BIOGENESIS FERTILITY CENTER (33)
Raspunsuri - Pagina 7
filipac1979 spune:
anne mary, subscriu la ce au spus fetele - vei mai avea o gramada de dureri de burta, intepaturi si chestii din astea. eu tin minte ca inainte sa fac testul cu vreo 4 zile am zis ca sigur imi vine cm, mergeam la baie din 2 in 2 min. si uite ca nu l-am mai vazut de un an si ceva (nu ca mi-ar fi dor de el). din fericire maria are rabdare sa explice tot ce se intampla si e disponibila oricand pt noi. eu si in timpul sarcinii pt orice panica o aveam pe maria.e un om extraordinar.
catalinaexl asteptam mereu cu nerabdare vesti de la tine.
la noi ca peste tot a nins ieri asa frumos si am iesit cu copilul in portbebe sa ma bucur si eu de zapada.eu sunt nascuta iarna si mi-a placut mereu anotimpul asta, dar acum cu minunea mea in brate, uitandu-se uimita cum cad fulgii, a fost cea mai frumoasa ninsoare de pana acum. nici un peisaj oricat de frumos ar fi nu iti da sentimentul pe care il ai cand iti tii copilasul in brate si ii arati lumea.
anne`mary spune:
buna filipac. Sunt de acord cu tine. Stiu suficiente lucruri ca sa gasesc o explicatie rationala pentru orice patesc. Dar in momentele alea mi-e greu sa raman rationala. Eu am si pierdut o sarcina si cu siguranta asta imi accentueaza teama. Dar acum nu am nimic. Nicio durere, nicio senzatie ca ceva ar fi inneregula. Aseara am observat ca am scurgeri ca albusul de ou, dar in dimineata asta nu le-am mai gasit. Per total ma simt bine, citesc toata ziua si incerc sa stau cat mai linistita.
Mi-ar fi placut sa ies la o plimbare, dar e gheata pe trotuare asa ca ma resemnez.
va puup
ingeras26a spune:
Filipac, subscriu la ceea ce ai scris.
Catalina, nu pot sa ies din casa cu bb - stii tu, tortul, imi sta pe creier, jur ca n-am uitat. Pe Maya nu am putut sa o iau, ca drumul spre ai mei este inca blocat, sper sa il deblocheze pana maine, ca ai mei stau de o sapt cu Maya si cu fetele sorei mele si cred ca i-au capiat...noi ne facuseram planuri sa le lasam 2-3 zile maxim si uite cum au stat ele o saptamana bine, ele se distreaza f tare, mama nu stiu :))))
Ieri am iesit si eu un pic sa-mi dezapedesc masina si locul de parcare, am stat si cu bb jumatate de ora afara.
Daca am reusit sa-mi uploadez poza de profil - este prima poza impreuna a copiilor, imediat dupa ce am iesit din maternitate. Ziceti ca nu e superba!
ok, nu am reusit, mai incerc o data.
anne`mary spune:
buna fetelor. Cred ca am o problema cu constipatia. Azi dimineata nu s-a intamplat dar nu m-am impacientat caci am crezut ca pe timpul zilei o sa am noroc. Astazi e a 2=a zi. Am mancat azi prune uscat dar degeaba. Voi cum combateti problema asta? Ce supozitoare aveti voie sa luati, sau pastile sau ceaiuri. Merci
mbadaran spune:
Anne, incearca sa bei apa, ceaiuri. La mine problema se rezolva cu cu 2-3 lingurite cu miere.
Ah, si o singura data am folosit supozitor cu glicerina.
Bafta multa si te asteptam cu un beta mare mare!
Mihaela
catalinaexl spune:
Eu inca am probleme cu constipatia si acum dar am descoperit ceva cre ajuta fara probleme, mini clisma , la inceput am fost sceptica dar dupa 4 zile de neiesit afara am incercat si cu ele ma rezolv o data la 2 zile. Mi le-au recomandat de la farmacie asa ca rau nu cred ca fac si oricum au glicerina , musetel si inca ceva .
Am fost miercuri la eco toate bune bebeii sunt bine. Greturile s-au mai diminuat , mai pot sa ies si eu 2-3 ore la plimbare fara sa vomit, dar deabea astept sa trec de trei luni sa dispara de tot.
anne`mary spune:
catalina bv voua. La cat timp de la fiv esti?
mbadaran merci. ideea cu mierea mi se pare f buna. Acum am luat supozitoare cu glicerina si nu le tolerez,,,,mai mult de 2 min. nu stau cu el. Maine incerc cu miere si apoi cu miniclisma. multumesc fetelor. o seara buna
catalinaexl spune:
Luni intru in saptamana a 8 calculat de la ultimul cm , dar et a fost facut pe 19 decembrie.