BIOGENESIS FERTILITY CENTER (33)
Raspunsuri - Pagina 5
vreau_bebel spune:
Va pup fetelor. Ma numesc Andreea si am parcurs cred toate capitolele Fiv la Biogenenis, dupa care m-am hotarat sa incerc, motiv pt. care maine avem programare. Am emotii si mi-e teama ca vom fi dezamagiti, diagnosticul nostru fiind azoo.
Catalina & co va multumesc pt acest forum minunat!
catalina2307 spune:
anne marie - esti ok ?
vreau bebel - bine ai venit si sedere cat ma scurta. Sper sa primesti vesti bune maine.
ingeras - suntem ok :D.
Vladut vrea sa traiasca
vreau_bebel spune:
Din pacate vestea pe care am primit-o nu-i deloc buna. Nu se poate face nimic, doar sa asteptam ca spermograma sa-si modifice valoarea, "macar 1 spermatozoid".
Cat despre servicii, personal si atentie primita, nu m-au dat pe spate. Chiar m-au dezamagit, analizele de sange nu le fac la ei in centru, le trimit la Medsana.
Sa aveti ce va doriti!
anne`mary spune:
buna dimineata. Noi am trecut de punctie . Mi-a facut anestezie generala si m-au trezit imediat dpa ce s-a terminat procedura . Am vb cu dr embriolog si mi-a spus ca a extras 8 foliculi. Nu am avut dureri, greata sau alte efecte dupa anestezie/procedura si chiar psihic stau bine. Cand am plcat de acasa eram bine dispusa, cand am ajuns acolo am stat cam 20 min in lobby si m-au cam cuprins emotiile, dar cand am ajuns in camera, chiar daca am asteptat vreo 30 de min sa ma cheme, nu am avut nicio emotie. In timpul procedurii am stat cuminte iar la o ora mi-au dat drumul....nu inainte de a-mi pune in brate o lista cu medicamentele pe care tb sa le iau. Am prednison, utogestan, flamexin, clymen, doxicilina si aspenter. Problema mea este aspenterul. Il iau pentru dureri? Caci eu nu am dureri. trebuie sa-l iau 2 saptamani dar pe prospectul prednisonului spune ca aspirina vs prednison nu e cea mai fericita combinatie. Unul il incomodeaza pe celalalt dar nu stiu cine pe cine. Am sa le intreb pe fete cand ajung la clinica.
Luni ne ducem pentru embriotransfer. Noi ne dorim 2 copii dar sa vedem ce ne spune si dnul dr.
O duminica placuta si senina
catalina2307 spune:
[red]anne mary[/red[ - predinsonul (cortizon) este pt a ajuta organismul sa accepte embrionul si pt a nu-l respinge. Aspenterul il iei pentru prevenirea cheagurilor, a trombozelor. Daca ramai insarcinata le vei tot luat pana la sfarsitul primului trimestru de sarcina. Sunt medicamente care sustin o eventuala sarcina asa ca ia-le cu incredere. Toate am urmat acelasi tratament .
Vladut vrea sa traiasca
ingeras26a spune:
Tokyo, nici eu nu am fost cu Sasha la clinica.
Hai sa vb, poate ajungem impreuna, ne si vedem cu ocazia aceasta...
Annemarie, 8 foliculi este f bine. Stii cati s-au fertilizat? Bafta multa, multa, ca azi ai ET-ul :)
Catalina, saptana aceasta sau viitoare ne vedem. Maya este la ai mei cateva zile, ca s-au dus si verisoarele ei. In fc de cand o iau, ne vedem. Chiar ma gandeam, mah, da'nu le mai trec mucisorii?
Vreau_bebel imi pare rau ca nu ai obtinut ceea ce te-ai asteptat de la clinica. Nu stiu insa ce ar fi putut ei sa faca daca nu sunt spermatozoizi...decat sa-ti faca eventual cu donator si asta nu stiu daca fac ei in clinica si nici daca tu vrei asta, atata vreme cat mai exista sanse ca spermograma sa se imbunatateasca. Bafta multa sa obtii ceea ce iti doresti!
mbadaran spune:
Buna!
Fetele, am o intrebare: aveti idee de unde pot sa-mi cumpar progesteron injectabil? Am inteles ca nu se gaseste in tara.
Multumesc,
Mihaela
anne`mary spune:
buna fetelor. noi ne-am intors de la bucuresti. Din cei 8 foliculi prelvati, 5 erau buni ieri, si 4 erau in dimineata asta. A fost o mare bulibaseala in sala si asta nu prea mi-a placut. Cei drept eu aseara am dormit pe unde scurte dar tot as fi inteles ceva din larma de dimineata. Daca am inteles bine 3 foliculi erau de categoria A si unul de B.... dar asta am dedus eu...mi-a spus "asta e de categ B" si am dedus ca restul sunt de A. Dupa ce mi i-a aratat hai repede sa ma intinda pe masa. Stati putin oameni buni ca nu v-am zis cati copii vreau. Asitentele ma impingeau pe masa si eu ma ridicam incercand sa vb cu embriologul sa-i spun ca eu vreau 2 copii. Dr D mi-a aratat 2 embrioni si eu am crezut ca doar 2 imi transfera dar pe scrisoarea de la clinica spune "4 embrioni transferati. niciun mbrion criogenat"... sotul spune ca dr D mi-a arata gemenii care se vor prinde nu cati imi transfera. Am plecat dupa o ora, am ajuns acasa si acum stau linistita. In plus mi-au dat sa iau 1/4 dostinex, sapt asta si viitoare, ca sa=mi tina prolactina sub control. Acum ne rugam sa se prinda 2.
multumesc fetelor. Va pup cu drag