BIOGENESIS FERTILITY CENTER (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

mbadaran - din pacate in Romania nu se gaseste. Austria, Italia, Germania.

Vladut vrea sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinaexl spune:

anne mary iti tin pumnii sper sa se prinda cati vrei . Cu dostinexul nu iti face probleme ca si eu am luat pana de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

salutare si de la moldova.
acum un an eu si tokyo faceam cunostinta cu minunile noastre aflate la stadiul de celula, la et. era o zapada fabuloasa in buc iar noi eram fericte si pline de speranta. asa ca pt noi ziua asta e f impt.
multumim ca ati intrebat de noi - suntem bine, grasuni, veseli, sporovaim toata ziua. am scapat si de colicei (speram). am inceput plimbarile prin zona. ii place in masina, sta cuminte in scoica si doarme. noapte se trezeste tot la 3 ore sa manance dar nu il mai ridic din patut si nu ii mai dau san noaptea. asa ca imi pun termosul langa mine si ii fac repede lapticul cand se trezeste.ziua ii dau si san dar noaptea adormea dupa supt si se trezea in max o ora. si oricum e alaptat mixt asa ca e mai bine pt amandoi in varianta asta.
ingeras, tokyo, va pup pe voi si copilasii.
anne mary- imi pare rau de bulibasela de la clinica si ca nu ai discutat exact cati embrioni transferi. oricum si daca voiai un bebe tot 3-4 iti transferau.in functie si de calitatea lor ii transfera un nr mai mare sau mai mic. desi daca vei cauta pe forum vei observa cazuri in care s-au prin si 3 de calitate C sau invers, situatii in care din 3 a nu s-a prins niciunul. eu am avut 3 frumusei, din care unul A si ceilalti A- si B.da am stiut mereu ca doar unul se va prinde, nu am avut nicio sec emotii ca vor fi mai multi.
legat de tratamentul de sustinere, eu consider ca desi pare stufos e cel mai bun. eu am luat 800 de unitati de utrogestan de ex pana prin saptamana 14 si cred ca a contribuit alaturi de toate celelate la reusita procedurii.
asa ca iti dorim ca peste 2 saptamani sa primesti si tu aceeasi veste pe care am primit-o anul trecut eu, ingeras si tokyo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Multumesc Filipac....m-ai facut sa bocesc in dimineata asta...cred ca e de la hormoni. Puup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Filipac, va pupam si noi. Ma bucur ca sunteti bine :)

Anne_marie, este important sa speri, sa iti iei tratamentul, sa fii pozitiva!

Eu am avut 12 embrioni AA, mi-au pus 4, am congelat 8.
Din 4, s-a prins numai unul, dar care este, impreuna cu surioara lui, tot ce mi-am dorit vreodata.
Depinde si de noi si de doctori, dar cel mai mult, cred, de Dumnezeu...

Mergi la inceput

buna fetelor. In noaptea asta m-am trezit pe la ora 4 ca sa ma duc la baie si cand m0am intors in pat am constatat ca ma doare burta. Aveam durerile pe care le am inainte de ciclu.. crampe si junghiuri. Am avut cateva minute mai intense iar apoi s-au diminuat si acum, sper sa nu vb intr-un ceas rau, au disparut. Nici urma de vreo sangerare dar tot m-am speriat f tare. Astept sa se faca ora 8 sa o sun pe Maria sa o intreb ce s-a intamplat. Sper sa nu fie un semn rau :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Si daca este sarcina poti avea dureri ca la CM, nu iti face griji. Incearca sa nu mai interpretazzi toate durerile, intepaturile etc, pt ca o vei lua razna...
Bafta multa sa se prinda 2 bebelusi!

Mergi la inceput

buna inngeras. Ai mare dreptate. Dar eu am pierdut o sarcina de 6 saptamani acu 3 ani si acum sunt paranoica de eama sa nu patesc acelasi lucru. Am vb cu maria care mi-a explicat ca sunt explicabile crampele, intepaturi sau orice as mai simti. Acum sunt linistita. meci frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinaexl spune:

Anne Mary o sa ai tot felul de chestii de genul asta, eu desi sapt viitoare voi face 2 Luni parca totul e neadevarat deabea astept sa merg la eco sa ii vad sa imi spuna ca totul e ok, dar dupa 2 zile de la eco iar ma stresez si cred sincer ca Asa o voi tine pana voi naste si probabil si dupa . Sper doar sa fie bine pentru toate si sa reusim ceea ce ne dorim.

Mergi la inceput

ma alatur si eu grupului care-ti tine pumnii catalina

Mergi la inceput