BIOGENESIS FERTILITY CENTER (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Sar'na pentru toate urarile!

Astazi puiul meu cel mic a ras pentru prima data in hohote! a fost atat de frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a

Eliza, felicitari pentru copilasi, este minunat ca ai reusit!

Catalina, felicitari pt tripleti, sa dea Dumnezeu si fie asa cum iti doresti tu!
In legatura cu embrioraductia, cred ca fiecare parinte / cuplu trebuie sa stabileasca acest lucru, iar ceilalti nu au niciun drept sa comenteze. Asadar, oricare va fi decizia ta, noi te sustinem!
Mai este o fata (si banuiesc ca nu este singura) care a dus sarcina cu tripleti pana la termen (tot la Biogenesis), insa nu scrie aici. Eu am cunoscut-o la clinica. Deci se poate oricum, daca esti sanatoasa.

Cea mai fericita mami de Maya si Sasha

Multumesc din suflet pentru mesaj!
Felicitari pentru reusita cu Sasha!
Multa sanatate intregii familii si mult noroc in viata celor mici.
Cand rad copiii uiti de toate necazurile prin care ai trecut ani in sir. La mine a fost chiar ultimul tren, noroc ca i-am intalnit pe domnii doctori greci. Mi se spusese foarte clar ca nu mai am nici o sansa sa devin mama si ca daca tot ma incapatanez sa vreau copii sa merg la Atena. Si am mers!

Felicitari pentru tripleti Marinalina48!

Eu am nascut la Sanador cu dl. prof. Herghelegiu un OM deosebit si un profesionist extraordinar.
La Sanador primesc pentru nastere incepand cu saptamana 32 de sarcina.
Nasteri cu gemeni au avut deja o gramada, avand in vedere ca spitalul este deschis din martie 2011.
Nu stiu daca sunt dotati corespunzator pentru tripleti. Trebuie intrebat.
Pentru prematuri stiu ca au dotari.
Baietelul meu a fost pus la oxigen in incubator imediat dupa nastere.

Catalina are dreptate si eu aveam ca varianta de rezerva in caz ca lucrurile nu mergeau bine si nasterea era prematura spitalul Filantropia si prof. Peltecu sau dr. Haiduc. Eu inclinam spre dr. Haiduc deoarece citisem ca a avut multe paciente care faceau Clexane ca si mine. Ambii doctori mi s-au parut deosebiti (am fost la consultatie la dr. Haiduc care mi-a spus ca pot naste cu dansul, dar ca este convins ca voi naste la termen si l-am vazut si pe prof. Peltecu care de asemenea avea o consultatie la camera de garda).
Mai exista si varianta Polizu, ca doar acolo a nascut Nicoleta Luciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinaexl spune:

Fete un pic de ajutor am nevoie. Au inceput senzatiile si starile de voma. Ieri am vomitat de fiecare data cand am incercat sa manac. Exista ceva care sa le estompeze? Nu au inceput decat de 2 zile dar tare nasoale mai sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalinaexl

Fete un pic de ajutor am nevoie. Au inceput senzatiile si starile de voma. Ieri am vomitat de fiecare data cand am incercat sa manac. Exista ceva care sa le estompeze? Nu au inceput decat de 2 zile dar tare nasoale mai sunt

Asa este, sunt nasoale. Nu te speria.
Eu manancam si nu puteam termina ce era in farfurie,ca trebuia sa fug la baie. Varsam mereu pana am trecut de 4 luni.
Bea lichide ca sa nu te deshidratezi. Apa plata cel mai sigur.
Atentie la ceaiuri, femeia gravida nu poate bea orice ceai.
Citeste pe google ce ceaiuri sunt bune.
Incearca sa mananci cate putin si mai des.
Ceva usor (supe, iaurt, un fruct, etc.) si care iti face placere pana iti mai revii.

Cel mai bine ii intrebi pe domnii doctori ce poti sa iei in sarcina.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinaexl spune:

Multumesc pt sfat , tare greu ma descurc cu ele este lucrul pe care il urasc cel Mai tare de cand ma stiu senzatia de voma, dar sunt sigura ca va merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

anne mary - bine ai venit si multa, multa bafta!
Cum merge stimularea?

Vladut vrea sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyo spune:

La multi ani si bine v-am regasit! Desi a trecut foarte mult timp de cand nu am mai scris, v-am citit de cate ori am avut si eu timp.
Fetita noastra este minunata se schimba de la o zi la alta, este o fetita foarte vesela si mancacioasa(avem 5,74 kg).Ingeras, astazi se implineste 1 an de cand a fost conceput Sasha iar maine, 1 an de cand au fost conceputi fetita mea si baietelul lui Filipac! Ce repede trece timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui tokyo

La multi ani si bine v-am regasit! Desi a trecut foarte mult timp de cand nu am mai scris, v-am citit de cate ori am avut si eu timp.
Fetita noastra este minunata se schimba de la o zi la alta, este o fetita foarte vesela si mancacioasa(avem 5,74 kg).Ingeras, astazi se implineste 1 an de cand a fost conceput Sasha iar maine, 1 an de cand au fost conceputi fetita mea si baietelul lui Filipac! Ce repede trece timpul!

Da, asa este :)
Ma bucur tare mult ca sunteti bine!
Sasha avea luni 6,020 kg, deci un iculet mai grasutz, dar este baietel. Mi-a luat f bine in greutate, peste 1 kg in fiecare luna.
Ii dai san in continuare? Eu deocamdata da, dar nu stiu cat o sa mai am lapte, ca simt in unele zile ca nu prea se satura. Incerc sa nu ma stresez f tare (nu inseamna ca si reusesc, as fi vrut sa-i dau pana la 6 luni)...cat o sa am, ii dau, apoi trecem pe lapte praf.
De Filipac mai stii ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyo spune:

Noi de la 3 luni am introdus si supliment de LP. L-a acceptat foarte bine. Cu Filipac am vorbit si sunt bine. Pe la clinica ai fost cu Sasha? Noi am vrea sa mergem sa-i vedem pe Dr, dar voi suna intai la Maria sa vedem cand sunt mai liberi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna seara. Eu maine ma duc la Biogenesis pentru punctie . Miercuri, la ultima ecografie endometru era de 8,7, estradiolul era peste 1000, dar am putini foliculi. Pe ovarul drept am 2 foliculi de 20 mm, unul de 17 mm, si 3 foliculi de 15 mm iar pe stanga am un folicul de 19 mm si 5 foliculi intre 11-15 mm. Fetele au zis ca sunt putini foliculi si cam micuti....tinand cont de faptul ca sunt tanara. Dar asta este. Maine la ora 9 sunt programata pentru punctie. Aparent nu am emotii dar am citit pe forum de o mamica ce dadea semne ca in subconstient este stresata. Ne auzim maine, speram, cu vesti bune.
Va doresc multa sanatate.

Mergi la inceput