BIOGENESIS FERTILITY CENTER (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

anne mary - eu am luat estrogeni pana in saptamana 12 .

sper - da, toata lumea are acelai protocol + - clexane si diverse vitamine in functie de mutatie.

dandanutz - ma bucur sa te "revad", ce planuri ai?

catalina - cand ai programare la morfofetala si unde? Saaflam si noi din cine este formata gasca :D.

Mergi la inceput

catalina - initial am zis ca nu ma bag dar nu ma lasa inima.....pentru ca eu am trecut prin ceea ce am trecut si pentru ca am intalnit muuuuulte experiente similare pe acest forum ma gandesc ca asa e omeneste....sa incerc macar sa dau cateva "povete".

Raman la parerea ca nu exista in Romania vreo clinica privata care sa poata face cazurilor dificile. Cine stie....poate intr -un an s-au schimbat lucrurile desi am indoieli.
Ce as face eu? As suna la toate clinical si as pune cateva intrebari simple. Daca se primesc sarcini inainte de termen, daca au posibilitatea de a intuba copilasii, ce pret are intubarea cu oxigen pt 24 ore (in 2010 la Regina Maria costa in jur de 1000 eur/zi). In cazul in care vor incerca sa evite raspunsurile clare, concrete as trece la urmatoarea.

Daca medicul care te urmareste nu lucreaza in sistemul public dar te-a linistit spunandu-ti ca are unde sa te trimita parerea mea este sa iti spuna exact UNDE. Spitalul, medicul etc. Nu sa te trezesti pierduta in ceata in caz de necaz ca nu stii incotro o apuci, ca vei naste cu un medic pe care nu l-ai intalnit vreodata, eventual rezidentul de garda, un medic care habar nu are nici macar cum te numesti si in mod sigur in asemenea situatii nici timp sa se informeze.

Fa un scenariu simplu.....preferabil de evitat....se rupa apa prematur pe la 2 noaptea iar clinica privata te trimite la plimbare. Ce faci. Daca medicul la care mergi are raspunsuri clare si sigure atunci este in regula. Dar sa ajungi undelva la cineva sigur nu este o solutie.

Fetelor, va spun toate astea pt ca si eu inainte de prima sarcina eram ca o floarea. Viata era roz, ma si vedeam plimband caruciorul cu gemeni prin parc, nu m-am gandit o secunda ca ceva s-ar putea intampla. Nu este obligatoriu sa se intample dar....se poate intampla.

Faceti din timp programari la morfofetale la medici buni, cu experienta, medici care de obicei sunt extrem de ocupati.....programarile se fac cu 3-4 luni in avans. Fiti pregatite pentru orice situatie. Buna , mai putin buna si rea.

ane mary - nu am auzit de medicul acesta dar faptul ca este la Polizu este excellent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

raspunsul tau a venit la momentul oportun. merci catalina. Noi am stabilit sa mergem la dr constantinescu din buzau, un dr ff bun dar cu care nu vreau sa nasc. Maternitatea din buzau este o bomba, personalul e nesimtit, iar aparatura e de pe vremea bunicii. Daca totul decurge bine, vrem sa nastem in bucuresti, dar daca nu decurg lucrurile tocmai bine atunci sa am la cine apela in buzau.
Zilele astea am oscilat unde sa nasc: la polizu cu dr voinichita sau la constanta, la euromaterna o clinica privata. Mai citisem a in cazul sarinii multiple e indicat sa apelezi la un spital public....

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinaexl spune:

catalina2307 Deocamdata nu pot sa zic ca m-am hotarat nici daca raman la medicul la are sunt. Azi merg si la dr Haiduc care am inteles ca este la Filantropia tocmai pentru a avea si un medic la un spital public. Inca nu m-am hotarat nici daca o sa nasc in Romania. Nu imi prea exprim ingrijorarile pe forum dar credema ca o sa intreb pana la ultimul detaliu inainte de a-mi alege spitalul unde voi naste. Sunt si genul care o ia step by step, si mai intai de toate vreau sa trec cu bine de trei luni dupa care va urma sa imi caut practic spitalul la care voi naste. Iti multumesc pentru grija. E placut sa stiu ca iti pasa de mine si bebei . Morfologia o sa o fac peste 2 saptamani cred maine merg la dr "Meu" si vom stabilii.
anne mary intreab-o pe maria cand sa opresti clyon-ul , mie ea mi-a spus dupa ce am intrebat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

te pup catalina ...ce faci tu ce face micuta ta?
eu inca nu stiu ce o sa fac sper in toamna sa am bani suficienti si sa incerc iara...
pe prietena mea eu am trimis-o la clinica dupa ce ti-am citit tie tot ce ai scris pe forum si se pare ca ii a purtat noroc...
tu cf pe cand o noua incercare pt un fratior?

Mergi la inceput

dandanutz - te pup si eu, multumim, suntem bine, Anastasia creste iar timpul trece mult prea repede.

Ma bucur nespus pt prietena ta, de fiecare data cand aud ca am fost de ajutor cuiva fie si indirect mi se umple sufletul de bine....de mult bine :).
Sa fie sanatoasa si sa se bucure de puii ei.

Sper sa reusesti sa aduni banutii necesari si sa fie ultima incercare. Te pup si iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

FETELOOOORRRRR Stiti cati embrioni s-au prins? 4. Nu vreau 4 fetelor. Am sunat-o pe maria si mi-a spus ca dr herghelegiu face reducerea. Acum sunt prea socata. Maine trebuie sa sun sa vb cu herghelegiu sa vad ce-mi spune.
fetelor, ce ma fac????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

buna fetelor

anne mary unde-i bre norocul asta sa se prinda 4? sa-l trimiti si la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

4?De ceva vreme iti citesc postarile,eram convinsa vor fi 2 ,dar iata surpriza mare ,nu stiu ce as face ,nici nu vreau sa ma gindesc prin ce treci ,si eu am punctia pe 27 si pe 29 embriotrasferul dar la MED LIFE fac fiv-ul.............eram convinsa ca vreau 4 transferati sa imi sporesc sansele dar acum nu mai sunt asa de sigura!!!!!!!!!!!!
Multa putere si sa dea Dumnezeu sa iei decizia cea mai inteleapta.

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella27 spune:

Doctor inconstient si iresponsabil ! Nu e vina ta E VINA LUI ! Esti la primul FIV ? Multa putere iti doresc !!

Mergi la inceput