BIOGENESIS FERTILITY CENTER (33)
Raspunsuri - Pagina 3
catalina2307 spune:
catalinaexl - eu pe Anastasia am nascut-o la un spital public. Filantropia. Am avut o rezerva privata, conditiile excelente. Nu am adus de acasa nici macar un fir de ata.
Am ales un spital de stat pentru ca nu m-am simtit in siguranta in nici unul dintre spitalele private de la noi. De fapt nici nu le consider spitale.....mai mult hotel. Mergi nasti si te rogi sa fie totul bine.
Eram convinsi si eu si sotul meu ca voi naste in Grecia. Am ajuns la Filantropia pe la 32s sa vizitam spitalul la recomandarea Prof. Peltecu. Si am fost incantati de ceea ce am vazut asa ca am nascut acolo. Iar daca ar fi sa mai nasc o data tot acolo as merge :). Fara nici o emotie, fara sa stau pe ganduri. Asa ca nu pleca de la idei preconcepute. Mergi, vezi, decide.
Vladut vrea sa traiasca
catalinaexl spune:
Stiu ca in Romania avem doctori foarte buni , printre cei mai buni din lume, problema e alta din cauza salariilor nu prea mai dau importanta in spitatele publice. Fina mea a nascut la spital public(fetita din poza), o fetita de 4,5 kg ea avand 1,50 , totul s-a intamplat intro ora fara nici un fel de anestezie. Toate bune si frumoase , dupa ce am botezato pe la 2,5 luni, a racit destul de tare si i-am cumparat batista bebelusului pompita pt mucisori care se ataseaza la aspirator si dupa 2 zile dupa ce a folosit aceasta pompita i-a scos fetei de pe nas o bucata de pansament care deja mirosea(aia mic nu a putut pana atunci sa manace de la san pt ca se ineca nu putea sa respire pe nas si treb sa ii dam cu biberonul si sa il scoatem din gurita dupa ce tragea de 2-3 ori pentru a respira) . Slava Domnului nu a patit nimic aia mica nu a pucat sa se infecteze acel pansament, dar dupa ce ai dus 9 luni in pantec un copil si te-ai chinuit si cu nasterea e foarte pacat sa ti-l imbolnaveasca niste asistente care nu dau impor sau care sunt obosite din cauza programului sau cine sti ce alt motiv. E adevarat se poate intampla dar nu insemna ca se va intampla la toata lumea, sau ca la spital privat nu se poate intampla. Daca raman aici nu stiu daca ma voi gandi sa nas la privat avand in vedere ca sunt 3. Nici un spital privat de la noi nu cred ca este dotat pentru a putea intampina orice problema se poate ivi. Oricum sper sa ma lumineze Dumnezeu sa iau cea mai buna decizie si bineinteles sa ajung cu bebei la termen si sa se nasca sanatosi. Va doresc la toate bebei sanatosi si nastere la termen.
anne`mary spune:
buna seara. Anul trecut, prin vara, intram pe forum si ma interesam de FIV. Nu-mi vine sa cred ca acum intru ca sa va spun ca sunt in plina "stimulare". Eu am vrut sa trec peste FIV si sa adopt un copil, dar sotul a propus sa incercam si varianta asta. Trebuie sa recunosc ca a fost o decizie buna. Am apelat la clinica Biogenesis la domnul dr grec.
Pe 31 decembrie am inceput cu diphelerin 1 mg pana pe 6 ianuarie. Pe 6 ianuarie am inceput Purgaron (sper ca am nimerit-o) 100, au marit-o la 150 iar de 2 zile facem 200. Dupa 8 zile de stimulare am endometrul de 5mm, 5 foliculi de 5mm si 3 foliculi de 10 mm, iar estradiolul este 279. Le vad pe asistentele de la clinica usor nemultumite de evolutia mea, dar nici nu imi spun care e "problema". Sambata, dupa analize, mi-a spus Maria ca estradiolul este totusi cam mic si drept urmare, mi-a marit doza. Marti ma duc din nou la control. Sper sa fie totul bine
Dar starea de spirit este buna. Ma simt bine, sunt optimista si entuziasmata. Acum eu si sotul trebuie sa decidem cati copii vrem. Am plecat de la un copil si am ajuns sa punem in discutie 2 copii .
Va puup
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elly_me Catalina - felicitari!! Sunt sigura ca vei gasi si in Ro un dr. care sa te ajute sa nasti. Mai citeste pe la gravidute. Dar daca ai posibilitate sa te duci in grecia si crezi ca-i mai ok acolo ... te poti duce ... Insa eu cred ca vei fi mai stresata. Incearca la Polizu - sigur sunt doctori ok. Daca vrei clinica particulara - te poti duce la Euroclinic - dr Poiana sau la Medlife Dr Albu ... Felicitariiiii Elly ...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... |
La poiana in niciun caz nu o sfatuiesc, ma iertati ca intervin.
