zi intreaga pe drumul spre bucuresti. As face analize si la progesteron si estrao=diol ca sa vad care e nivelul lor caci din cauza lor imi fac probleme.
Azi am venit la birou. Norocul meu ca e liniste si pace si pot sa stau linistita la calculator fara sa ies pe teren.
Ieri am simtit o continua foame...foame...foame. Am mancat din 2 in 2 ore: ba o omleta cu ciuperci, ba un iaurt cu fructe, ba ficatei cu usturoi, inghetata, mere, pere.... ma asteptam azi, dupa 3 zile de constipatie si dupa festinul de ieri, sa ma sperie cantarul. Surprinzator arata cu 100 de grame mai putin. E surprinzator
puup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Buna,

Este posibil sa te sune Maria azi, pentru a face un beta HCG maine.
Cel putin la mine asa a fost, in a 10 zi de la ET am facut beta, iar apoi la 2 zile l-am repetat.

Iti tin pumnii stransi pentru un rezultat frumos!

Catalinaexl, ce iti fac puisorii? Cum te simti?

Mihaela

Mergi la inceput

Am sunat-o eu si m-a programat vineri, ziua a 14-a, apoi luni si miercuri pentru repetare. Azi sunt de fapt in ziua a 10-a zi. Am sunat la un laborator din buzau si mi-au spus ca rezultatul vine in 7-10 zile . In conditiile astea trebuie sa astept pana vineri. Asteptarea ma omoara. Cred ca atunci cand ajung acasa am sa fac un test de sarcina. Am nevoie sa vad 2 liniute undeva indiferent ca sunt induse de o sarcina reala sau de medicamente.
va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Nu as risca cu testele de sarcina. Nu stiu cate de sigure sunt. Au mai fost cazuri cu test negativ si beta pozitiv.
Sfatul meu este sa mai ai putina rabdare pana vineri.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne`mary

Am sunat-o eu si m-a programat vineri, ziua a 14-a, apoi luni si miercuri pentru repetare. Azi sunt de fapt in ziua a 10-a zi. Am sunat la un laborator din buzau si mi-au spus ca rezultatul vine in 7-10 zile . In conditiile astea trebuie sa astept pana vineri. Asteptarea ma omoara. Cred ca atunci cand ajung acasa am sa fac un test de sarcina. Am nevoie sa vad 2 liniute undeva indiferent ca sunt induse de o sarcina reala sau de medicamente.
va pup dulce

Poti sa faci linistita Sure Check. Daca esti insarcinata, se pozitiveaza sigur. Beta ar tb sa fie peste 20 acum, deci sigur il depisteaza. Nu garantez pt alte teste, dar pt Sure Check da. Mie mi-a depistat sarcina la beta 9.8.
Asta in cazul in care nu ai facut Pregnyl sau ceva similar in ultimele 10 zile.
Bafta multa!

Mergi la inceput

in ultimele 10 zile am luat doar aspenten, clymen (sau ceva de genu`), utrogestan si prednison. in rest nimic. Am sure ckeck acasa caci mi se par cele mai bune. puup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Anne... mai ai putina rabdare ... ai asteptat atat si nu mai poti sa stai cateva zile ...
Incearca macar miercuri un test de sarcina ... nu azi ...
O sa te deruteze ..
Iti inteleg curiozitatea ... dar infrunt-o...
Pe toate ne macina ...
...o sa fie ok ...
Eu sunt ff linistita .. nu prea inteleg de ce ...dar ce-o vrea Doamne Doamne ...
Poate ca imi place ca sunt rasfatata

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinaexl spune:

Fetele eu va sfatuiesc sa mai averti un pic de rabdare si sa faceti testul de sange ca e cel mai bine si iti zice exact si cat e beta. Dupa cum banuiesc ca stiti treb sa fie mare si treb sa se dubleze a doua oara. De aceea parerea mea e sa asteptati, am trecut de trei ori prin asta de 2 ori am facut teste de srcina inainte si nu a fost sa fie si a treia oara cand am fost mai rabdatoare am reusit. Bineinteles ca nu poate sa influenteze cu nimic rezultatul dar eu va sfatuiesc sa mai aveti putina rabdare.

Mergi la inceput