Tocmai pt ca are tripleti... tipa cealalta era la el si a renuntat pt ca i-a facut niste faze nasoale, deci no way...
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui marinalina48 Buna seara fetelor, In prul rans va dau noutatile si anume: din data de 11.01.2012 familia s-a marit cu 2 fetite si un baietel. Baiatul a fost surpriza cea mai mare. Prima fetita care s-a grabit sa vina pe lume, seamana leit cu mine, e grabita, blonda, si-a cerut drepturile la 7:24 dimineata cu un tignal... mama mama cu 44 cm/2,200 kg. Apoi a venit printul familiei, exact la aceeasi ora cu 43 cm/2,300 kg si apoi mezina familiei care are ochii mari si parul negru ca si baiatul si niste plamani puternici. Ea e micuta, 42 cm/ 2000 kg. Arsurile mele probabil era de la parul lor... au un par... Au stat la incubator 24h timp in care au mancat prin furtunel si apoi au iesit si au cerut biberonul. Probabil luni sau marti o sa plecam acasa. [url=http://lilypie.com][/url] |
Oau!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Ce mari au fost bebelusii la nastere! super tare, ma bucur mult pentru voi.
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui catalina2307 catalinaexl - eu pe Anastasia am nascut-o la un spital public. Filantropia. Am avut o rezerva privata, conditiile excelente. Nu am adus de acasa nici macar un fir de ata. Am ales un spital de stat pentru ca nu m-am simtit in siguranta in nici unul dintre spitalele private de la noi. De fapt nici nu le consider spitale.....mai mult hotel. Mergi nasti si te rogi sa fie totul bine. Eram convinsi si eu si sotul meu ca voi naste in Grecia. Am ajuns la Filantropia pe la 32s sa vizitam spitalul la recomandarea Prof. Peltecu. Si am fost incantati de ceea ce am vazut asa ca am nascut acolo. Iar daca ar fi sa mai nasc o data tot acolo as merge :). Fara nici o emotie, fara sa stau pe ganduri. Asa ca nu pleca de la idei preconcepute. Mergi, vezi, decide. Catalina Vladut vrea sa traiasca |
Cred ca totul depinde de fapt de echipa medicala...eu am nascut la Elias ambii copii, cu Dr Tutunaru si am fost f multumita. La Maya am stat in salon normal, dar am rugat sa nu fim mai mult de 2 persoane, iar acum, la Sasha, pt ca era mai aglomerat, mi-am luat rezerva si a fost ff ok.
Nu am ce sa reprosez personalului medical, au fost in regula. Dar este adevarat ca nici nu am avut probleme, Slava Domnului, cu niciunul dintre copii.
Spuneti-mi LMA! :)) este ziua mea astazi.
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui catalinaexl Stiu ca in Romania avem doctori foarte buni , printre cei mai buni din lume, problema e alta din cauza salariilor nu prea mai dau importanta in spitatele publice. Fina mea a nascut la spital public(fetita din poza), o fetita de 4,5 kg ea avand 1,50 , totul s-a intamplat intro ora fara nici un fel de anestezie. Toate bune si frumoase , dupa ce am botezato pe la 2,5 luni, a racit destul de tare si i-am cumparat batista bebelusului pompita pt mucisori care se ataseaza la aspirator si dupa 2 zile dupa ce a folosit aceasta pompita i-a scos fetei de pe nas o bucata de pansament care deja mirosea(aia mic nu a putut pana atunci sa manace de la san pt ca se ineca nu putea sa respire pe nas si treb sa ii dam cu biberonul si sa il scoatem din gurita dupa ce tragea de 2-3 ori pentru a respira) . Slava Domnului nu a patit nimic aia mica nu a pucat sa se infecteze acel pansament, dar dupa ce ai dus 9 luni in pantec un copil si te-ai chinuit si cu nasterea e foarte pacat sa ti-l imbolnaveasca niste asistente care nu dau impor sau care sunt obosite din cauza programului sau cine sti ce alt motiv. E adevarat se poate intampla dar nu insemna ca se va intampla la toata lumea, sau ca la spital privat nu se poate intampla. Daca raman aici nu stiu daca ma voi gandi sa nas la privat avand in vedere ca sunt 3. Nici un spital privat de la noi nu cred ca este dotat pentru a putea intampina orice problema se poate ivi. Oricum sper sa ma lumineze Dumnezeu sa iau cea mai buna decizie si bineinteles sa ajung cu bebei la termen si sa se nasca sanatosi. Va doresc la toate bebei sanatosi si nastere la termen. |
Saracuta, bine ca este ok si ca s-a "aspirat" la timp...
Este posibil sa fie dotat Sanadorul sau Regina Maria, dar nu stiu sigur.
catalina2307 spune:
ingeras
Bai da lasa-ne sa ne trezim, sa adormim plozii :D.
La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri din plin de tot ceea ce ti-a daruit viata.
Te pupam.
Vladut vrea sa traiasca